Tek başına mutlu olabilmek?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ablam yaa sıkma güzel canını lüzumsuzlarla :) Genceciksin dünya senin avuç içlerinde kafana taktığına bile değmez böyle vakalar, insanlar . En güzel elbiselerini giyin en sevdiğin saçı başı yap güneş senin için doğuyor, ay yakamoz tutarsa senin için tutar ancak,unutma . Kendine güven başkalarına değil, kendine inan özünü asla yitirme ki bu satırları yazan bir insan pırlantadan güzel, ince bir ruha sahiptir. En güzel mücevherler en özel şekilde korunmalıdır :) Kendini esirge, elbette kendin gibi zarif bir insanla geçmeli ömrün kaba saba benliklerini uyurken salonda mutfakta orada burada unutanlarla değil :)

Son düzenleme:
Tek başına, pozitif ve güçlü olmak bana da çok güzel geliyor. Ama benim için bir ütopya. Hayal yani....

beni anlattı sanki..ben de bunu geç anladım..8 ay önce..

Bende 22 yaşımdayım seni cok iyi anlıyorum bende yalnızlıktan bunalıma girdim doğru insan cıkmıyor karşıma bu yaşıma kadar hic cıkmadı yaşınız küçük değilki artık bnce tam evlilik yaşı 18 değil yahu 22

Yakin cevremden kimse el ustunde tutmadi beni, hep alttan alan ilgilenilmeyi belkeyen ben oldum. Kotu de davranmadi ama basarili, sayilan, imrenilen, buyuklerinden takdir goren biri olmazsam asla yanimda ya da arkamda olmayacagini hissettirdi. Bu yuzden ben de hep ruhsal olgunluga erismis ve bana destek olabilecek birini istedim. Su ana kadar da olmadi. Guvenemiyorum da.
Yalnizligin yasamimin bir parcasi olduguna inaniyorum. Uzaklasmaya calisirken aslinda tam ortasina gidiyor gibiyim hatta.
Ama hayatta ufak detaylarla mutlu olabilmek en buyuk marifet bence. Kafaya takmak yipratiyor

Siz de benim gibi gencmissiniz :) Guzel seyler olsun diye bekleyecek zamanimiz var en azindan

Mutluluğu sadece karşı cinste, aşkta meşkte arayan insanları hiç anlamıyorum, anlayamıyorum sahiden...

Biraz kişilikle alakalı bazı insanlar yalnızlığı kaldıramıyor bazılarının da dünya umrunda olmaz her şeyi kendi yapar mutlu olur kendi başına eğlenir

Siz de benim gibi gencmissiniz :) Guzel seyler olsun diye bekleyecek zamanimiz var en azindan

yorumlarınız için saolun kimileriniz ailen yokmu demiş aslında tüm sorun aileden başlıyor huzurlu bir ailem olmadı hiç hep kıt kanaat geçinen bir aileydik babamla annem hep kavga ederdi hala öyle. Babam şimdi de hepten calısmaz oldu yaş ilerledikçe iş de begenmez oldu üstüne alkolu var. Ben hep ailem dedim onları kurtaracagım dedim erkekleri geri plana attım şimdi ise bir dışavurum yasıyorum babamdan bıktım artık aman ya ne halt yerse yesin demeye basladım kendi hayatımı düşünmeye basladım bu da beni evlilikle hayat arkadaşıyla bağdaştırdı mutlulugu artık bende hakkediyorum bu yüzden bu arayışım bu arada yasım 24 oldu. 22 değilim. Tabiki hala gencim benim sorunum cabuk kapılmak hayallere dalmak tanımadan evlenmeyi hayal etmek sonrada üzülmek. Ama psikologum da dedi bu cok normalmiş her kız tam 23 ten sonra her erkeğe gelinlikli hayallerle bakar dedi bu yaşlar kritikmiş. Dün birde işimde sorun yaşadım memnun değişim ve yeni iş bakmalıyım tabi yeni bir yerden de korkuyorum üst üste gelince de gelip size döküldüm iyiki varsınız

Al benden de o kadar. İnsan hep mi yanlış kişileri seçer! Beğendikleri çürük çıkıyor, beğenmediklerim çok iyi ama işte beğenmememiş oluyorum

Yalnızlıktan da gına geldi valla

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…