Tek başına kilo veremeyenler

bugunkü menün
sabah
2 dılım ekmek,peynır
domates,salatalık
az bal,yeşil çay

öglen misafirlikteydım:KK43:
1 dilim revani
2 kurabiye
1 börek

akşam
1kase yogurt

sporum
45dk.leslie
1 saat tempolu yuruyuş

Arkadaslar sabah bol sirkeli.paca corbasiyla bir dilim.kepek.ekmegi yedm .Simdi durum doner yicem ayranla beraber ara ogun yok aksamada keten tohumlu yogurt durum doneri kocamin zoruyla yiyom bugun hafta sonu malum

Sabah paca corbasi bir dilim kepek ekmegi oglen duru: yemedm tavuk iskederin tavuklarini yedm. Aksam bir muz bir kurabiye 1saat yuruyus

Arkadaslar sabah bol sirkeli.paca corbasiyla bir dilim.kepek.ekmegi yedm .Simdi durum doner yicem ayranla beraber ara ogun yok aksamada keten tohumlu yogurt durum doneri kocamin zoruyla yiyom bugun hafta sonu malum
Hem sirke hemide paça çorba bileşimi amaninn. Afiyet olsun kuzum

bugn klasik kahvaltı.
öğlen 5 sarma
akşamda bi kase çorba bi dilim ekmek.
Afiyet olsun. Kız ne zaman geliyo senin bu bant . Valla bende beklıyom bak senın adı a :))))

Sabah paca corbasi bir dilim kepek ekmegi oglen duru: yemedm tavuk iskederin tavuklarini yedm. Aksam bir muz bir kurabiye 1saat yuruyus
Afiyet olsun. Çook duzene gırdın sen

Ben çok yedım bugun. Çokokremler börekler:cry:
Şimdi yuruyuşe çıkıcam . Offf yerken ne mutlusun. Sonrada vicdan azabıyla kıvran dur :mad:

off off bende bugün sabah iki yumurta tek yedm öğln biryere davetliydm az kavurma 3 kaşık pilav iki tulmba yedm sonra bi avuç az ama kabak çekirdeği şimdide üç kaşık salçalı bulgur salata ve ayran.yarnda tartı günü bakalım bakalım civciv çıkacak kuş çıkacak:-)

Hem sirke hemide paça çorba bileşimi amaninn. Afiyet olsun kuzum

Afiyet olsun. Kız ne zaman geliyo senin bu bant . Valla bende beklıyom bak senın adı a :))))

Afiyet olsun. Çook duzene gırdın sen
ya hiç sorma dahada gelmemiş verem oldum

pazar günü
sabahı hıç anlatmıyım.çok yedım.nutelleya kadar :KK43:
öglen
2kuru kayısı 2cevız bi sütlü nescafe
akşam
15 küçük yeşil erık
spor
1,5 saat tempolu yuruyuş.
hala bacaklarım agrıyo.koşturucasına yapmışım sporu :)

Arkdaslar bende dun fazlaca abartim hiv soylemim.yemedm sey kalmadkbu sabah bir haslanmis yumurta bir kepek ekmegi bir pogaca az peynir bu kadar ogleni uzatmak.icin bir avuc leblebi yedm oglen yemegi gec yicem aksama.bisey yememek.icin ben .Ne kadar yurusemde terleyemiyorum.o yuzden yavas kilo veriyorum gecen hafta 69.700dum bu hafta 69.300

Back
X