evet bu aralar sessizgünaydın.. burası sesszleşmiş hayrdır
oo fatma regl iken bile bu kiloda çıkıyosan ıyı gıder regl bıtınce :)S.a
diyete devam regl oldum 62,3 gözüküyor tartı,
dün ödüllendirdim kendimi farklı birşeyler yedim
Ayy inşallah canım ramazana kadar hepsi gitse çok sevinirim vallaevet bu aralar sessiz
oo fatma regl iken bile bu kiloda çıkıyosan ıyı gıder regl bıtınce :)
gider canım..bende ramazana 60 ile gırsem ne ıyı olur :))Ayy inşallah canım ramazana kadar hepsi gitse çok sevinirim valla
kiraz sapı ödem atar faydalıdır.bended var kiraz sapı..epeydır kullanmıyorum.Arkidaslar bende yazamiom eskisi kadar is yerinde arkadas izinli yogunum baya ama dikkat ediyorum hala sabah sahanda yumurta 2dikim.kepek.ekmegi bir salatalik az peynir ara ogun bir kase kiraz oglen kucuk bir kase bol yogurtlu sehriye yedim kiraz sapi kurutup suyu icmeyi dusunuyorum yapan varmi
tebrik ederm geçen haftadan beri nekadar verdnGünaydın kızlar yokmu kılo bıldırımı yapacak
61.6 oldum ben
günaydın.ben 96.8 de takıldım bugn itibariyle protein diyetine başlıyrm.
Ah sorma 2 hafta oncesınde 62 idim sonra yıyınce gecen hafta tekrar 63 oldum şimdi anca telaşı etmış halım. Salmasaydım bu hafta 60 ı görmuştum neyse artık olan oldutebrik ederm geçen haftadan beri nekadar verdn
bol su içerim onda sıkıntı yokta.bıraktktan sonra verdiğim kiloyı geri almiyimda.bide bu dyette sebzede yeniyrmu bilgn varmı.Ah zaten bu kaçamaklar olmasa şimdi bende 93 ?lerde olurdm.ama kaçamak olsn arada bence sonra aç kurtlar gibi saldrmayalımProtein hızlı verdirir ama dikkat et bol su iç
Ah sorma 2 hafta oncesınde 62 idim sonra yıyınce gecen hafta tekrar 63 oldum şimdi anca telaşı etmış halım. Salmasaydım bu hafta 60 ı görmuştum neyse artık olan oldu
nerelerdeydin hımm :)) yarın olsun bakalım bugunden dıkkat et yedıklerıneGünaydın
cuma dan beri gezide olunca çok fazla yedim bakalım yarın kaç çıkıcam ama haftaya telafi ederim inşallah
canım proteın dıyetı çok çeşitli ama senın dedıgın dukan dıyetı herhal.ilk once belırlı bir sure saf proteın alıyorsun meyve ekmek sebze yok.mesele 3gun yada 5 gun..sonra menune sebze eklıyorsun daha sonra meyve eklenıyor fakat bu hesaplamaları yaparken dukan sıtesınde kaç gun atak kaç gün sebze protein yapman gerektıgını yazıyor.biraz yorucu bır dıyet.sabır gerek..ama başka proteın dıyetlerıde var daha esnek mesela sabah ekmeksız normal kahvaltını yapıyorsun yumurta peynır domates salatalık zeytın gıbı.öglen ve akşam sebze ve et yıyorsun.tabı yogurt yada ayranda oluyor..bol su içerim onda sıkıntı yokta.bıraktktan sonra verdiğim kiloyı geri almiyimda.bide bu dyette sebzede yeniyrmu bilgn varmı.Ah zaten bu kaçamaklar olmasa şimdi bende 93 ?lerde olurdm.ama kaçamak olsn arada bence sonra aç kurtlar gibi saldrmayalım
e ozaman çok ıyı fatmacım.hadı devamm :)Günaydın 62,9 çıktım sabah, valla ben daha fazla bekliyordum, çünkü 4 gündür çok yiyorum hiç dikkat etmedim
o çok guzel tebrıkler.evet proteın çabuk verdırır.ama salarsanda çabuk alırsın dıkkat et.arada bende 1 güncük yaptıgım oluyor..neler yedın anlar bakalım bi gündeprotein dyeti işe yaradı 96.1 çıktm bugn.700 gr bi günde gitti
Günaydın neden buranın bildirimi gelmemiş bana ya mesjini şimdi gördüm canım kusra bakma.genelde sabah peynirli omlet yoğurt öğlen yoğurt akşmda ya tavuk ya balık işte aynı şeyler.bugün 4. günümdeyim 3 gün benden - 1.800gr götürdüü çok şükür.kararszm iki gün daha devam etsemmi acaba bilemedimo çok guzel tebrıkler.evet proteın çabuk verdırır.ama salarsanda çabuk alırsın dıkkat et.arada bende 1 güncük yaptıgım oluyor..neler yedın anlar bakalım bi günde
Süperer tebrık ederım. Yavaş yavaş kat bence önce sebze kat sadece proteın ve sebze ye 3 gun sonra 2 meyve kat ama bunları sırayla yap. Çok ıyı vermışsın tebrıklerGünaydın neden buranın bildirimi gelmemiş bana ya mesjini şimdi gördüm canım kusra bakma.genelde sabah peynirli omlet yoğurt öğlen yoğurt akşmda ya tavuk ya balık işte aynı şeyler.bugün 4. günümdeyim 3 gün benden - 1.800gr götürdüü çok şükür.kararszm iki gün daha devam etsemmi acaba bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?