Tek basina otel tatili

😂😂

Benim arkadaşlarım da bana takılıp gelmek için mücadele veriyor tatile ama bende tek başıma tatilden yanayım.

Ve gözlemlediğim şu. Arkadaşlarla tatile gidince ya işten ya orda olmayan diğer arkadaşlardan ya da arkadaşların aile içi sorunlarını dinliyorsunuz deniz kenarında.

Ben tatile geldiğimde bir zahmet dertlerim evde kalsın... O yüzden çok arkadaş sevmem tatilde..

Tavsiyem yanınıza en evdiğiniz şarkıların olduğu bir iPad ya da cep telefonunda bir arşiv oluşturun takın kulaklığı hayal kurun nefes alıp çevrenin güzelliğini içine çekin. Böyle bir huzur böyle bir mutluluk yok.... Manzaraya karşı rüzgarı hissederek bir bardak kahve için. .

Ve yüzme konusunda kendinizi geliştirmek için bulunduğunuz şehirde varsa olimpik havuza gidip özel ders alabilirsiniz.
Ani yasamaya calisacagim dediginiz sekilde tesekkur ederim. Ya birileriyle gitsem gercekten pisman olcam biliyorum. Bu kaygimi yenmem gerek sadece

Vee emin olmadiginiz arkadasinizi da cagirmayin. Biiir suru insanla yolculuga ciktim en yakin arkadasinizi bile yolculukla taniyorsunuz gercekten ve muhtesem bir gezi cok kotu bitebiliyor. Gecen hafta Boludan kamptan geldim enn yakin arkadaslarimla gitmistim guya. Eglenerek gidip sinirden dislerimi sikarak dondum. Arkadaslarimin da bana bir kotulugu olmadi halbuki sadece temizlik konusunda uyusamadik ve yatis kalkis saatleri vs..
Aslinda bu konuda tecrubem tam. Can dostum dedigim arkadasimla dusman olarak ayrildigim bir tatil yasamistim🤣 cok dogru

Ben yaptım. İlk defa yaptım ben de. Başta sizin gibi acabalarım vardı ama şimdi iyi ki diyorum. Çok güzel dinlendim. Huzur doluydu. Hiç de sıkılmadım. Şiddetle herkese 1 kere yalnız tatile çıkmayı tavsiye ediyorum.

Ben yaptım. İlk defa yaptım ben de. Başta sizin gibi acabalarım vardı ama şimdi iyi ki diyorum. Çok güzel dinlendim. Huzur doluydu. Hiç de sıkılmadım. Şiddetle herkese 1 kere yalnız tatile çıkmayı tavsiye ediyorum.
Harikasiniz. Bu kaygilar yuzunden ani yasayamamaktan korkuyorum. Ama umarim oyle bir sey olmayacak. Yurt disinda dilini cok iyi bilmedigim bir ulkede bile gezdin bu ne yani diyorum kendime. Yalnizsam yalnizim canim 😏

Benim de şöyle bir sıkıntım var. Evde tek kalmaktan korkan biriyim. Yazlığımıza gitmek istiyorum. Hazır yaz bitmeden biraz daha denize gireyim diye düşündüm ama evde korkarım diye çekiniyorum gitmekten. Daha önce hiç tek gitmemiştim çünkü. Benle gelecek biri de yok. Bende durumlar böyle.
Ama sizin yerinizde olsam giderdim tek başıma. Kimse size ayak bağı olmaz. İstediğinizi yapmakta özgürsünüz. Gidin bence hiç vakit kaybetmeden..

Benim de şöyle bir sıkıntım var. Evde tek kalmaktan korkan biriyim. Yazlığımıza gitmek istiyorum. Hazır yaz bitmeden biraz daha denize gireyim diye düşündüm ama evde korkarım diye çekiniyorum gitmekten. Daha önce hiç tek gitmemiştim çünkü. Benle gelecek biri de yok. Bende durumlar böyle.
Ama sizin yerinizde olsam giderdim tek başıma. Kimse size ayak bağı olmaz. İstediğinizi yapmakta özgürsünüz. Gidin bence hiç vakit kaybetmeden..
Ev mustakil filan mi. Mustakilse ben cekinirdim aksi durumda apartman filansa hic dusunmeyin bile derim

Ev mustakil filan mi. Mustakilse ben cekinirdim aksi durumda apartman filansa hic dusunmeyin bile derim
Müstakil değil, iki katlı bir bina, üst katta başkalarına ait daireler var ama şuan binada kimse yok. Diğer komşular olsa giderdim kesin ama boşken naparım bilmiyorum:(

Müstakil değil, iki katlı bir bina, üst katta başkalarına ait daireler var ama şuan binada kimse yok. Diğer komşular olsa giderdim kesin ama boşken naparım bilmiyorum:KK43:
Apartman filan olsa giderdim. Ama ben de sizin durumunuzda olsam tereddut edebilirdim Tabi cevre de onemli. Dag tepe bir yer mi yoksa normal mahalle mi. Villa tipi ya da mustakil giris seklinde ya da sizinki gibiyse hele de cok sakin bir yerse biraz düşünmek lazim. Gece yalnizliktan huzursuz olup uyumak zorunda olmayi cok iyi bilirim.

Apartman filan olsa giderdim. Ama ben de sizin durumunuzda olsam tereddut edebilirdim Tabi cevre de onemli. Dag tepe bir yer mi yoksa normal mahalle mi. Villa tipi ya da mustakil giris seklinde ya da sizinki gibiyse hele de cok sakin bir yerse biraz düşünmek lazim. Gece yalnizliktan huzursuz olup uyumak zorunda olmayi cok iyi bilirim.
Dağ başı değil, etrafta pansiyonlar evler var işlek bir yer. Gündüz bi şekilde vakit geçer ama dediğiniz gibi gece sıkıntı. Gidemicem sanırım bu kafayla☺️

Harikasiniz. Bu kaygilar yuzunden ani yasayamamaktan korkuyorum. Ama umarim oyle bir sey olmayacak. Yurt disinda dilini cok iyi bilmedigim bir ulkede bile gezdin bu ne yani diyorum kendime. Yalnizsam yalnizim canim 😏
Birine göre hareket etmemek tamamen keyfine göre takılmak süper birşey.
Canım istiyor sabah erkenden denize gidiyordum, canım istiyor öğlene kadar yatıyordum. Yani herşeyden,herkesten, zamandan bağımsız olarak tamamen keyfime göre. Hatta daha önce niye yapmadım da arkadaşlarımın uygun olmasını bekledim tek gitmemek için ve hiç uygun olunamadı, o yazlarım öyle geçti diye kızdım kendime.
Bundan sonra ben giderim uygun olan peşimden gelir😄

Ki ben de sizin gibi çok iyi yüzme bilmiyorum.
Umarım içinize sinen bir tatil olur💙

Yorumları okumaya geldimmmm..
Ben de nişanlımla gidecektim ama kaderde tek gitmek varmış.. ilk defa tek gideceğim hem kafa dinlemek hem de hava değişikliği için ve çok merak ediyorum nasıl olacağını

Ahh ahh yanliz tatil yapmayali 5 sene oldu , nasil ozledim cok ozledim ay cok mutsuz oldum bu konuyu okuyunca 😭😭😭

Konuyu takip ediyorum. Cok stresli bir donemden geciyorum. Annemin hastaligi, kalp krizi gecirmesi. Kisa bir tatile cikacagim, tek basima. Burdaki yorumlari okuyup cesaretimi toplamaya calisiyorum. Benimki yaz tatili olmayacak, ekim kasim gibi dusunuyorum👀

Ne guzel. Birileriyle gidince genelde tek bir kisinin istediginj suru modinda herkes yapiyor. Sen istesen de istemesen de gruptan ayrilmamak icin yapiyorsun. Dolayisiyla aslinda o tatil senin tatilin olmuyor. Baskalarinin kararlarini yasiyorsun. O yuzden tek basina tatil bence mukemmel bir fikir. Otelde bir suru aktivite yapabilirsin. En kotu disariya cikip gezilecek yerleri gezebilirsin. Ben bir kere raftinge katilmistim otelin anlasmali oldugu tur ayarlamisti. Cok da keyifliydi. Guneslenirken kitap okumaya bayilirim. Birileri olunca o konusurken yapamiyorsun mesela. Sohbete katilmak zorunda hissediyorsun. Keyfini cikar. Iyi tatiller.

Konuyu takip ediyorum. Cok stresli bir donemden geciyorum. Annemin hastaligi, kalp krizi gecirmesi. Kisa bir tatile cikacagim, tek basima. Burdaki yorumlari okuyup cesaretimi toplamaya calisiyorum. Benimki yaz tatili olmayacak, ekim kasim gibi dusunuyorum👀
Gecmis olsun. Acil sifalar dilerim.

Ben yanlız gitmek isterdim ama 5 gün de sıkılırmısınız acaba 3 gün olsa güzel.olurda benim de 1 kız arkadaşımla gidesim vardı kocam ve çocuklardan uzak sadece 3 gün çok ihtiyacım var gerçekten ama sizin yerinizde olsam giderdim gidin kitap okuyun bol bol, uzun uzun kahvaltı yapın denizi seyredin çok güzel olur

Hayatta hic tek basima tatil yapmadim,ama imkanim olsaydi yapmak cok isterdim. Kendimle basbasa olmayi cok seviyorum. Yanima kesinlikle arkadas istemem tatilde. Her sey dahil bir otelse ohh degmeyin keyfime😌sabah kalkarim kahvaltimi yaparim,ordan plaja biraz yuzer donerim. Sonra asagi iner biseyler icerim. Sonra odama cekilirim,dusumu alirim,balkonumda kitabimi okurum,internete girerim. Ogleden sonra bahcede biraz dolasirim,dondurma yerim:dondurma: sonra aksam yemegi icin hazirlanirim vs vs derken gun bitti😍

Back
X