Tek başına seyahate çıkmak

Ben de hayatımda ilk defa tek başıma tatile gideceğim. 6 gece 7 gün olan hergün aktivitesi olan (paraşüt, tekne gezisi, tüplü dalış vs) rezervasyon yaptrdım. Hep aynı insanlarla iletişimde olmaktan o kadar sıkıldım ki. yeni insanlarla tanışmak istiyorum artık

Peki Tifliste konuşulan dil fln zor olur mu ingilizce de zayıfsa anlaşmakta güçlük çekilir mi?
alfabeleri şöyle:)
zaten orasi da turkiye gibi cok ingilizce bilen yok :) yani dil bilseniz de tam anlasmak zor:)
ama bir sekilde anlaşılıyor. zaten orada (ozellikle batumda) Türk çok fazla, soru cevaplayacak bir turk bulunur ya da kafede wifi acip sorularınızı orasakilere translate ile sorabilirsiniz
cok cok cok endiseniz varsa internet paketi alabilirsiniz.
bence hic dusunmeyin bile anlasma konusunu:) zaten dedigim gibi vizesiz pasaportsuz bir ulke. elini sallasan turke carpar. benim sevgilimin anadili gibi ingilizcesi ama gittigimiz istisnasiz tüm vizesiz ülkelerde adres vs herhangi bir sey soracakken ben turkce soruyorum :) o da cok şaşırıyor, bir kere "turklerin her yerde oldugunu bilmezdim" demisti
endisen olmasin , bir sekilde anlatirsin derdini. ya da gitmeden telefona kaydedersin butun olasi cumleleri, o sehrin haritasini da google mapsten indirirsin netsiz kullanmak icin. sorun yaşayacağını düşünmüyorum

Teşekkür ediyorum

Bence madem hiç yapmamışsın dene bunu fırsata çevir. Ne kadar kötü olabilir ki?

herşey dahil otele git kafa dinle

yanınızda gelecek kimse yoksa tek çıkın. Hiç çıkmamaktan iyidir neticede

Ben eşimle tatillerde çok eğlenirim çok iyi tatil arkadaşıdır. Bekarken de çok yakın arkadaşımla giderdik onla da sıkıntısız çok uyumluyduk. Ama bu aralar o kadar çok tek başıma tatile gitmek istiyorum ki böyle bir kaç gün kimseyle konuşmayacağım tek başıma dinleneceğim bir yere gitsem ne iyi olur. Bir deneyin tek başınıza belki çok iyi gelecek.

Kafa dwngi birileri olursa keyifli bi tatil olur ama yalniz gidilen tatillerinde cok artılari oluyor mesela arkadasinizla gittiginiz bi tatilde onun gidecegi mekani siz tercih etmjyorsunuz yada sizinkini o tercih etmiyor. Bazen siz gezmek ustersiniz onlar daha mekan agirlikli hareket etmek ister yada tam tersi istekler farklilasabiliyor ama yalniz ciktiginiz gezilerde yeni arkadasliklar edinme farkli kesifler yapma imkanida bulabiliyirsunuz ama tam tersine sıkiladabilirsiniz tamamen sizin ve sizin isteklerinize bagli

Sayısız yaptım bunu en son kışın Phuket’e gittim tek başıma, sana deli gibi eğleneceğinin garantisini veremem, bazen çok dinlendirici bazen eğlendirici bazen aman ne gerek vardı ki gibi hissettirir bana, dönük baktığımda unutulmayacak anılarımı bu tatillerde yaşadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…