Tek basina , sevgiliyle hep gidilen meyhaneye gitmek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bir kadin kendine neden bunu reva görür anlamiyorum hic , siz baya baya kullaniliyorsunuz , baska arkadaslarda yazmis , cok sagliksiz iliskileriniz var , bir terapiye falan mi baslasaniz acaba ? manevi kizim yerine koydugum birini , ne yapacagini bildigim ve bak bu senin kardesin ona göre davran diye uyaracagim bir herifle tanistirmazdim ben. manevi kizlar da evlat gibi korunup kollanir !

Sizce o masaya gelir ve selam verirse nasıl davranmaliyim. Bu arada, kaderdir belki evrene binlerce şükür, bu şekilde ayrıldığım sevgilerimle bu güne kadar korktuğum şekilde hiç karşılaşmadım.ama bu adam alkol süz , mekansiz yaşayamadığı için fasıl günlerinde oraya gidecek. Ya ben gitmeyeceğim ( neden bir erkek ucin bundan vazgeciyorjm) yada gidersem belki unuttukca umrumda olmayacak.
Mekan bahane onu görmeye gidiyorsunuz. Hala barışma umudu taşıyorsunuz.
Bilemedim yani ne denir ama önce yukarıda yazdığım gerçeği kabullenin derim.

Erkek arkadaşımdan ayrıldım suanda ayrılık acısı çekiyorum.. ikimizin hep gittiği, nostaljik, kaliteli müziğin olduğu bir meyhane vardı ben fasıl dinlemeyi çok seviyorum...haftada bir giderdik..
Şimdi ayrıldık.. çok yakın bir kız arkadaşım var, onunla gideceğiz. Ama o da her hafta gidemez. Diğer arkadaşlarım alkol kullanmıyor. Ben oradaki nuzigi daha çok seviyorum.. çok özel bir yer.. erkek adkadasim da oraya gidiyordur biliyorum.. ancak, bir kız arkadaşımla gidersem onu hiç takmam..Tek olursam, " yalnız kalmış yalnız başına iciyor' diyebilir. Bana acimasini istemiyorum.onun yüzünden sevdiğim bir aktiviteden vazgeçmek istemiyorum. Ne önerirsiniz.? Sahnenin yanında sırtım arka masalara dönük otursam ,yüzüm duvara donuk olsa. Beni fark etse bile umrumda olmamalı degil mi. Keşke basarabilswm.
Bizim aşkımız orada başladı.. benkm için hikayesi olan ,acısı ve mutlulugu olan bir yer. Orada çalışanlar da bizi tanıyorlar. Ne önerirsiniz.
Aşk acısını sevgiliyken birlikte gittiğiniz meyhanede mi çekmeyi düşünüyorsunuz? Hem de karşı taraf sevgililerini koluna takıp gelecek. Siz duvar kenarında tek başınıza oturacaksınız. Aşırı özgüvensiz bir hareket. Bence kız arkadaşınızı alın ve bol yüzmeli güzel bir tatile gidin. Ağlayın zırlayın kendinizi toplayın eve öyle dönün. Sarhoş olup dağıtacaksanız tatilde kalsın

Unutmadım doğru. Sağlıklı olan da bu değil mi zaten.ben seviyorum ne yazık ki.. meyhane, alkol onunla hayatıma girdi. 6 ay boyunca ben onunla birlikte yaşadım neredeyse. Şimdi boşlukta hissediyorum.keske umrumda olmasa dediğiniz gibi.
Neden ayrıldınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X