- 10 Aralık 2024
- 123
- 480
- 18
- Konu Sahibi geceningolgesi
-
Yazın Balkanları gezmeyi asla tavsiye etmiyorum Hırvatistan'da falan yüzmeyecekseniz. Yürümeli kültür turları için yazın çok kötü bir seçim, ben o hatayı yeni yaptım. Sıcaktan yığılıp kalacaktım neredeyse. İlkbaharda gittiğimde ise çok keyif almıştım. Yazları sadece deniz tatili yapılmalı, ter aka aka 30 derece üstü sıcakta kültür turu çok tatsız.
Bana tek başınıza Balkan turunda daha çok sıkılırsınız gibi geldi. Öyle ortamlarda herkes beraber foto çekinir, insanlar birbirlerine bir şeyler gösterirler falan… ben olsam tek başıma otele giderim. Ekmek elden su gölden yerim içerim havuz deniz takılır şezlongda çevreyi seyredip müzik dinlerim.
Yalnız tatil yapmak en büyük hayalim.muhtemelen önümüzdeki 10 yıl daha yapamam.ömrüm olursa 11. Yılda sağlıklı da olursam tek başıma tatil yapacağım:)))Herkese merhaba. Benim derdim tatil (Rabbim başka dert vermesin, aminn). 33 yaşındayım, 1 kere bile deniz tatiline veya kültür turlarına katılmadım. Genelde yaz tatillerimde ya memlekete gittim (malesef bizim sülale kalabalık her sene ya kuzen düğünü oldu ya da Karadenizli olmanın kaderi olarak fındık için bizimkilere yardıma gittim). Bu sene deniz tatili yapmayı çok istiyorum. Aslında Balkan turu ve Ege Akdeniz turu arasında kararsız kaldım. Tura katılmak istiyorum çünkü tek bir otele gidip havuz deniz arasında 1 haftam geçsin istemiyorum. Dolu dolu geçsin, bir çok yeri göreyim istiyorum.
Ama 2 sorun var. Birincisi endişelerim ve anlamsız şekilde tek başına tatil yapacak olmanın verdiği gerginlik var üzerimde. Güzel geçer mi, tek başına sıkılır mıyım, fotoğraf çekinmek için sürekli birilerinden isteme konusunda rahatsız hissederim ve utanırım muhtemelen, nasıl olur soruları beynimi kemiriyor. Geçmişte tek başıma yaptığım etkinlikler oldu birkaç saatlik. Mesela en son seramik workshopuna gitmiştim, herkes sevgilisi ya da arkadaşı ile gelmişti. Sohbet ede ede, güle eğlene yaptılar. Ben tektim ve kendimi çok yalnız, kötü hissettim. Hadi bunu yeneceğim bir şekilde zaten bu sene kararlıyım tek başına o tatile çıkacağım çünkü bunun sonu yok, hayatımın sonuna kadar birileri olmayacak yanımda ama bu seferde turlar konusunda emin olamıyorum. İnternetten bir sürü olumsuz yorumlar görüyorum.
Hem yalnız tatil için içime su serpecek güzel yorumlara hem de tatil turu için firma, rota için önerilere çok ihtiyacım var. Yardımcı olur musunuz?
Yorumunuz için teşekkür ederim ben de nasıl fotoğraf çekerim diye düşünüyordumBence kültür turunda daha çok eğlenirsiniz. Fotoğraf için tek gezen gezginler hep katlanabilen tripod kullanıyor
Herkese merhaba. Benim derdim tatil (Rabbim başka dert vermesin, aminn). 33 yaşındayım, 1 kere bile deniz tatiline veya kültür turlarına katılmadım. Genelde yaz tatillerimde ya memlekete gittim (malesef bizim sülale kalabalık her sene ya kuzen düğünü oldu ya da Karadenizli olmanın kaderi olarak fındık için bizimkilere yardıma gittim). Bu sene deniz tatili yapmayı çok istiyorum. Aslında Balkan turu ve Ege Akdeniz turu arasında kararsız kaldım. Tura katılmak istiyorum çünkü tek bir otele gidip havuz deniz arasında 1 haftam geçsin istemiyorum. Dolu dolu geçsin, bir çok yeri göreyim istiyorum.
Ama 2 sorun var. Birincisi endişelerim ve anlamsız şekilde tek başına tatil yapacak olmanın verdiği gerginlik var üzerimde. Güzel geçer mi, tek başına sıkılır mıyım, fotoğraf çekinmek için sürekli birilerinden isteme konusunda rahatsız hissederim ve utanırım muhtemelen, nasıl olur soruları beynimi kemiriyor. Geçmişte tek başıma yaptığım etkinlikler oldu birkaç saatlik. Mesela en son seramik workshopuna gitmiştim, herkes sevgilisi ya da arkadaşı ile gelmişti. Sohbet ede ede, güle eğlene yaptılar. Ben tektim ve kendimi çok yalnız, kötü hissettim. Hadi bunu yeneceğim bir şekilde zaten bu sene kararlıyım tek başına o tatile çıkacağım çünkü bunun sonu yok, hayatımın sonuna kadar birileri olmayacak yanımda ama bu seferde turlar konusunda emin olamıyorum. İnternetten bir sürü olumsuz yorumlar görüyorum.
Hem yalnız tatil için içime su serpecek güzel yorumlara hem de tatil turu için firma, rota için önerilere çok ihtiyacım var. Yardımcı olur musunuz?
Yani az çekersiniz fotoğraf anda kalırsınız. Gidin tabiki. Hayat deneyimlerin toplamıdır. Kesinlikle deneyimleyin.Herkese merhaba. Benim derdim tatil (Rabbim başka dert vermesin, aminn). 33 yaşındayım, 1 kere bile deniz tatiline veya kültür turlarına katılmadım. Genelde yaz tatillerimde ya memlekete gittim (malesef bizim sülale kalabalık her sene ya kuzen düğünü oldu ya da Karadenizli olmanın kaderi olarak fındık için bizimkilere yardıma gittim). Bu sene deniz tatili yapmayı çok istiyorum. Aslında Balkan turu ve Ege Akdeniz turu arasında kararsız kaldım. Tura katılmak istiyorum çünkü tek bir otele gidip havuz deniz arasında 1 haftam geçsin istemiyorum. Dolu dolu geçsin, bir çok yeri göreyim istiyorum.
Tesekkur ederim. Ben gezmek için doğmuşumTurla ilgili söyledikleriniz içime su serpti. Benim beklentim yemek, 5 yıldızlı otel değil açıkcası. Daha çok gezilecek yer görmek benim derdim. O yüzden beklentilerimi karşılar diye düşünüyorum.
Vee size hayran kaldım. Gerçekten maşallah. Bu kadar ülkeyi ve ülkemizi tek başınıza gezmeniz ve bu kadar keyif almanız çok güzel.
Yalnız başıma hiç otel tatili yapmadım ama hayatımın en güzel tatili tek başıma çıktığım İtalya tatiliydi.Herkese merhaba. Benim derdim tatil (Rabbim başka dert vermesin, aminn). 33 yaşındayım, 1 kere bile deniz tatiline veya kültür turlarına katılmadım. Genelde yaz tatillerimde ya memlekete gittim (malesef bizim sülale kalabalık her sene ya kuzen düğünü oldu ya da Karadenizli olmanın kaderi olarak fındık için bizimkilere yardıma gittim). Bu sene deniz tatili yapmayı çok istiyorum. Aslında Balkan turu ve Ege Akdeniz turu arasında kararsız kaldım. Tura katılmak istiyorum çünkü tek bir otele gidip havuz deniz arasında 1 haftam geçsin istemiyorum. Dolu dolu geçsin, bir çok yeri göreyim istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?