- 24 Eylül 2010
- 6.165
- 20.171
- 548
ben o şekilde taşındım hiç sorunum olmadı.konuyu sabote etmeden bende sorumu sorsam ; butun toplama isini biz yapacagiz diyen firmalara guveniyor musunuz? ben tasinmaktan yoruldugum icin her isi yapan bir firma ariyorumda.
En size özelden yazarım yarın bilgo edinirsem bence siz nolur nolmaz güzelce paketleyinÇok sevinirim varsa
Ozaman yarın ilk iş marketlere gidip koli istemek bide gazete bulmak bir sürü. Teşekkür ederim. Peki bu herşeyi kendileri taşıdıklarını söyleyen firmalarla daha mı iyi olur acaba hani eşyalara zarar gelmemesi açısından yoksa kendim mi paketlesem? İşin kolaylığında değilim de malum daha ciciler :)
Firmanın adını paylaşabilir misiniz? Özelden yazabilirsiniz.ben o şekilde taşındım hiç sorunum olmadı.
11 aylık evliyken taşınmak zorunda kaldım. Eşim ve ben evi topladık.Çok zamanım yok ne yazıkki taşınmak için 1 hafta 10 gün falan var. Mesela koltuklarım beyaz; ben mi sarmalıyım neyle sarmalıyım? Önce nereyi toplamalıyım? Gazete kağıdı mı almalıyım yoksa balonlu naylon mu? Neleri kendim taşımalıdır önceden evin neresini yerleştirmeliyim? Gibi gibi kafam karışık yani. Çoook acemiyim kısacasıevler birbirine çok uzak sayılmaz. Bu arada derincedeyim körfeze taşınacağım
iyiymiş valla.bir şey olmaz gözünüzde büyütmeyin
benim eşim tek başına ben 6 aylık hamile iken bizi taşıdı
tabak çanak koliledi
geri kalanlar hurçlara, bavullara
büyük eşyaları da adamlar
sabah beni işe bıraktı eve döndü taşındı yerleşti
akşam da işten alıp yeni eve götürdü
Özel mesaj atamadım. Pamukoğlu nakliyat.Firmanın adını paylaşabilir misiniz? Özelden yazabilirsiniz.
Merhaba kızlar forumda yeniyim yani uzun zamandır takip ediyorum ama yeni üye oldum. 1 senelik evliyim ve hayatımda ilk kez taşınacağım. Ne yazık ki hem kendi ailemden hemde eşimin ailesinden uzakta yaşıyoruz ve bize taşınırken yardıma gelebilecek durumda değiller. Bildiğiniz bir nakliye firması var mı Kocaeli'de.Eşyalarım da yeni nasıl bir yol izlemem gerekli zarar görmemeleri için? Tecrübelirinizi paylaşırsanız çok sevinirim :)
Yeni konu açın.S.a kızlar bende yeni ev taşıyacağım istanbuldan başka bir şehire hangi taşıma şirketi ile anlastiniz memnun kaldınız mi yazar mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?