Tek basina otel tatili

Bence gitmeyin. Ben de tek basima gezmeyi cok severim pek cok ulkeyi tek basima gezdim amaa otel tatili berbat oluyor. Arkadaslarla gitmistim ben ama uyusmadigimiz icin tek takilmistim. Acik bufede tek basiniza oturmak, havuzda herkes grupken ortada kalmak vs. gercekten kotu oluyor. Herkes coluk cocuk kalabalikken size bakiyorlar vs.bir de tam kekolarin kiz tavlama yeridir. Zaten otel tatilleri de cok masrafli su ara. Onun yerine olimpos taraflarinda ya da tekirdagda ormanin icinde gol kenarinda bungalov konaklamalari guzel olabilir. Olimpos'ta bir suru gencler oluyor rahatca onlarla birlikte aktivite de yapabilirsiniz.

Vee emin olmadiginiz arkadasinizi da cagirmayin. Biiir suru insanla yolculuga ciktim en yakin arkadasinizi bile yolculukla taniyorsunuz gercekten ve muhtesem bir gezi cok kotu bitebiliyor. Gecen hafta Boludan kamptan geldim enn yakin arkadaslarimla gitmistim guya. Eglenerek gidip sinirden dislerimi sikarak dondum. Arkadaslarimin da bana bir kotulugu olmadi halbuki sadece temizlik konusunda uyusamadik ve yatis kalkis saatleri vs..

En en en çok hayalini kurduğum şeydi yalnız tatile gitmek.olmadı.busaatten sonra hiç olmaz.
Tadını çıkarın yerimede..

Allah'ım şuanda canım o kadar çekti ki
Yalnız biseyler yapmaya bayılırım. İki tane küçük oğlum var akşam yatağa nasıl yattigiimi bilmiyorum. Yerinde olsam güzel bir otele giderim bilgisayarima bir sürü dizi film yüklerim yada tablete , bütün gün yiyip içip film dizi izlerim güneşlenip yüzerm

En sevdigim sey yalniz tatile cikmak. Kultur tatili, otel tatili de dahil buna. Mesela butun guney amerikayi sirt cantamla, tek basima, hostellerde kalarak gezdim. Pandemi oncesi bile esim bilirdi ki ben yasadigimiz ulkeye yakin adalardan birinde 1-2 ayda 1 tek basima bir haftasonu gecirmezsem kendime gelemiyorum. Son birkac seferde kendi havuzuna acilan odalari tercih etmeye basladim ve gercekten cok rahat oluyor, varsa listenizde bakabilirsiniz bu tarz bir odaya. Simdi biz pandemi dolayisiyla gidemiyoruz bir yere ama sinirlar acilsin ilk isim once esimle, sonra tek basima tatile gitmek olacak. Cok ozendim size.

Ben yazmaktan yorulmicam. Bu zamanda da bir zahmet tatil gitmeyin ya bir sene tatile gitmezseniz ne olur bir senee düğüne gitmezseniz ne olur bir seneee ya cok mu zor.

İlla 5 gün olmak zorunda mı? 3 gün olsun. Hava değişimi iyi gelir. Bu teknolojik imkanlarda sıkılmazsın. Müzik dinle, oyun oyna. Plajda kitap oku.

Tek basina bircok sey yapmisligim var. Yurt icin yurt disi mini kultur tatilleri de dahil. Ancak bu demek degil ki ben yalnizliktan cok hoslaniyorum ve rahat yapiyorum bunlari. Hic rahat olmuyorum. Yani mecburen yalnizlik gibi bir durum.
Arkadaslarimla gidecektik, izinler ayarlanamadi, hos iyi ki olmadi, icimden bir ses huzursuzluk cikacakti diyor. Bir arkadasima gel desem gelicek ama ben rahat edemeyecegim cinsiyetinden oturu.
Simdi ilk kez deniz kum gunes yani otel tatili yapmayi dusunuyorum tek basima. Ama bu konseptten biraz cekiniyorum. Cok iyi yuzme bilmiyorum da. Tek kahvaltiya inmek, yemekleri tek yemek, tek plaja gitmek, aksamalari tek takilacak olmak:/
Virus zaten ayri bir kaygi sebebi ama bunaldim gitme karari aldim.
Bu tarz tatili tek basina yapan hanimlar motivasyonunuza ihtiyacım var
😂😂

Benim arkadaşlarım da bana takılıp gelmek için mücadele veriyor tatile ama bende tek başıma tatilden yanayım.

Ve gözlemlediğim şu. Arkadaşlarla tatile gidince ya işten ya orda olmayan diğer arkadaşlardan ya da arkadaşların aile içi sorunlarını dinliyorsunuz deniz kenarında.

Ben tatile geldiğimde bir zahmet dertlerim evde kalsın... O yüzden çok arkadaş sevmem tatilde..

Tavsiyem yanınıza en evdiğiniz şarkıların olduğu bir iPad ya da cep telefonunda bir arşiv oluşturun takın kulaklığı hayal kurun nefes alıp çevrenin güzelliğini içine çekin. Böyle bir huzur böyle bir mutluluk yok.... Manzaraya karşı rüzgarı hissederek bir bardak kahve için. .

Ve yüzme konusunda kendinizi geliştirmek için bulunduğunuz şehirde varsa olimpik havuza gidip özel ders alabilirsiniz.

Tek basina bircok sey yapmisligim var. Yurt icin yurt disi mini kultur tatilleri de dahil. Ancak bu demek degil ki ben yalnizliktan cok hoslaniyorum ve rahat yapiyorum bunlari. Hic rahat olmuyorum. Yani mecburen yalnizlik gibi bir durum.
Arkadaslarimla gidecektik, izinler ayarlanamadi, hos iyi ki olmadi, icimden bir ses huzursuzluk cikacakti diyor. Bir arkadasima gel desem gelicek ama ben rahat edemeyecegim cinsiyetinden oturu.
Simdi ilk kez deniz kum gunes yani otel tatili yapmayi dusunuyorum tek basima. Ama bu konseptten biraz cekiniyorum. Cok iyi yuzme bilmiyorum da. Tek kahvaltiya inmek, yemekleri tek yemek, tek plaja gitmek, aksamalari tek takilacak olmak:/
Ben gittim bu yıl cok keyifliydi

Kizlar cok guzel seyler yazmissiniz. Offf sabahtan beri kendimle savasiyorum. Bi yanim yalniz git diyo bir yanim gelmek isteyen arkadasin varken onu cagir diyo. Ama cagirirsam eminim pisman olucam. Modu dusuk kasinti bi tip. Sirf yalniz kalmamak icin bunu yapmamalisin diyorum kendime. Ay Allahimmm. Bi de ben tam yuzemiyorum. Yani ayagimin degmedigi yerlere gidemiyorum. Desem ki yuzerim de yuzerim saatlerce acilirim filan. O olmayacak. Kiyida islanip cikicam🤣 ya da coo buyutuyorum dimi ya. Herkes oturup bu kiz tek gelmis diye beni inceliycek hali yok ya
Yüzme biliyorsan da tekken açılamıyorsun ki. Bişi olur , kramp girer,kriz gelir giderim diye hep ayak değen yerde kalıyorsun. Birde ben yelken yaptığım zamanda türlü deniz mahlukatlarıyla haşır neşir olduğumdan dehşet korkarım. Birazcık açıkta neler neler yüzüyor. Görünce boğulurum. O yüzden çok iyi yüzerim aslında ama gitmem tek derine.

Aynı durumdayız.Bana da lazım sizin gibi biri.Bıktım sürekli birilerinin zamanının,maddi manevi durumunun uymamasından.Yalnız takılmaya bayılırım ama yalnız tatil yapmadım daha önce.Çok iyi anlıyorum sizi ama belki de bir yerden baslamak lazım.Ozellikle tatil konusu bir türlü uyuşmuyor,tatile gitseniz yer uyuşmuyor vs vs

Inanin benim de cok oldu. Ama bu tek basinalik ne bileyim bundan gelen bi eziklik duygusu var. Ne kadar tek basima bir seyler yapsam da asamadim bir türlü
Ben tek olanları gorunce vay be ne ozguven diyorum..disardan hayranlik uyandryor hic ezik gorunmuyorsnz emin olun..samimi olmadgnz biriyle gtmektense tek gtmek daha iyi olmuyor mu?

Aslında çok güzel bir fikir.
Bazen insanın çok ihtiyacı oluyor.
Denize bakıp oturmak, düşünmek, konuşmak, yazmak,fotoğraf çekmek, gidilen şehrin tadına varmak...
Otelde gelsin yemekler, gitsin masajlar. Kimse ayak bağı olmayacak beklenmeyecek kafanıza göre program yapacaksınız. Gittiğiniz mekanı sevmediyseniz çıkacaksınız. Ayy ne güzel.

Ben tek olanları gorunce vay be ne ozguven diyorum..disardan hayranlik uyandryor hic ezik gorunmuyorsnz emin olun..samimi olmadgnz biriyle gtmektense tek gtmek daha iyi olmuyor mu?
Sanirim daha iyi olur. Yalniz kalmamak icin degmeyen insanlarla takilmak gibi bir sey. Rahat edemeycegim o arkadasimla zaten. Hani dusunuyorum sabah kalkis yemege gidis belki sadece odada takilmak bile arkadasa bagli olacak. Bu da istedigim bir sey degil. Ama yalniz gitme kaygim da cok yüksek. Buna ragmen gidecegim sanirim

Aynı durumdayız.Bana da lazım sizin gibi biri.Bıktım sürekli birilerinin zamanının,maddi manevi durumunun uymamasından.Yalnız takılmaya bayılırım ama yalnız tatil yapmadım daha önce.Çok iyi anlıyorum sizi ama belki de bir yerden baslamak lazım.Ozellikle tatil konusu bir türlü uyuşmuyor,tatile gitseniz yer uyuşmuyor vs vs
Hic sormayin. O kadar iyi anliyorum ki uyusmamayi. Benim arkadaslarim var yok degil. Baska sehirlerde olsak da iletisim surer ama hadi sunu yapalim bunu yapalim diyebilecegim birileri yok. Biri miymiy digeri her seyden korkar digeri benim dedigim olsuncu digeri oturmayi sevmiyor surekli yuruyelim modunda falan filan...olmuyor yani. Imreniyorum kafa dengi arkadas gruplarina. Ama var demekki bunda da bir hayir. Birilerini beklemkle de olmuyor

Ben bu yıl tek gidecektım arkadasım tek gıtmeme razı olmadı .Ama tek de gayet harıka olur.Bi yerde okumustum en guzel en dınlendırıcı tatıl tek gıttıgın tatılmiş

Yüzme biliyorsan da tekken açılamıyorsun ki. Bişi olur , kramp girer,kriz gelir giderim diye hep ayak değen yerde kalıyorsun. Birde ben yelken yaptığım zamanda türlü deniz mahlukatlarıyla haşır neşir olduğumdan dehşet korkarım. Birazcık açıkta neler neler yüzüyor. Görünce boğulurum. O yüzden çok iyi yüzerim aslında ama gitmem tek derine.
Ayy cidden mi. Korkunc. Mesajiniz beni rahatlatti cok tskler. Ben de acilamiyorum nasilsa diye uzuluyordum

Back
X