Tek başına kilo veremeyenler

sabah maalesef becerenedım şu yememe işlerını.üstelik menülerin dibindeydim..bide ısrar etmezlermi bizde dıyetteyız ama bugun yıycez dıye
cumartesıde eşim memurlarını kahvaltıya davet etti.mecbur orayada gıdilecek.
pazar günü bi arkadaş dışarı hem kahvaltıya hem ögle yemegıne davet etti ben dıyet yapıyım dedıkçe üstüme gelıyolar

Arkidaslar bende yazamiom eskisi kadar is yerinde arkadas izinli yogunum baya ama dikkat ediyorum hala sabah sahanda yumurta 2dikim.kepek.ekmegi bir salatalik az peynir ara ogun bir kase kiraz oglen kucuk bir kase bol yogurtlu sehriye yedim kiraz sapi kurutup suyu icmeyi dusunuyorum yapan varmi

kiraz sapı ödem atar faydalıdır.bended var kiraz sapı..epeydır kullanmıyorum.

günaydın.ben 96.8 de takıldım bugn itibariyle protein diyetine başlıyrm.

Protein hızlı verdirir ama dikkat et bol su iç
tebrik ederm geçen haftadan beri nekadar verdn
Ah sorma 2 hafta oncesınde 62 idim sonra yıyınce gecen hafta tekrar 63 oldum şimdi anca telaşı etmış halım. Salmasaydım bu hafta 60 ı görmuştum neyse artık olan oldu

Günaydın
cuma dan beri gezide olunca çok fazla yedim bakalım yarın kaç çıkıcam ama haftaya telafi ederim inşallah

bol su içerim onda sıkıntı yokta.bıraktktan sonra verdiğim kiloyı geri almiyimda.bide bu dyette sebzede yeniyrmu bilgn varmı.Ah zaten bu kaçamaklar olmasa şimdi bende 93 ?lerde olurdm.ama kaçamak olsn arada bence sonra aç kurtlar gibi saldrmayalım

Günaydın
cuma dan beri gezide olunca çok fazla yedim bakalım yarın kaç çıkıcam ama haftaya telafi ederim inşallah
nerelerdeydin hımm :)) yarın olsun bakalım bugunden dıkkat et yedıklerıne

canım proteın dıyetı çok çeşitli ama senın dedıgın dukan dıyetı herhal.ilk once belırlı bir sure saf proteın alıyorsun meyve ekmek sebze yok.mesele 3gun yada 5 gun..sonra menune sebze eklıyorsun daha sonra meyve eklenıyor fakat bu hesaplamaları yaparken dukan sıtesınde kaç gun atak kaç gün sebze protein yapman gerektıgını yazıyor.biraz yorucu bır dıyet.sabır gerek..ama başka proteın dıyetlerıde var daha esnek mesela sabah ekmeksız normal kahvaltını yapıyorsun yumurta peynır domates salatalık zeytın gıbı.öglen ve akşam sebze ve et yıyorsun.tabı yogurt yada ayranda oluyor..

Günaydın 62,9 çıktım sabah, valla ben daha fazla bekliyordum, çünkü 4 gündür çok yiyorum hiç dikkat etmedim

o çok guzel tebrıkler.evet proteın çabuk verdırır.ama salarsanda çabuk alırsın dıkkat et.arada bende 1 güncük yaptıgım oluyor..neler yedın anlar bakalım bi günde
Günaydın neden buranın bildirimi gelmemiş bana ya mesjini şimdi gördüm canım kusra bakma.genelde sabah peynirli omlet yoğurt öğlen yoğurt akşmda ya tavuk ya balık işte aynı şeyler.bugün 4. günümdeyim 3 gün benden - 1.800gr götürdüü çok şükür.kararszm iki gün daha devam etsemmi acaba bilemedim

Süperer tebrık ederım. Yavaş yavaş kat bence önce sebze kat sadece proteın ve sebze ye 3 gun sonra 2 meyve kat ama bunları sırayla yap. Çok ıyı vermışsın tebrıkler

4 günlük diyette 2.1 gr verdm ama spor yapamadım.bugn normal beslenmeme geçtim artık midem kaldrmıyrdu saf proteini.sebze özlemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…