Tek başına kültür turlarına katılan var mııı

Arkadaşım Erasmus ile tek başına gezmedigi ülke kalmadı, aylarca gezdi Avrupa'yı o kadar güzel yerler gördu ki o kadar özendim ki ona, sonrada evlendi çocuk yaptı, 🤣 eğer bekarsaniz tekde gezebilrsiniz evlenince olmuyo, tek başıma gayet tadı cikiyo yani

dışadönük biriyseniz zorlanmazsınız. ben hiç gitmedim ama bir arkadaşım yurt içi yurtdışı tek başına turlara katılır. her turdan edindiği milyon tane arkadaşı vardır, görüşür, tatile gider vs ama turlara kimseyle gitmez, illa tek.

Her seyi senelerdir yalniz yapiyorum. Tura katilmayi cok istemiştim bir türlü olmadi. Evet bir arkadas/sevgili vs olsa daha keyifli olabilir(di) ama insan kendi kendine de keyif alabilir hele ki turlarda illa ki yanınızda birileri olacak sohbet muhabbet derken yeni insanlar da tanımış olursunuz.
Kendi basima tatile gitmisligim var. Babamin rahatsizligini öğrenmiştim gitmeden önce hatta iptal mi etsem diye düşünmüştüm, o sebeple biraz buruk geçmişti tam istedigim gibi eglenemedim ama yine de yeni yerler görmek iyiydi. Ayrıca kimseye de yalan soylemedim herkes yalniz gittigimi biliyordu, açıkçası kimseye de aciklama yapma geregi duymadim :)

Tek gezmeyi çok seviyorum. Gittiğin şehirde daha çok insanla iletişim kurup, sohbet etme imkanı buluyorsun. Sokakları tek başına gezip ruhunu hissedebiliyorum ve yeni arkadaşlar edinebiliyorum. Üniversite zamanı bulunduğum ilde trakinglere katılırdım. Emekli askerler ve emekli doktorlar vb çok eğlenceli gelirdi sohbet etmek, onların pencerelerinden bakmak 🙂🙂

Keşke öyle bir imkanım olsa da gitsem. Bence tek veya değil. Bir önemi yok. Orda yeni bir arkadaş edinirsiniz tur süresince. Ben üniversite okurken gençlik ve Spor bakanlığı aracılığıyla bir geziye gitmiştim tektim. 2 koca otobüs dolusu kız öğrenci. Bir tane yaşıt sayılacak arkadaş edindim ordan hala da Instagram'da takip ediyoruz birbirimizi. Face de eklemiştik ilkin o zamanlar face popülerdi :)))
Çok da eğlendik.

Tek başıma değil ama bir arkadaşımla birkaç kez gittim kültür turlarına..ve her gittiğimde tek başına gelen insanlar vardı, çok ta güzel kaynaştık ve eğlendik o kişilerle...orada sanki 40 yıllık dost gibi oluyor insan,çünkü sürekli birliktesin

Selam,

Tek başına tatille ilgili sorum, derdim.

Tüm yakın arkadaşlarım ya nişanlı ya evli ya da sevgilisi var. Mecburen bu sene de tek gidicem, tek başıma eğlenebiliyorum, sıkılmıyorum ama ama ama kendimi tuhaf hissediyorum. Aileme tek gidiyorum diyemeyeceğim için yalan söylüyorum, iş arkadaşlarıma tek gittim desem bi garipseyecekler bi yıkık gibi bakacaklar diye yalan söylüyorum. (hiç arkadaşın yok mu vs diye laf edecekler ve kendimi kötü hissedeceğim hiç gerek yok.) siz kötü hissediyor musunuz??

İkinci sorum tek başına yürüyüş, kültür turlarına katıldınız mı? Nasıl geçiyor tek başına, sıkıcı oluyor mu, eğlenebiliyor musunuz :/
cok gittim. orda da benim gibi yanliz gelen kızlar vardi. arkadas olduk. eglenceli gecmisti..

Selam,

Tüm yakın arkadaşlarım ya nişanlı ya evli ya da sevgilisi var. Mecburen bu sene de tek gidicem, tek başıma eğlenebiliyorum, sıkılmıyorum ama ama ama kendimi tuhaf hissediyorum. Aileme tek gidiyorum diyemeyeceğim için yalan söylüyorum, iş arkadaşlarıma tek gittim desem bi garipseyecekler bi yıkık gibi bakacaklar diye yalan söylüyorum. (hiç arkadaşın yok mu vs diye laf edecekler ve kendimi kötü hissedeceğim hiç gerek yok.) siz kötü hissediyor musunuz??

İkinci sorum tek başına yürüyüş, kültür turlarına katıldınız mı? Nasıl geçiyor tek başına, sıkıcı oluyor mu, eğlenebiliyor musunuz :/
Arkadaş olalım mı 😬

Bir kaç kez yalnız tura katılmışlığım var. Benim hiç arkadaşım yok. Arkadaş edinmede problem yaşıyorum. E gezmeyeyim mi? Turlara katılmayayım mı? Tek başıma gidiyorum gezmelere. Herkes arkadaşıyla, neden ben yalnızım diye üzüldüğüm çok oldu. Sonradan alıştım alıyorum çantamı çıkıyorum evden :)

Deniz tatilini tek basıma yaparım ama kültür turlarına tek basıma cıkmam. Plajda arkadas edinip sohbet ortamı yaratmak cok kolaydır, turlara herkes aile/cift olarak katılır. 2li gelen kadınlar ise yanlarına baskasını istemez:) ben kız arkadaslarımla geziyorsam arkadas edinmek icin muhabbet kuranlara yüz vermem pek gecistiririm.

Size önerim grup olarak gelen kizlarla arkadaş olmak için uğraşmayın , tek gelmek üzücü ama sürekli yaklaşmaya çalışan insanlar grupları geriyor

Selam,

Ben geçen sene aynı bu sebeplerden ötürü yıllık iznimde evde oturmamak için mecburen gittim. Vallahi hiç abartmıyorum bu kadar kötü olamaz. Bir iki gün kafa dinliyorsun filan tamam ama akşam yemeğinde herkes masada en az iki kişiyken sen tek oturuyorsun. Denizde bile tek olma hissi garip hissettiriyor. Etraf ne dedi bilmiyorum kulaklıgımı takıp deniz kenarında takıldım yemeğimi yedim kimin ne dediği de umurumda değil ama ben sevmedim

Back
X