Tek basına tatil olur mu

Antalya'da Lara ve Konyaaltı plajları hep Patidostu 'nin dediği gibi ya . Her günü böyle hem de, milyonda bir değil. Otelin plajına ya da Kemer Belek gibi yerlerde giderseniz karşılaşmazsınız sadece.
Aynen halk plajları Türkiyenin ciddi bir bölgesinde genel olarak öyle. Özel plajı olan Otellerde olmaz o sadece.

Tatil bölgesi olarak anılan yerlerden birisinde yaşıyorum.pazar günü beach diye anılan restorant onu plaj bir yerde denize girdik.Normalde iki kişilik şezlongu yan yana bulamazken çocukların oyuncaklarını bile tek tek sezlonglara koydum öyle diyeyim. Fiyatlar öncesine göre yüksek ,yemek yiyeceğimiz yeri gerçekten biliyorsak yemek yiyoruz çünkü çoğu işletme tarihi geçmek üzere olan elinde kalmış malzemeyi de eritmeye çalışıyor.Tatili birileri ile tanışmak ,sohbet etmek ,belki bir ilişki başlangıcı olarak görüyorsan doğru zaman değil diyeyim.

Antalya'da Lara ve Konyaaltı plajları hep Patidostu 'nin dediği gibi ya . Her günü böyle hem de, milyonda bir değil. Otelin plajına ya da Kemer Belek gibi yerlerde giderseniz karşılaşmazsınız sadece.

Konyaaltında eşimin kuzenleri oturuyor, arada gireriz ordan denize. Evet aile çoluk çocuk çok olur ama bikini giyene cıkcıklayan görmedim.

İzmirdeyim izmirin her sahiline gittim halk plajlarına bile, Türkiyede ayak basmadığım sahil (karadeniz hariç) kalmamıştır herhalde. Bikini giyene cıkcıklayan bir allahın kulu görmedim. Üstsüz güneşlenen çok gördüm ama

Aileler ve çocuklar her yerde. Adult otele gitmediğiniz sürece yapma çocuğum diyen, anne bak nasıl yüzüyom diye bağıran çocuklarla karşılaşmak olası. Çocuk sevmem pek ama bunu kötü bir özellik olarak aktarmak hiç olmamış.

Kıllı göbekli amcalar konusuna hiç girmiyorum bile, çok çirkin bir bakış açısı çünkü.

Killi göbekli amcalar tarafindan her yaz tacize uğrayinca esleri tarafindan cikciklaninca hic de cirkin bakis acısı olmuyor. Ben her yil haftada bir ailemle giderim ve istisnasiz her yil tacize uğrarim. Fizigim de öyle wooww dedirtecek kadar değil

Karadeniz sahilleri cok güzel oluyor mutlaka gidin, belirli yerler hariç insan curcunası yok (samsun hariç) denizinden dolayi midir neden bilmem hep kampcilar falan geliyor :)
Bir de çocuklari kötü özellik olarak aktarmadim orada bi yanlış anlasilma olmuş cocuklari seviyorum ama cocugu bi rahat birakmayan anneler basimi agritiyor cocuk kumda oynuyor annesi geliyor cekil oradan diyor, cocuk saga sola yüzüyor annesi sürekli yapma çocum etme çocum gitme çocum çocuğun yüzmesine izin vermiyor bir sey oluverir diye anne kisitladikca da cocuk agliyor kisir döngü oldukca da baş agritiyor ben hep turist mevsiminde gidiyorum temmuz-agustos da, yerel halk daha rahattir tabi ona bir sey diyemem.

İnsanların çocuklarını yetiştirme ve terbiye etme biçimlerine karışamayız. Eleştirmek de bize sorulmadığı sürece bize düşmez. En fazla uzak dururuz rahatsızsak. Ben çocuk sevmem mesela, o yüzden otele gideceksem adult tercih ederim. Yok günü birlik gideceksem ya da kamp yapacaksam umursamam. Çünkü bana ne...

Karadenize deniz tatili için gitmem heralde, pek çekici değil o açıdan. Ve benim için fazla serin her mevsim.

Normalde gidilir de şu sıralar ben de gitmem. Güvenli otelleri inceledim, yani o kadar önlem içinde yaptığınız tatilden de bir şey anlayacağınızı sanmıyorum. Havuza dahi süreli giriliyor, temizliği, yemeği, her şey ayrı ayrı sıkıntı.

Kafa dengi arkadaşınız varsa birlikte villa kiralayın. Gerçi şu sıralar villalar da uçmuş fiyat olarak, anca yazlığın varsa gidilir. Başka türlü zor.

17 yıl yaşadım Antalya'da. Daha 10-12 yaşlarındayken bacaklarıma bakan amcalar, kıyafetimi onaylamaz bakan teyzeler (ki diz altındaydı elbisem) yüzünden annem yaz sıcağında pantolon alıp giydirmişti eli ayağı titreyerek. Sözlü ve pasif bakışlarla tacizleri hayatım boyunca en çok orada yaşadım. Değil bikini çarşıda etek şort giyenlerin de cıkcıklandığı bir şehir.

Ailelerin girebildiği yerlerde üstsüz güneşlenen de olmaz asla. Linç ederler Anca merkez dışında turistik bölgelerde Patidostu 'nin dediği yerlerden farklı yer bulunur.

Ben olsam gelen yoksa bile giderdim. Bu senin tatilin başkalarının değil. Evde oturmaktan iyidir. Bence git ve keyfini çıkar. Orada da kafa dengi biri denk gelebilir

:)) şuan işten cıktım 20 kişilik servisle 1 saat yol gidiyoruz. Gün içinde maskesiz tedbirsiz bir sürü insanla muhatabız
Avm ye gitmem lazım Elektronik mağazasına acil bi şey almak için gidemiyorum. O kadar bunaldım ki inanın market dışında dışarı cıkmadım.

E tabi para da harcamadım Harcasam da parayı da gözden çıkardım

Tek basına sıkılmayacagımı da düşününce anladım 4 gece döne döne yatıcam sahilde

Tam tersi yalnız kalayım kafa dinleyeyim kimsecikler olmasın istiyorum

Villalar 20 25k
Havuz normal hayatta da kullanmam bana oda ve deniz yetiyor :)

Villalar 20 25k
Havuz normal hayatta da kullanmam bana oda ve deniz yetiyor :)
Hayırlı olsun sevindim gitme kararı verdiğinize ama O zaman butik bir otel mi tercih etseniz . Havuz kullanmayacaksınız pek aktivite de olmaz tek başınıza boşa fazla para vermiş gibi olursunuz. Bu sene acayip de pahalanmış oteller. Bir de ekstra para ödeyeceksiniz gibi bir şey . Ben coronadan kimse gitmez fiyatlar ucuzlar kampanya olur kaçırmayalım gidelim diye düşünerek bakmıştım ay başında , Geçen sene kardeşimle 10 bine gittiğimiz otel bu sene neredeyse 30 bin olmuş .

Butik oteller şu an aşırı ucuz. Ve boş. Aslında en güvenli otel onlar. Diğerleri zaten sürekli yakın temas ama butik otelde odaya gir kapıyı kapat zaten herşey yeni temizlenmiş ortak alanda zaman geçirme konusu da yok. Denizine gir müzeni gez çayırda çimende yürü ot topla istediğin gibi git odana duşunu al dinlen .miss gibi

Evet kesinlikle . Alaçatıyı falan tercih edebilirsin. Orada butik oteller çok şirin. Veya aynı yerde sıkılmam derseniz bozcaadayı tavsiye edebilirim. Plajları çoook güzel

Çok ilginç. Biz antalya merkezde gayet şortla dolaşıyoruz. Bize turist muamelesi yapıyorlarsa direkt Diyeceğim ama kuzenler de öyle. İşten gelir denize girer eve gelip duş alıp cicilerini giyip gecelere akarlar iki kız kardeş. Hiç burda rahat değiliz dediklerini duymadım ama görünce bir sorayım.
İlk tangalı erkeği konyaaltında gördüm ben mesela, linç falan edilmiyordu. Ayakta güneşleniyordu üstelik, beyaz tangasıyla

Yalniz tatil güzel olur ama şu dönemde otele gitmek mantıklı olurmu bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…