- Konu Sahibi sensoylehayat21
-
Bende izmirdeyim çünkü eğer okulun ege ise daha çok bilgim var bu konuda
evet ege ünv. sosyal bilgiler öğretmenliği okuyorum..yardımcı olursna çok sevrnmm...
demin yanlışlıkla kendime mesaj atmışım 10 dk bekliyorum
ben, bir sinemalar zincirinde part-time gişede çalışmıştım... sende alışveriş merkezlerinde sinema, bowling, fast-food tarzı yerlere başvuru yap... kurumsal oldukları için part-time çalıştırabiliyorlar..
peki aldığınız ücret ne kadardı??
Dediğim dershanede çoğu yetiştirilen 2. 3. ve 4. sınıf öğrencileri oluyor o yüzden içiniz rahat olsun
inşallah kabul olur inşallah..hayatta hiç bişeyi bu kadar istemedim herhalde...
evet kızlar bir konuda daha yardımlarınıza ihtiyacım var ...üniversitenin açılmasına 2 hafta kaldı..bu yıl 3. sınıfa geçtim...ama bu gidişim çok farklı olacak eski konularmı hatırlayanlar bilirler...kısacası artık ailemden maddi destek almayacağım..şu an tek gelirim 260 lira olan bursum..ve asıl sorun 500 lira olan ev kiram..şimdiki aklım olsa en kötü yurtta da olsa kalır yine eve çıkmazdım ama o zamnalr arkamda ailem vardı şimdi tek başımayım...benim şu an aylık 400 liraya ihtiyacım var.bursla birleşince 660 eder ben bi şekilde geçiniirm...ama asıl sorun şu ki ben daha önce hiç biyerde çalışmadım..aynı zamanda da korkuyorum çünkü bi arkadaşım bi büfeye işe girdi sahibi uyuştucu satışıyla uğraşuomus zor kurtardı kendini...bu konuda tecrübeleriniz varsa benimle paylaşın lütfen..bu arada okulum izmiirde..nerde kaç saat çalışırsam 400 lira kazanabilirim bi bayaana en uygun iş hangisi vs...şimdiden teşekkür ederim hepinize..
Kuzum buna vesile olursam ne mutlu bana hem ekndi işini yapmış geliştirmiş olursun .(10 dk bekleyemiyorum) Stajyerlik olarak seçtin dimi formda ,eklemek istediklerin bölümde kendini anlatabilir çalışmaya istekli olduğunu yazabilirsin.Bol şanslar diliyorum sana .Güzel haberlerini bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?