- 1 Ekim 2019
- 1.160
- 1.266
- 53
- Konu Sahibi abiyekuzu26
-
tek başına olur da bu süreçte biraz daha zor olabilir
örneğin kimseyle tanışıp muhabbet etmek vs mümkün olmaz sanki
ama geceliği 1000 üstü olan bir yere gidip yer içer otururum diyorsanız olabilir
zira zaten oralarda birileri olsa da gün yeme içme modunda geçiyor
bir de havuz değil de deniz öneriyorlar
bence işletmeler bu sene havuzlara çılgınca kimyasal basacaklar aman hastalık olmasın diye kimyasaldan boğulacağız
Olur olur çok güzel olur. En son 2 yıl önce tatile gidebilmiştim. Sözde ailemle birlikte gidecektim ama onlar sürekli ağız eğdikleri için bir delilik anında ben gidiyorum dedim ve gittim. Kaş'a gitmiştim.Minik bir butik otelde kaldım,tüm koylarda yüzdüm,kendi kendime rakı balık yaptım,tava dondurma yedim. Herkes çift iken ben tektim. İnsan kendine yetebilmeyi bilmeliymiş;bunu gördüm. Ben eğlenmeye gidiyorum de bas git:)Ben geçen kıştan beri ufak ufak tatil parası koyuyordum kenara. Pandemi cıktıktan sonra iptal ettim tatil olayını. Şimdi sertifikalı otellerde güvenli olayı başlamış.
Zaten bulunduğum şehir Büyükşehir evden çıkmıyorum iş dışında Yıllık iznimde geldi Güzel kaliteli otellerde buldum ama sizce tek basına tatil sıkıcı mı olur. 10 gündür elim rezervasyona gitmiyor çok sıkılırım diye tecrübe etmedim çünkü tek basına deniz tatilini.
Ben işim gereği saten yanlız yazıyorum ama tatil ev gibi olmaz insan birini ister mi.
Böyle kafa dinlemelik tatil Tecrübesi olan yada şimdi gidecek hanımlar benimle paylaşırsa sevinirim :)
Ben kışın kayak veya spa oteline giderim genelde tek gidiyorum
Şöyle diyeyim bir aktivite varsa mesela gezme, havuz, deniz, kayak rafting yürüyüş gibi dağa çıkma vb vakit geçiyor. Akşam yemeğinde de yemekle meşgul olduğum içinsıkılmadım. İnsandan insana değişir sıkıcı bulanlar da var. Ben deniz kenarında 75433yıl geçirsem sıkılmam mesela balık burcuyum Öte yandan etraftaçiftleri aileleri görüp daha kötü de hissedebilirsiniz. Geçen yıl denizkenarında mutlu çiftleri görünce çok kötü hissetmiştim mesela.
Ben de su sporu yapmak istiyorum parasailing filan :) aileleri görünce kötü hissetmem yıllardır yalnız yaşıyorum :)
Ama deniz manzaralı odamda oturma fikri bile keyiflendiriyor ne bilim kararsızım
Bak tatil lafını görünce korona yı unuttum. Sen onu Eylül e ertele:/
Olur olur çok güzel olur. En son 2 yıl önce tatile gidebilmiştim. Sözde ailemle birlikte gidecektim ama onlar sürekli ağız eğdikleri için bir delilik anında ben gidiyorum dedim ve gittim. Kaş'a gitmiştim.Minik bir butik otelde kaldım,tüm koylarda yüzdüm,kendi kendime rakı balık yaptım,tava dondurma yedim. Herkes çift iken ben tektim. İnsan kendine yetebilmeyi bilmeliymiş;bunu gördüm. Ben eğlenmeye gidiyorum de bas git:)
Vardır tatil bölgeleri dolu. Ben şuan bir tatil bölgesindeyim. Ama ben tatilde değilim benim memleketim tabiŞuan 1000 kişilik 400 yataklı otelde 50 kişi varmış ama :)
Her yer boş oteller ciddi ciddi bomboş. Geçen hafta kaldığım otelde ben dahil iki misafir vardı.
Vardır tatil bölgeleri dolu. Ben şuan bir tatil bölgesindeyim. Ama ben tatilde değilim benim memleketim tabi
Sahilleri görseniz geçen gün belki müsait bir yer vardır denize gireriz diye çıktık fulll o kadar kalabalık ki
Şöyle söyleyeyim yazın iğne atsan yere düşmeyen yer bomboştu. Otel ayrı ilgi gösterdi işletmeler ayrı her yeri en güzel şekilde doya doya gezdim. Çok güzeldiNasıldı memnun muydunuz
Tek başına tatil cok güzel oluyor ama otellere o kadar para verilmesine karşıyımDeniz de sevmiyorum hep aile ortami kalabalik killi göbekli amcalar yapma cocugum yapma evladim diyen anneler bikinili kizlara cik cik diyen teyzeler benlik değil denize girmektense şezlong da kitap okumayı tercih edenlerdenim ben. sabah erken saatte gideceksin denize kimse olmadigi zaman geri kalaninda gezeceksiniz. Araciniz varsa otel yerine kampı tavsiye ederim daha eğlenceli daha masrafsiz yeni birileriyle tanisma ihtimali daha yüksek.
Antalya'da Lara ve Konyaaltı plajları hepAhaha tatil diye nereye gittin kız sen? Karadeniz sahili falan mı? Normal şartlarda şu anlattıklarınla karşılaşma olasılığı milyonda bir falan çünkü.
Sen bir de ege sahillerine gelAntalya'da Lara ve Konyaaltı plajları hepPatidostu 'nin dediği gibi ya . Her günü böyle hem de, milyonda bir değil. Otelin plajına ya da Kemer Belek gibi yerlerde giderseniz karşılaşmazsınız sadece.
Bence siz cok elit yerlerde takiliyorsunuz karadeniz sahilleri belirli yerler haric cok kalabalik olmuyor küvük diye. Ege sahillerine öğle saatlerinde bi uğrayin derimAhaha tatil diye nereye gittin kız sen? Karadeniz sahili falan mı? Normal şartlarda şu anlattıklarınla karşılaşma olasılığı milyonda bir falan çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?