Erkek arkadaşımdan ayrıldım suanda ayrılık acısı çekiyorum.. ikimizin hep gittiği, nostaljik, kaliteli müziğin olduğu bir meyhane vardı ben fasıl dinlemeyi çok seviyorum...haftada bir giderdik..
Şimdi ayrıldık.. çok yakın bir kız arkadaşım var, onunla gideceğiz. Ama o da her hafta gidemez. Diğer arkadaşlarım alkol kullanmıyor. Ben oradaki nuzigi daha çok seviyorum.. çok özel bir yer.. erkek adkadasim da oraya gidiyordur biliyorum.. ancak, bir kız arkadaşımla gidersem onu hiç takmam..Tek olursam, " yalnız kalmış yalnız başına iciyor' diyebilir. Bana acimasini istemiyorum.onun yüzünden sevdiğim bir aktiviteden vazgeçmek istemiyorum. Ne önerirsiniz.? Sahnenin yanında sırtım arka masalara dönük otursam ,yüzüm duvara donuk olsa. Beni fark etse bile umrumda olmamalı degil mi. Keşke basarabilswm.
Bizim aşkımız orada başladı.. benkm için hikayesi olan ,acısı ve mutlulugu olan bir yer. Orada çalışanlar da bizi tanıyorlar. Ne önerirsiniz.