Tek basina otel tatili

valla ben bu sene virüs yüzünden gidip gitmeme konusunda kararsız kaldım. sonra bunaldığım için ağustos sonu gitme kararı aldım. şirketten izni falan da ayarladım bir haftalık iznim var. önce yalnız gideyim diyordum ama 18 yaşlarında bir kız kardeşim var hadi onu da götüreyim dedim. sonra annem de dahil olmak istedi. yeri falan ayarladım. açıkçası tek gideyim derken 3 kişi olacağız ama annem gelmez belki, gelmezse 2 kız kardeş olacağız. kardeşimle eğleneceğime eminim ama tek de olsam giderdim. bir şeyleri tek başıma yapmak bana çok keyif veriyor çünkü. hatta yalnızlığa o kadar alıştım ki hayatıma birini alamıyorum hiçbir şekilde. yok yani bu bir hastalık gibi, bırakmıyor peşimi yalnız kalma sevdası.

Takip ettiğim bir kadın geçenlerde tek başına tatil yaptı gayet de keyfi yerindeydi. Tekne turu dahi yaptı. Belki iki üç kadın tatile gitmiştir kaynaşırsınız mesela yada yeni bir yaz aşkı da olabilir. İlla tek bitecek diye de bir şey yok

Issız adaya düşüp 3 gün kımıldamadan kumda yatma hayali olan biri olarak çok kıskandım 🤣 Keşkem ben gitsem yalnız. Sabah bir fasıl yüzerim. Duş alıp kahvaltıya YouTube izlemeye. Sonra odama gider yatarım biraz. 2 gibi şezlonga atarım kendimi kitapla. Yüz ,yat , kitap. Sonra akşam yemeği ,bar ,iç mis gibi git yat . Aman Allahım çok kıskanıyoruuuuummmm

Tek basina bircok sey yapmisligim var. Yurt icin yurt disi mini kultur tatilleri de dahil. Ancak bu demek degil ki ben yalnizliktan cok hoslaniyorum ve rahat yapiyorum bunlari. Hic rahat olmuyorum. Yani mecburen yalnizlik gibi bir durum.
Arkadaslarimla gidecektik, izinler ayarlanamadi, hos iyi ki olmadi, icimden bir ses huzursuzluk cikacakti diyor. Bir arkadasima gel desem gelicek ama ben rahat edemeyecegim cinsiyetinden oturu.
Simdi ilk kez deniz kum gunes yani otel tatili yapmayi dusunuyorum tek basima. Ama bu konseptten biraz cekiniyorum. Cok iyi yuzme bilmiyorum da. Tek kahvaltiya inmek, yemekleri tek yemek, tek plaja gitmek, aksamalari tek takilacak olmak:/
Virus zaten ayri bir kaygi sebebi ama bunaldim gitme karari aldim.
Bu tarz tatili tek basina yapan hanimlar motivasyonunuza ihtiyacım var
En sevdiğim tatil, tek yapılan tatil. Sırt çantamı takıp tüm avrupayı gezdim tek başıma. Bambaşka bir deneyimdi. Evlenmeden önce tatil arkadaşım ablamdı, şimdi eşim oldu. Yalnız kaçmalarım yalan oldu tabi. O günleri çok özlüyorum ama. Hazır fırsatınız varken kitaplarınızı stoklayın ve çıkın o tatile :KK200:

Ben hep tek tatile çıkarım. Çok keyifli gerçekten. Ama otel tatili yerine kamp tatilini seviyorum tekken. Aslında esas sebebi bir odaya iki kisi parası vermeyi sevmemem🤪
Ama kampta daha sosyal oluyorsun,sağdan soldan birileri illahaki birşeyler ikram ediyor, bir muhabbetiniz oluyor yani.
O yüzden ben 1 gecelik otel paranizla Decathlon'dan çadır almanızı, ve denize sıfır bir kamping bulmanızı öneririm. Hem daha sosyal mesafeli olur
Şimdiden iyi tatiller

Bana çok sıkıcı geliyor ya tek başına otel tatili. Yemek yerken falan ben boş sandalyeye, boş sandalye bana bakacak ya da o an güzel veya komik bir şey görsem hemen paylaşıp konuşabileceğim biri olmayacak bunalırdım sanırım.

Otel yerine bir koyda bulunan butik otel, bungalov tarzı bir tatil seçerseniz hem izole hem de zaten çok az sayıda insan olacağı için, tanışma, sosyalleşme imkanınız olur.
Hiç yoksa işletmecileri ile canınız sıkıldığında iki lafın belini kırar, kafa dinlemek istediğinizde zaten sessizlik ve huzurun adresinde olacağınız için daha iyisi olamaz.

Ne imrendim size, en en çok ihtiyacım olan şey...

Otel yerine bir koyda bulunan butik otel, bungalov tarzı bir tatil seçerseniz hem izole hem de zaten çok az sayıda insan olacağı için, tanışma, sosyalleşme inkanınız olur.
Hiç yoksa işletmecileri ile canınız sıkıldığında iki lafın belini kırar, kafa dinlemek istediğinizde zaten sessizlik ve huzurun adresinde olacağınız için daha iyisi olamaz.

Ne imrendim size, en en çok ihtiyacım olan şey...
aaa bebelere söylerim bakk anneniz bir haftalığına sizden ve evden kaçmak istiyor diye anında paçana yapışırlar biz de geliyoruz diye ha ha ha

ben markete bile tek gidemiyorun tam kapı da benim kız ayakkabılarını giymiş bana maske hazırlamış arabanın anahtarını da kapmış kaçarım diye hazır nazır bekliyor :KK9:
Ahahah
Ben de çocuklar uyurken kaçıyorum ancak.
Öğle uykusu bitti biteli markete gitmedim.
Akşamları da onlar uyuyunca kaçıyorum, yine asayiş kontrolüne uyanıp beni soruyorlarmış, apar topar dönüyorum😂
Birazdan kaçacağım bakalım, yakalanacak mıyım...

Neyse, konu sahibi yerinde olmak isteyen çok kadınız.
Hepimiz için tadını çıkar doya doya...

Kizlar cok guzel seyler yazmissiniz. Offf sabahtan beri kendimle savasiyorum. Bi yanim yalniz git diyo bir yanim gelmek isteyen arkadasin varken onu cagir diyo. Ama cagirirsam eminim pisman olucam. Modu dusuk kasinti bi tip. Sirf yalniz kalmamak icin bunu yapmamalisin diyorum kendime. Ay Allahimmm. Bi de ben tam yuzemiyorum. Yani ayagimin degmedigi yerlere gidemiyorum. Desem ki yuzerim de yuzerim saatlerce acilirim filan. O olmayacak. Kiyida islanip cikicam🤣 ya da coo buyutuyorum dimi ya. Herkes oturup bu kiz tek gelmis diye beni inceliycek hali yok ya

Back
X