Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun.bugun bi açlık var bende doymuyormuşum gıbı.Bende kepek ekmeginden tost yaptm birde iki kayisi yedim.yesil cayimi iciyorum
bende katılmak isterim ya tek başına olmuyor başka konuları da takip ediyorum hırs olsun diyeTek başıma denedim ama olmuyor.bi kaç gün diyet yapıp tekrar yıyorum.belki bi yerlere yazarsam motive olurum dıye düşündüm.
Yarından itibaren ne yıyıp ne içiyorum buraya yazacagım.umarım faydasını görurum vermem gereken bi 13 kilo var
Boy=162
Kilo= 70
Çok yemek yıyen biride degilim tek derdim abur onuda bırakacagım
İnşallah yaza kadar veririm. Bana katılmak isteyen olursa buyrun efendim beklerim
______ başlangıç ____ 1.hafta
07papatya 70 ____ 69,4
okkesa 65 ____ 64,3
hoşgeldin tabiki gel yaz.sende verırısın umarım.kılo kaçbende katılmak isterim ya tek başına olmuyor başka konuları da takip ediyorum hırs olsun diye
içmez olurmuyum.zaten sabah uyanınca susamış oluyorum.hep uyandıgımda ilk su içerim.ama şu yemekten önce su için mide biraz dolsun dıyolarya onu yapıpı alışkanlık edınmek lagzım sanırımAyni sorun bende ama cok su ic ben de dun doyamiyordn bugun gune su icmeyle basladm yoksa doydumu anlamiyorun
sabırla gıdecek ınşallh kılomuzkilo en son 76,6 dıydı.
sana afiyet olsun bende yeşil çayımı içtim :)şimdi şekersiz Türk kahvemi içiyorumbuyrun beraber içelim
inşallah canım pko da var zor gidiyor o yüzden sana da afiyet olsunsabırla gıdecek ınşallh kılomuz
sana afiyet olsun bende yeşil çayımı içtim :)
Yavaş verıldıgını soylerler evet ama aman vazgecmeinşallah canım pko da var zor gidiyor o yüzden sana da afiyet olsun
Afiyet olsun.yaz meyvelerını özledım bennBende elma yiyorum. Insallah.hepimiz zayiflariz
Yıne okadarcıkla kurtulmuşsun :) ben bi başlayınca duramıyorum.en ıyısı duzenlı ogun atlamadan aman şunuda az yıyeyım degılde hepsınden yeterı kadar yemek lagzımkan şekerim düştü ya resmen elim ayağım titredi yarım top kek yedim![]()
Sütlaca bende bayılırımm. Çocuklar hiç sevmıyo anca eşimle ben yıyorum yapıncada. Ah bı yapsam bende bıtırırım ama sütlü tatlı hiç yoktan kötünün ıyısı heheheiyi aksamlar kızlar.bugün kahvaltıda bir kasa sütlaç yedim. ne yapım cok seviyorum. baska birşey yemedim.ara
öğün yok.öğlen barbunya ve bulgur pilavı.hiç sevmem 4 -5 kasık yedim. ara öğün olarak okulda tuzlu cubuk kraker yedim.
akşam öğlen yaptığım yemek vardı.onu yedim.çok değil. midemin çeyreği bile doymadı.üzerine yine sütlaç yedim.bir kase.
ama başka zaman olsa sütlaçtan yatana kadar yerdim.şimdi bu saatten başka birşey yemicem.
burası şahane oldu.beni motive ediyor.fazla yersem buraya ihanet ediyormuşum gibi geliyor.
spor yapmasam da yemeği yarı yarıya indirdim ve ekmek hayatımdan çıktı.
Oy afıyet olsun. Çok guzelBende sabah kucuk kepekli tost yedim ara ogun elma yedim oglen yemegi yok simdidie birtane bol salatali bir lahmacun yedim
hoşgeldın ne demek katılabılırmıyım ne kadar kalabalık olsak o kadar ıyı olur. Biri kılo verse digerı motıve olurMerhaba yeni üyeyim bende katılabilir miyim? 155 boy 75 kg obezite 1. Seviyedeyim çok ama çok mutsuzum. Hipotroid hastasıyım.Crosfitt gibi ağır spor bile yaptım ama ne yaptıysam veremedim. Motive olamıyorum