- 31 Aralık 2017
- 6.460
- 22.146
- 348
- 28
- Konu Sahibi abiyekuzu26
-
Ben sadece Kemer ve bazen Lara’da gördüm öylelerini. Güçleri küçük ve yalnız gezen genç kızlara yetiyor.Çok ilginç. Biz antalya merkezde gayet şortla dolaşıyoruz. Bize turist muamelesi yapıyorlarsa direktDiyeceğim ama kuzenler de öyle. İşten gelir denize girer eve gelip duş alıp cicilerini giyip gecelere akarlar iki kız kardeş. Hiç burda rahat değiliz dediklerini duymadım ama görünce bir sorayım.
İlk tangalı erkeği konyaaltında gördüm ben mesela, linç falan edilmiyordu. Ayakta güneşleniyordu üstelik, beyaz tangasıyla
Hayırlı olsun sevindim gitme kararı verdiğinize ama O zaman butik bir otel mi tercih etseniz . Havuz kullanmayacaksınız pek aktivite de olmaz tek başınıza boşa fazla para vermiş gibi olursunuz. Bu sene acayip de pahalanmış oteller. Bir de ekstra para ödeyeceksiniz gibi bir şey . Ben coronadan kimse gitmez fiyatlar ucuzlar kampanya olur kaçırmayalım gidelim diye düşünerek bakmıştım ay başında , Geçen sene kardeşimle 10 bine gittiğimiz otel bu sene neredeyse 30 bin olmuş .
Aaa ben gerçi haziran rezervelerine baktım hep yer yok diyordu. Acaba daha önce mi rezerve yaptırdınız ? Nereye gideceksiniz ?Yok yok 4 5 bin sezon açılmadığı için :) Temmuzda tabi daha pahalı
30 bin de pahalıymış cidden
Aaa ben gerçi haziran rezervelerine baktım hep yer yok diyordu. Acaba daha önce mi rezerve yaptırdınız ? Nereye gideceksiniz ?
Kedi bey nolcak kız o da gelecek mi
Aaa ben gerçi haziran rezervelerine baktım hep yer yok diyordu. Acaba daha önce mi rezerve yaptırdınız ? Nereye gideceksiniz ?
Ama genelde iki kişilik oda olarak veriyorlar ya . Biz bir kere gittik iki kişi aynı odada bir kişi ayrı odada şeklinde bir kişi de iki kişilik oda parası ödemişti . Yani aradaki fark toplam fiyattan 300 400 lira azdı. O da sayılmaz . Bir bakayım lara bölgesine kundu mu ?Bir de tek kişi olunca daha ucuz :)
Hayır tek kişi çok daha pahalı çünkü sizin için iki kişilik oda kapatılıyor. Ucuz olması imkansızBir de tek kişi olunca daha ucuz :)
Ay yok haklıymış ben de bu sene ilk defa böyle gördüm aslında ama tek kişi olarak belirtmişler fiyatı anlamadım. Normalde oda olarak seçerdin. Mesela fiyat diye yazıyor ya altında gecelik kişi başı yazıyor o fiyat. Yani tek kişi olunca otomatikman daha ucuz oluyor. Sanırım o da koronadanHayır tek kişi çok daha pahalı çünkü sizin için iki kişilik oda kapatılıyor. Ucuz olması imkansız
Hayır tek kişi çok daha pahalı çünkü sizin için iki kişilik oda kapatılıyor. Ucuz olması imkansız
Tatilden beklentimin ne olduguna bagli.mesela normalde yalniz takilan biriysem ve tatile sadece dinlenme amacli gidiyorsam yalniz giderdim.ama amacim orayi gezmek degisik yerler kesfetmekse yanimda biri olsun isterdim acikcasi
Muhteşem olurBen geçen kıştan beri ufak ufak tatil parası koyuyordum kenara. Pandemi cıktıktan sonra iptal ettim tatil olayını. Şimdi sertifikalı otellerde güvenli olayı başlamış.
Zaten bulunduğum şehir Büyükşehir evden çıkmıyorum iş dışında Yıllık iznimde geldi Güzel kaliteli otellerde buldum ama sizce tek basına tatil sıkıcı mı olur. 10 gündür elim rezervasyona gitmiyor çok sıkılırım diye tecrübe etmedim çünkü tek basına deniz tatilini.
Ben işim gereği saten yanlız yazıyorum ama tatil ev gibi olmaz insan birini ister mi.
Böyle kafa dinlemelik tatil Tecrübesi olan yada şimdi gidecek hanımlar benimle paylaşırsa sevinirim :)
Onu demek istemedim. Örneğin bir otel iki kişi 100 TL ise bir kişi 80 tldir. Yani tek gitmek daha maliyetlidir. Çünkü otel iki kişilik odayı tek kişiye rezerve eder.Yoo iki kişi olunca farklı fiyat çıktı
Onu demek istemedim. Örneğin bir otel iki kişi 100 TL ise bir kişi 80 tldir. Yani tek gitmek daha maliyetlidir. Çünkü otel iki kişilik odayı tek kişiye rezerve eder.
O zaman bundan guzel firsat olamaz.istediginiz saatte uyursunuz uyanirsiniz,denize girersiniz kitap okursunuz bence en guzel firsatAçıkçası bana biri merhaba bile desin istemiyorum
Ben olsam tek gitmekten rahatsız olmazdım. Gittimde daha evvel.
Yanıma kitap aldım,dergilerim vardı okunacak,keyifli vakit geçirdim,kimse yok yanımda diye de sıkılmadım acıkçası.
Bu sene tatil rezervasyonumuzu iptal ettirdik zira çocuklarla strese gireceğim aşikar,orayı elledi,elini ağzına soktu vs diye diye (oğlum küçük ve inatçı).
Denize götürürüz arada, o şekilde geçireceğiz yazı.
Yerinizde olsam gidebilirdim sanırım ama ne kadar rahat ederdim bu dönemde bilemiyorum.
O zaman bundan guzel firsat olamaz.istediginiz saatte uyursunuz uyanirsiniz,denize girersiniz kitap okursunuz bence en guzel firsat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?