Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hem sirke hemide paça çorba bileşimi amaninn. Afiyet olsun kuzumArkadaslar sabah bol sirkeli.paca corbasiyla bir dilim.kepek.ekmegi yedm .Simdi durum doner yicem ayranla beraber ara ogun yok aksamada keten tohumlu yogurt durum doneri kocamin zoruyla yiyom bugun hafta sonu malum
Afiyet olsun. Kız ne zaman geliyo senin bu bant . Valla bende beklıyom bak senın adı a :))))bugn klasik kahvaltı.
öğlen 5 sarma
akşamda bi kase çorba bi dilim ekmek.
Afiyet olsun. Çook duzene gırdın senSabah paca corbasi bir dilim kepek ekmegi oglen duru: yemedm tavuk iskederin tavuklarini yedm. Aksam bir muz bir kurabiye 1saat yuruyus
Canım hafta sonu için çok guzel bi menü ayet olsun. Regli yakın olmasına ragmen gayet guzel kılonSabah kahvahtim omlet domates slatalik salam 2dilim.kepek ekmegi az bal yedm .Karisik bitki cayi ictim bu arada sabah 69.300 geldim regli oldum.birazda sistim
ya hiç sorma dahada gelmemiş verem oldumHem sirke hemide paça çorba bileşimi amaninn. Afiyet olsun kuzum
Afiyet olsun. Kız ne zaman geliyo senin bu bant . Valla bende beklıyom bak senın adı a :))))
Afiyet olsun. Çook duzene gırdın sen
gzel vermişsin tebrik ederimgecen hafta 65,4
bu hafta.64,3
senide tebrık ederım canım..o kadar yıyoz haftasonu :))geçen hafta 101
bugün 99.3
hemde ne yemek ben dün özellikle çok abarttım.ve bi haftadr bazı sebeplerden dolayı yürüyüşede çıkamıyorum.bantta cumartesiyi bulurmş böyle gderse istediği. kiloyu veremiyecemsenide tebrık ederım canım..o kadar yıyoz haftasonu :))