• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek başına tatile gidilir mi?

Kocam tek başına tatile gitmek istiyor. İnsan hiç tek başına tatile gider mi merak ettim
Benim esimde kac sefer gitti. Ben istemediğim halde. Normal durum değil kabul etmeyin. Bu erkeklerde aile kavramı diye bişey yok ne işleri var bir başına bekar gibi tatillerde. Gidecekse alsın eşini çoluk çocuğu nu gitsin. Ben benimkine yıllardır anlatamıyorum. Hep tek başına gitmek istiyor üstelik beni götürmemek içinde kılıf uydurur. Allah kolaylık versin işimiz zor.

Gitmesin bence de .normal değil aile kavramı yok benimkinde de.bana da sen ailenle git tatile ben sevmiyorum en güzel tatil memleketim diyor.memleketi batsın

evli olduğunu idrak edememişmi hala

madem tek başına tatile gitmek istiyordu niye evlenmiş? sizin başınız kel mi? taviz vermeyin

Benim eşimi zorlasam dahi gitmez, tatil aile ile olur der yani ben çocuklarımız ile

Benim eşim de gitti bu yaz iki günlüğüne yanındaki arkadaşlarını tanıyordum ama yine de zoruma gitti tabi sözünüzü geçirebiliyorsaniz göndermeyin kızlar

bence asla. eşim arkadaşları ile senede 1 gün günü birlik denize gider, ama akşamına evdedir. bensiz bir tatili bırakın ben onsuz annemlerin yanına gidip bile tatil yapmam. evlilik bu değil çünkü.

Back
X