Tek Başına Tatil İçin Geriliyorum ve Erteliyorum

Googlein goruntulu tercume ozelligi sahane bir sey. Yurtdisindaki marketlerde Ingilizce etiket yoksa her seyi onunla ceviriyorum.

tek tatile gitmedim ama çevremde gidenler çok keyifli oldugunu söylüyor. denemeye değer bence. yanınıza kitap, kulaklık, belki yeni bir oyun vs. almak kurtarıcı olabilir. zorlandığınızda (Sanmıyorum zorlanacağınızı bence güzel geçer) vakit geçirmeyi kolaylaştırır.

Tam da şimdi tek başıma tatile gitsem nasıl olur başlığı açtığımda denk gelmem :)

Karadeniz turuna katıldım Anı Tur ile.Ben çift olarak katılmıştım ama tek gelenler de vardı.Bir haftalık uzun bir tur olduğundan mı yoksa iyi insanlara mı denk geldik bilmiyorum ama fazlasıyla kaynaştı herkes birbiriyle tur bitti ayrılırken sanki tüm araçtakiler anlaşmışız da birlikte tura çıkmışız hissiyatı vardı.Sonrasında evlenenler oldu düğünlerine gittik.Yuzyuze görüştük telefonlaştık vs.Birlikte eğlenmeye gittik.Hiç iletişimi kopartmadık.

Ama haftasonu turlarında aynı enerjiyi bulamadım.Bir otobüs yabancıyla gittik ve bir otobüs yabancıyla döndük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…