Tek basına tatil olur mu

Ben sadece Kemer ve bazen Lara’da gördüm öylelerini. Güçleri küçük ve yalnız gezen genç kızlara yetiyor.

Yok yok 4 5 bin sezon açılmadığı için :) Temmuzda tabi daha pahalı

30 bin de pahalıymış cidden

Aaa ben gerçi haziran rezervelerine baktım hep yer yok diyordu. Acaba daha önce mi rezerve yaptırdınız ? Nereye gideceksiniz ?

Valla 5 Yıldızlı ultra hersey dahil bilindik bi acentadan bugün yaptırdım lara
Yok demesi henüz açılmamasından olabilir

Fiyat farkı da sizinki deluxe olabilir

Bir de tek kişi olunca daha ucuz :)
Ama genelde iki kişilik oda olarak veriyorlar ya . Biz bir kere gittik iki kişi aynı odada bir kişi ayrı odada şeklinde bir kişi de iki kişilik oda parası ödemişti . Yani aradaki fark toplam fiyattan 300 400 lira azdı. O da sayılmaz . Bir bakayım lara bölgesine kundu mu ?

Tatilden beklentimin ne olduguna bagli.mesela normalde yalniz takilan biriysem ve tatile sadece dinlenme amacli gidiyorsam yalniz giderdim.ama amacim orayi gezmek degisik yerler kesfetmekse yanimda biri olsun isterdim acikcasi

Hayır tek kişi çok daha pahalı çünkü sizin için iki kişilik oda kapatılıyor. Ucuz olması imkansız
Ay yok haklıymış ben de bu sene ilk defa böyle gördüm aslında ama tek kişi olarak belirtmişler fiyatı anlamadım. Normalde oda olarak seçerdin. Mesela fiyat diye yazıyor ya altında gecelik kişi başı yazıyor o fiyat. Yani tek kişi olunca otomatikman daha ucuz oluyor. Sanırım o da koronadan

Tatilden beklentimin ne olduguna bagli.mesela normalde yalniz takilan biriysem ve tatile sadece dinlenme amacli gidiyorsam yalniz giderdim.ama amacim orayi gezmek degisik yerler kesfetmekse yanimda biri olsun isterdim acikcasi

Açıkçası bana biri merhaba bile desin istemiyorum

Muhteşem olur

Bence yalnız gitmek çok sıkıcı evimin önünde deniz var eşim kardeşim arkadaşım olmayınca denize gidesim bile gelmiyor. Orda elbette insanlar oluyor ama herkes kendi eşi dostuyla, bekar veya tek gelen kişiler olmadıkça içlerine girmek baya zor oluyor. Üstelik şimdi virüs var kimseyle kaynaşmamak lazım. Bu yaz da evimizde sıkılayım hastanede entübe edilmekten iyidir

Ben olsam tek gitmekten rahatsız olmazdım. Gittimde daha evvel.
Yanıma kitap aldım,dergilerim vardı okunacak,keyifli vakit geçirdim,kimse yok yanımda diye de sıkılmadım acıkçası.
Bu sene tatil rezervasyonumuzu iptal ettirdik zira çocuklarla strese gireceğim aşikar,orayı elledi,elini ağzına soktu vs diye diye (oğlum küçük ve inatçı).
Denize götürürüz arada, o şekilde geçireceğiz yazı.
Yerinizde olsam gidebilirdim sanırım ama ne kadar rahat ederdim bu dönemde bilemiyorum.
Giderseniz havuza girmeyin zira cişim geldi baba diyen oğluna,2 adım mesafedeki tuvalete gitmeye üşendiği için yap diyeni de duydum kulağımla,minicik bebeği bezsiz dolaştırıp,havuzun kenarına güzelce işediğini de gördüm ki inanın ucuz oteller değillerdi,5 yıldızlı otelde olsa öküz heryerde öküz. Uzun zamandır girmiyorum,çocukları da sokmuyorum havuza otellerde. Şu an hiç güvenemem şahsen.

Son düzenleme:

Ben de annemle giderdim şimdi onu götürmüyorum onu düşünmekten stres olurum diye.
Otelde totalde şuan 50 kişi varmıs ortalama hadi 100 olsun 62 bin metre karelik alanda birbirimizi görmeyiz sanırım. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…