süper.tebrıklerr..afıyet olsunGunaydin gecen haftaki kilo 68.900du bu gunkunku 68 sabah bir yumurta bir domates bi salatalik 5zeytin iki avuc ici kadar kepek ekmegi
fatma tebrıkler bak ne guzel gıtmışş.. :)S.a
bugün 62,9 u gördüm dün daha azdım ama annemde pide yeyince 200 gram artmış
çogumuz zaten bogazı tutsak olacak.ahh şu nefis :)) dün bende epey kaçırdım bugun toparlamam lagzımDiyet yapınca gidiyor, yeter ki boğazımı tutmayı becereyım
oh afiyet olsun..bende klasık kahvaltıHayırlı Kandiller
Sabah 2 yumurta, 1 minik dilim köy peyniri, kayısı, domates, salatalık, biber, marul,
ara elma ve yeşil çay
kız gorende 1,70 boyum var sanar.senden bi kaç cm uzunum.biraz sporu arttırdım fatma.öyle toparlanmaya başladım..vucudum 3 ay öncesınde çok kotuydu ozelleıkle gobek kısmım.şimdi epey toparlandı..eskı pantolonlardanda 3-4 tanesıne gırebıldım.buda sevındırıdı benı tabı.daha gıremedıgım çokkıyafet var onlara anca 59-58 kılo olmam gerekBu arada güzel kilo vermişsin, boyunda uzun zayıf duruyorsundur
babamdan öte Allahın sevgili kulu dedem mekke de hayatıno kaybetti orda gömüldü içim yanıyor hasretyle... bir süre burda olamayacağim
evet üzen tek şey kabır zıyaretı yapamaman.ama olsun uzaktanda dua alınıyo çok şükür..Hayırlı günler.bir haftadr babamlardaydım taziye için.hala misafir gelip gidiyor akın akın ama ben eve gelmek zorunda kaldm çockların okulu için.tarifi zor bir acı.evet o topraklar da vefat etmek büyük bi şeref..ama vasiyeti gereği orda kalması gdeceğimz bir yer mekan kabir olmaması çok üzüyor bizi tabi bide özlem
çook guzeşl vermışsın tebrık ederım..sanırım stres kılo verdırdı fazla sana.çocuklar var mecburen bi şekılde hayata devam edıyoruz canım yaabu arada ben gttiğimden beri yazan olmamş.geöen pazartesi kilo bildrmi yapamamştm.önceki perşembe 99. dum.şimdi tartya çıktım 96.8 olmşm.Ama üç öğn yemeğide yedm ekmeğimede dkkat etmedm sporda yapmadm.sadece sürekli hareket halindeydm taziye gereği ve akşm bişi yemedim hurma dışnda.
nefes canım ya bende aldım maalesef.hadı toparlanamlımBasiniz sagolsun gecen hafta 68olmmustum gene ayni bu hafta hic vrrmemisim yazamadm arkadaslar isler bu ara cok yogun
Evet hayata bi şekil devam edilecek yapacak bişey yok.Zaten mekke medine aşkı vardı gitmek istiyordum bugünden sonra ikiye katlandı ilk fırsatta oraya gdip cennetül muallada dedemi ziyaret edecem:'(evet üzen tek şey kabır zıyaretı yapamaman.ama olsun uzaktanda dua alınıyo çok şükür..
çook guzeşl vermışsın tebrık ederım..sanırım stres kılo verdırdı fazla sana.çocuklar var mecburen bi şekılde hayata devam edıyoruz canım yaa
nefes canım ya bende aldım maalesef.hadı toparlanamlım
inşallh nasip olur canım.ne guzelEvet hayata bi şekil devam edilecek yapacak bişey yok.Zaten mekke medine aşkı vardı gitmek istiyordum bugünden sonra ikiye katlandı ilk fırsatta oraya gdip cennetül muallada dedemi ziyaret edecem:'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?