Tek basina otel tatili

5 gün aslında fazla değil, amaç kafa dinlemek, dinlenmek değil mi? Bence tek başına daha iyi dinlenebilirsiniz, arkadaş yönünden içiniz rahat olsa neyse derdim ama sırf yalnız kalmamak için birini almayın programiniza.

Başkalari ne der, ne düşünür boşverin siz dinlenmeye odaklanin. Bence aslında sırf yalniz kalmamak için sürü halinde gezen, iş yerinde tek başına yemeğe bile gidemeyen, sevmese de boş muhabbetlere dahil olmak zorunda hisseden insanlar ezik görünüyorlar.

Ben de 2 gün de olsa tek tatil yapmayi cok isterdim. Belki bir gun o özgüven gelir bakalim🥰 şimdiden iyi tatiller size.

Dağ başı değil, etrafta pansiyonlar evler var işlek bir yer. Gündüz bi şekilde vakit geçer ama dediğiniz gibi gece sıkıntı. Gidemicem sanırım bu kafayla☺
Islek bir yerse sıkıntı olmaz aslinda ya. Ne bileyim kapi pencere saglamsa demir filan vardir belki bir dusunun. Eviniz varmis ne guzel.
Ahh ahh yanliz tatil yapmayali 5 sene oldu , nasil ozledim cok ozledim ay cok mutsuz oldum bu konuyu okuyunca 😭😭😭
Yaa olmayin. Siz de bir firsat yaratin olmaz mi
Konuyu takip ediyorum. Cok stresli bir donemden geciyorum. Annemin hastaligi, kalp krizi gecirmesi. Kisa bir tatile cikacagim, tek basima. Burdaki yorumlari okuyup cesaretimi toplamaya calisiyorum. Benimki yaz tatili olmayacak, ekim kasim gibi dusunuyorum👀
Cok gecmis olsun. Kultur tatili cok keyifli oluyor. Mutlaka gidin. O cesaret hic toplanmiyor. Bence sadece yapin.
Bende istiyorum.. :KK51:
Siz de geliin

Tek basina bircok sey yapmisligim var. Yurt icin yurt disi mini kultur tatilleri de dahil. Ancak bu demek degil ki ben yalnizliktan cok hoslaniyorum ve rahat yapiyorum bunlari. Hic rahat olmuyorum. Yani mecburen yalnizlik gibi bir durum.
Arkadaslarimla gidecektik, izinler ayarlanamadi, hos iyi ki olmadi, icimden bir ses huzursuzluk cikacakti diyor. Bir arkadasima gel desem gelicek ama ben rahat edemeyecegim cinsiyetinden oturu.
Simdi ilk kez deniz kum gunes yani otel tatili yapmayi dusunuyorum tek basima. Ama bu konseptten biraz cekiniyorum. Cok iyi yuzme bilmiyorum da. Tek kahvaltiya inmek, yemekleri tek yemek, tek plaja gitmek, aksamalari tek takilacak olmak:/
Virus zaten ayri bir kaygi sebebi ama bunaldim gitme karari aldim.
Bu tarz tatili tek basina yapan hanimlar motivasyonunuza ihtiyacım var

Cocuklarimi birakmaya gonlum el vermiyor yoksa kosa kosa bir haftalik tek basima tatil yapardim 😁😁😁 ohh ne guzel sessizlik sakinlik, istedigin gibi ye ic gez uyu 😍

Hiç tek tatil yapmadım ama ölmeden önce yapilacaklar listemde üst sıralarda yer alıyor kendisi. Ama ben yalnizken otel tatili tercih etmem sanirim. Daha aktif gezmeli görmeli bir tatil olsun isterim.
Siz otel tatilini seviyorsanız bu fırsatı kaçırmayın derim.

Harikasiniz. Bu kaygilar yuzunden ani yasayamamaktan korkuyorum. Ama umarim oyle bir sey olmayacak. Yurt disinda dilini cok iyi bilmedigim bir ulkede bile gezdin bu ne yani diyorum kendime. Yalnizsam yalnizim canim 😏

Haziranda 4 gün ağustosta 4 gün iki defa deniz tatiline gittim tek basıma o kadar güzeldi ki ekim bası gibi tekrar gitmek istiyorum. Mesela ben 7 de. kahvaltıya inerim ki sabah güneşini kaçırmayayım Öğleden sonra da havuzda olurum. Acıkır acıkmaz yemege giderim. Ayagıma dolanan birinin eksikliğini hiç hissetmedim.
Hiç kimse de garipsemedi

Inanin benim de cok oldu. Ama bu tek basinalik ne bileyim bundan gelen bi eziklik duygusu var. Ne kadar tek basima bir seyler yapsam da asamadim bir türlü
İmkanım olsa bende tek başıma tatile gitmek isterdim 😔
Keyfini çıkarın ve birileriyle arkadaş olursunuz belki çekingen davranmayın bence🙂

Aetik tatile tek gitmeye mecburum. Bi arkadasim var demistim gelebilecek. Karsi cins oldugu icin rahat edemem diye dusunuyordum ama hep bi son anda cesaret edemezsem cagiririm fikri vardi. Duygularini acti bana😣 yani o ihtimal de sonsuza dek kapandi. Artik tek gitmeye de mecburum😃 bugun bir adim atip oteli ariycam bakalim. Eylulun ikinci haftasi antalyada bir surprizle karsilasir miyim kizlar? Nasil olur ki bu zamanlar, yagmur filan olur mu ne bileyim denizinde dalgadan yzulmeme ihtimali var mi

Bence efsane olur bennyalniz yapilan herseye bayilirim, tum gun vucut ritmime ve benim isteklerime gore yasanacak. Yatalim/kalkalim/sıkılfim/aciktim diyen yok.. kitaplarim, dergilerim, muzigim, deniz gunes, temizlik yapiliyor, yemek onume geliyor.. spor yapabilirim, su anda ben olsam gikim cikmaz sevincten uçardim :))

bayram tatilinde yaptım 2 günlük aynısını.yanlızdım ve süperdi bence. bol bol kitap okuyabilirsin gezebilirsin. sıkılmazsın bence. yada ben yanlızlıga alıştıgım için güzel gelmişti.

Canım çekti. Evde tek başıma yaşıyorum, markete bir başıma gidiyorum, kahve içmeye, yürüyüşe, sanayiye hepsine. Tatile niden gidilmesin☺️

1 ay önce 4 gecelik tek başıma tatil yaptım ben de. Tek yemek yedim, tek dolaştım, tek başıma plaja gittim. Hiç öyle garip ya da sıkıcı değil inanın. Yanına sevdiğim bi kitap aldım plajda güneşkenip onu okudum hatta biraz pimpirikkenip denize de çok çok az girdim. Tek başıma yemek yiyip çevreyi inceledim, farklı farklı insanlarla tanıştım. Farklı farklı derken çok değil tabi 4-5 kişi sjdmjdn

Orada yeni insanlarla tanışırsınız

Bence alın çantanızı takın kulaklığınızı öyle gidin sevdiğiniz şeyleri de alın

Yanlızlık bazen güzeldir kafa dinlersiniz.

İyi eğlenceler

Back
X