- 10 Temmuz 2018
- 2.878
- 2.450
- 63
- 29
- Konu Sahibi abiyekuzu26
-
Aynen halk plajları Türkiyenin ciddi bir bölgesinde genel olarak öyle. Özel plajı olan Otellerde olmaz o sadece.Antalya'da Lara ve Konyaaltı plajları hepPatidostu 'nin dediği gibi ya . Her günü böyle hem de, milyonda bir değil. Otelin plajına ya da Kemer Belek gibi yerlerde giderseniz karşılaşmazsınız sadece.
Antalya'da Lara ve Konyaaltı plajları hepPatidostu 'nin dediği gibi ya . Her günü böyle hem de, milyonda bir değil. Otelin plajına ya da Kemer Belek gibi yerlerde giderseniz karşılaşmazsınız sadece.
Bence siz cok elit yerlerde takiliyorsunuz karadeniz sahilleri belirli yerler haric cok kalabalik olmuyor küvük diye. Ege sahillerine öğle saatlerinde bi uğrayin derim
Killi göbekli amcalar tarafindan her yaz tacize uğrayinca esleri tarafindan cikciklaninca hic de cirkin bakis acısı olmuyor. Ben her yil haftada bir ailemle giderim ve istisnasiz her yil tacize uğrarim. Fizigim de öyle wooww dedirtecek kadar değilKonyaaltında eşimin kuzenleri oturuyor, arada gireriz ordan denize. Evet aile çoluk çocuk çok olur ama bikini giyene cıkcıklayan görmedim.
İzmirdeyim izmirin her sahiline gittim halk plajlarına bile, Türkiyede ayak basmadığım sahil (karadeniz hariç) kalmamıştır herhalde. Bikini giyene cıkcıklayan bir allahın kulu görmedim. Üstsüz güneşlenen çok gördüm ama
Aileler ve çocuklar her yerde. Adult otele gitmediğiniz sürece yapma çocuğum diyen, anne bak nasıl yüzüyom diye bağıran çocuklarla karşılaşmak olası. Çocuk sevmem pek ama bunu kötü bir özellik olarak aktarmak hiç olmamış.
Kıllı göbekli amcalar konusuna hiç girmiyorum bile, çok çirkin bir bakış açısı çünkü.
Killi göbekli amcalar tarafindan her yaz tacize uğrayinca esleri tarafindan cikciklaninca hic de cirkin bakis acısı olmuyor
Karadeniz sahilleri cok güzel oluyor mutlaka gidin, belirli yerler hariç insan curcunası yok (samsun hariç) denizinden dolayi midir neden bilmem hep kampcilar falan geliyor :)İzmirdeyim izmirin her sahiline gittim halk plajlarına bile, Türkiyede ayak basmadığım sahil (karadeniz hariç) kalmamıştır herhalde.
Aileler ve çocuklar her yerde. Adult otele gitmediğiniz sürece yapma çocuğum diyen, anne bak nasıl yüzüyom diye bağıran çocuklarla karşılaşmak olası. Çocuk sevmem pek ama bunu kötü bir özellik olarak aktarmak hiç olmamış.
Karadeniz sahilleri cok güzel oluyor mutlaka gidin, belirli yerler hariç insan curcunası yok (samsun hariç) denizinden dolayi midir neden bilmem hep kampcilar falan geliyor :)
Bir de çocuklari kötü özellik olarak aktarmadim orada bi yanlış anlasilma olmuş cocuklari seviyorum ama cocugu bi rahat birakmayan anneler basimi agritiyor cocuk kumda oynuyor annesi geliyor cekil oradan diyor, cocuk saga sola yüzüyor annesi sürekli yapma çocum etme çocum gitme çocum çocuğun yüzmesine izin vermiyor bir sey oluverir diye anne kisitladikca da cocuk agliyor kisir döngü oldukca da baş agritiyorben hep turist mevsiminde gidiyorum temmuz-agustos da, yerel halk daha rahattir tabi ona bir sey diyemem.
Konyaaltında eşimin kuzenleri oturuyor, arada gireriz ordan denize. Evet aile çoluk çocuk çok olur ama bikini giyene cıkcıklayan görmedim.
İzmirdeyim izmirin her sahiline gittim halk plajlarına bile, Türkiyede ayak basmadığım sahil (karadeniz hariç) kalmamıştır herhalde. Bikini giyene cıkcıklayan bir allahın kulu görmedim. Üstsüz güneşlenen çok gördüm ama
Kıllı göbekli amcalar konusuna hiç girmiyorum bile, çok çirkin bir bakış açısı çünkü.
Ben olsam gelen yoksa bile giderdim. Bu senin tatilin başkalarının değil. Evde oturmaktan iyidir. Bence git ve keyfini çıkar. Orada da kafa dengi biri denk gelebilirBen geçen kıştan beri ufak ufak tatil parası koyuyordum kenara. Pandemi cıktıktan sonra iptal ettim tatil olayını. Şimdi sertifikalı otellerde güvenli olayı başlamış.
Zaten bulunduğum şehir Büyükşehir evden çıkmıyorum iş dışında Yıllık iznimde geldi Güzel kaliteli otellerde buldum ama sizce tek basına tatil sıkıcı mı olur. 10 gündür elim rezervasyona gitmiyor çok sıkılırım diye tecrübe etmedim çünkü tek basına deniz tatilini.
Ben işim gereği saten yanlız yazıyorum ama tatil ev gibi olmaz insan birini ister mi.
Böyle kafa dinlemelik tatil Tecrübesi olan yada şimdi gidecek hanımlar benimle paylaşırsa sevinirim :)
Sevgili konu sahibi
Kaç senedir fırsatım olmadı tatile bir türlü. 2 yazım o uyumsuz arkadaşlarımın vaktini ayarlamasını beklemekle heba oldu.
Çünkü tatile tek gidip ne yapıcam ya dedim.
Bu yaz da corona çıktı ama ben bunaldım. Öyle böyle değil. Denizin havasını alsam mutluluktan uçucam. 3 aydır evdeyim.
Kimseyi bekleyemem dedim ve yaptım rezervasyonumu. Tek başıma gidicem. Benim için de ilk olucak.
Yakınında gezilecek görülecek yerler de var. Planımı yaptım. Zaten 3-4 gün birşey.
Gidin bee.. valla...
Ben salak gibi arkadaşlarımın müsait olmasını bekledim. Geçen yaz çok uygundu benim için ama onlar yüzünden kaldı. Keşke tek gitseydim.
Seneye yaza ne olacak belli değil. Evet virüs bitmedi ama 3 aydır evde olan ben hergün milletin avm, tatil, Cafe storylerine bakıyorum.
Kendimi aptal gibi hissettim. İnsanlar fıttırı fıttırı geziyormuş meğer. Ben hala izoleyim.
Kısacası tatilden kapmasak bile bu virüsü, sokağa çıktığımızda gördüğümüz o maskesizlerden kapabiliriz. Benim gözümde güvenli biryer yok. Seneye çıkacağımız da belli değil. Yaktım gemileri gidiyorum ben. Siz de gidin. Umarım çok eğlenirsiniz.
Buraya yazın tecrübelerini daha sonra. Belki tek gitmeye çekinenlere de fikir verir. Ben de yazarım olmadı.
Tatil bölgesi olarak anılan yerlerden birisinde yaşıyorum.pazar günü beach diye anılan restorant onu plaj bir yerde denize girdik.Normalde iki kişilik şezlongu yan yana bulamazken çocukların oyuncaklarını bile tek tek sezlonglara koydum öyle diyeyim. Fiyatlar öncesine göre yüksek ,yemek yiyeceğimiz yeri gerçekten biliyorsak yemek yiyoruz çünkü çoğu işletme tarihi geçmek üzere olan elinde kalmış malzemeyi de eritmeye çalışıyor.Tatili birileri ile tanışmak ,sohbet etmek ,belki bir ilişki başlangıcı olarak görüyorsan doğru zaman değil diyeyim.
Normalde gidilir de şu sıralar ben de gitmem. Güvenli otelleri inceledim, yani o kadar önlem içinde yaptığınız tatilden de bir şey anlayacağınızı sanmıyorum. Havuza dahi süreli giriliyor, temizliği, yemeği, her şey ayrı ayrı sıkıntı.
Kafa dengi arkadaşınız varsa birlikte villa kiralayın. Gerçi şu sıralar villalar da uçmuş fiyat olarak, anca yazlığın varsa gidilir. Başka türlü zor.
Hayırlı olsun sevindim gitme kararı verdiğinize ama O zaman butik bir otel mi tercih etseniz . Havuz kullanmayacaksınız pek aktivite de olmaz tek başınıza boşa fazla para vermiş gibi olursunuz. Bu sene acayip de pahalanmış oteller. Bir de ekstra para ödeyeceksiniz gibi bir şey . Ben coronadan kimse gitmez fiyatlar ucuzlar kampanya olur kaçırmayalım gidelim diye düşünerek bakmıştım ay başında , Geçen sene kardeşimle 10 bine gittiğimiz otel bu sene neredeyse 30 bin olmuş .Villalar 20 25k
Havuz normal hayatta da kullanmam bana oda ve deniz yetiyor :)
Butik oteller şu an aşırı ucuz. Ve boş. Aslında en güvenli otel onlar. Diğerleri zaten sürekli yakın temas ama butik otelde odaya gir kapıyı kapat zaten herşey yeni temizlenmiş ortak alanda zaman geçirme konusu da yok. Denizine gir müzeni gez çayırda çimende yürü ot topla istediğin gibi git odana duşunu al dinlen .miss gibiHayırlı olsun sevindim gitme kararı verdiğinize ama O zaman butik bir otel mi tercih etseniz . Havuz kullanmayacaksınız pek aktivite de olmaz tek başınıza boşa fazla para vermiş gibi olursunuz. Bu sene acayip de pahalanmış oteller. Bir de ekstra para ödeyeceksiniz gibi bir şey . Ben coronadan kimse gitmez fiyatlar ucuzlar kampanya olur kaçırmayalım gidelim diye düşünerek bakmıştım ay başında , Geçen sene kardeşimle 10 bine gittiğimiz otel bu sene neredeyse 30 bin olmuş .
Evet kesinlikle . Alaçatıyı falan tercih edebilirsin. Orada butik oteller çok şirin. Veya aynı yerde sıkılmam derseniz bozcaadayı tavsiye edebilirim. Plajları çoook güzelButik oteller şu an aşırı ucuz. Ve boş. Aslında en güvenli otel onlar. Diğerleri zaten sürekli yakın temas ama butik otelde odaya gir kapıyı kapat zaten herşey yeni temizlenmiş ortak alanda zaman geçirme konusu da yok. Denizine gir müzeni gez çayırda çimende yürü ot topla istediğin gibi git odana duşunu al dinlen .miss gibi
17 yıl yaşadım Antalya'da. Daha 10-12 yaşlarındayken bacaklarıma bakan amcalar, kıyafetimi onaylamaz bakan teyzeler (ki diz altındaydı elbisem) yüzünden annem yaz sıcağında pantolon alıp giydirmişti eli ayağı titreyerek. Sözlü ve pasif bakışlarla tacizleri hayatım boyunca en çok orada yaşadım. Değil bikini çarşıda etek şort giyenlerin de cıkcıklandığı bir şehir.
Ailelerin girebildiği yerlerde üstsüz güneşlenen de olmaz asla. Linç ederlerAnca merkez dışında turistik bölgelerde Patidostu 'nin dediği yerlerden farklı yer bulunur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?