Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim esimde kac sefer gitti. Ben istemediğim halde. Normal durum değil kabul etmeyin. Bu erkeklerde aile kavramı diye bişey yok ne işleri var bir başına bekar gibi tatillerde. Gidecekse alsın eşini çoluk çocuğu nu gitsin. Ben benimkine yıllardır anlatamıyorum. Hep tek başına gitmek istiyor üstelik beni götürmemek içinde kılıf uydurur. Allah kolaylık versin işimiz zor.
Gitmesin bence de .normal değil aile kavramı yok benimkinde de.bana da sen ailenle git tatile ben sevmiyorum en güzel tatil memleketim diyor.memleketi batsın
Benim eşim de gitti bu yaz iki günlüğüne yanındaki arkadaşlarını tanıyordum ama yine de zoruma gitti tabi sözünüzü geçirebiliyorsaniz göndermeyin kızlar
bence asla. eşim arkadaşları ile senede 1 gün günü birlik denize gider, ama akşamına evdedir. bensiz bir tatili bırakın ben onsuz annemlerin yanına gidip bile tatil yapmam. evlilik bu değil çünkü.