Tek benim mi kv öyle?

Eşimle dışarı çıktığımda surat yapıyo, kv. Ve bu beş senedir öyle. Önceden, kv ile bir yaşıyordum suret yapınca kafama takıyordum. Şimdi evim ayrı kafama takmıyorum, ama çevremdeki kv lere bakınca, onların gelinlerine hiç suret yaptuğını görmedim, bi benimki öylrieymiş gibi geliyo. Kv insnaı çok yoran bi tip, onunla dışarı çıksak, yediğimiz, içtiğimiz şeylere karışıyo zehir ediyo insana. Ki gezebileceği, çok zamanı var eşimin tek haftasonusu var onda da arkadaşlarla çıkarız surat yapar. Bu yıllardır öyleydi hala öyle. Şimdi yine tripli biliyorum. Gitmiyorum, daha da tripleniyo. Ne yapmalıyım. Bazn vicdan yapıyorum, gidim diyorum içimden gelmiyo. Karışık oldu. Biraz kusyra bakmayın
Yapsın suratını niye takiyonuz
Hatta nispet yapın arayip şuraya gittik çok güzeldi sizde gidin diye🤣

Ama şöyle. Eltim daha bir yıllık evli ve ona öyle değil. Bunu anlayamıyorum
Kıskanıyor seni ondandır eltine yapıyormuş demek ki sende birşey var. Ben olsam oturup bunu düsünmem zamana yazık🤦‍♀️

Aslında erkek kardeş yada abiniz varsa onlar evlenince kendi öz annenizde kv oluyor .Ama genelde kimse kendi annesini n geçimsiz olduğunu kabul etmiyor .Annelerin hepsi kanatsız melek çok zor çocuk büyütmek.
annelerın hepsının kanatsız melek oldugunu dusunmuyorum
annem benım kayınvalıdemden daha kaynana bana

Son düzenleme:
Takmayın keyfinize bakın bir daha dünyaya gelmeyeceğiz aşar aşar suratını durur hiiiiiccc aldırış etmem geçer karşısında gülümser kahvemi içerim bana hiç bir şey olmaz

Hiç kafana takma üzülme bak burası üzülenlerle dolu elimize ne geçti salla
Doğru söylüyosun ama bazı insanlar bişeyleri gözüne soka soka yapıyor ya ona sinir oluyorum ,kendi ilişkimi düşünmeden nişanlımın abisinin evlilik hayatını düşünüp ona göre hareket etmek zorunda bırakıldım nedense , ya da kayınvalidemin üzülmemesi için kendimi üzdüm ,ama biri de çıkıp da demiyor ki pelin bunu böyle ister mi böyle mi düşünür alınır mı kırılır mı , ben herşeye alışverişe eltimle gitmek zorunda kaldım herşeye müdahaleci ve gözü sürekli üstümde neyi ne kadara aldım diye bakan biri baskı üstünde hiç bişeyden anlamadan bitirdim hiç bi zevk alamadan kimse üzülmesin diye kötü model olmayayım arada ailem var tatsızlık çıkmasın diye kendimen ödün verdim eltim bazı şeyleri bilerek yapıyor kayınvalide de onun ekmeğine yağ sürüyor ,örnek bana kına elbisesi alındı gelinlik alındı sonra eltimde bütçe sormuş kayınvalidede şu kadara kadar demiş ,herşeyi eşit yapmaya çalışan kayınvalide (genelde bana bişey alırken ona hiç alışveriş yapmamış gibi ona da alıyor ) nedense burda eşit davranmayarak peline şu kadara aldım gelin olduğu halde sana da bu kadarlık yapabilirim demeyip istediğini aldı , ben elbise bakarken ne bütçe söylendi ne kafamı rahat etcek bişey ,bende salak gibi insanlara masraf olmasın zaten kınada 1 kez giycem bidaha nerde giycem diye normal bir elbise aldım ,10 yıldır kendine oğluna hayatı zehir eden birini bu kadar tutması bana da böyle davranması eltiminde çulla çaputla bana hava atması çok zoruma gitti o yüzden insan onlardan gelen herşeyi takıyo kafaya, insanın içinde bişeyler yara edince ömür boyu kalıyor maalesef

yüzleşin madem içiniz rahat etsin. niye suratın asık, neden gittiğimiz, yediğimiz be gezdiğimiz şeyler sana dert oluyor. kendi paramızı ve vaktimizi harcıyoruz deyin. ama eşinizin yanında sorun bunu.

Eşimle dışarı çıktığımda surat yapıyo, kv. Ve bu beş senedir öyle. Önceden, kv ile bir yaşıyordum suret yapınca kafama takıyordum. Şimdi evim ayrı kafama takmıyorum, ama çevremdeki kv lere bakınca, onların gelinlerine hiç suret yaptuğını görmedim, bi benimki öylrieymiş gibi geliyo. Kv insnaı çok yoran bi tip, onunla dışarı çıksak, yediğimiz, içtiğimiz şeylere karışıyo zehir ediyo insana. Ki gezebileceği, çok zamanı var eşimin tek haftasonusu var onda da arkadaşlarla çıkarız surat yapar. Bu yıllardır öyleydi hala öyle. Şimdi yine tripli biliyorum. Gitmiyorum, daha da tripleniyo. Ne yapmalıyım. Bazn vicdan yapıyorum, gidim diyorum içimden gelmiyo. Karışık oldu. Biraz kusyra bakmayın
kv'nin sanırım eşi vefat etti ya da boşanmış... anladığım kadarıyla tek... yeni sosyal ortam bulun kendisine. gün arkadaşları olsun. valla birlikte tatile gidenler var. daha yeni gördüm 1 teyze grubu sahilde fink atıyorlardı. çok da şeker gelmişti bana..belki kısmeti çıkar belli mi olur.. kurslara yazdırın. gerçi korona süreci de var ama ne kadar doğru olur bilemedim. :işsiz: ama tek kurtuluş yolu da bu bence. yalnız kaldığı için yapıyordur o... sıkıntıdan.

Doğru söylüyosun ama bazı insanlar bişeyleri gözüne soka soka yapıyor ya ona sinir oluyorum ,kendi ilişkimi düşünmeden nişanlımın abisinin evlilik hayatını düşünüp ona göre hareket etmek zorunda bırakıldım nedense , ya da kayınvalidemin üzülmemesi için kendimi üzdüm ,ama biri de çıkıp da demiyor ki pelin bunu böyle ister mi böyle mi düşünür alınır mı kırılır mı , ben herşeye alışverişe eltimle gitmek zorunda kaldım herşeye müdahaleci ve gözü sürekli üstümde neyi ne kadara aldım diye bakan biri baskı üstünde hiç bişeyden anlamadan bitirdim hiç bi zevk alamadan kimse üzülmesin diye kötü model olmayayım arada ailem var tatsızlık çıkmasın diye kendimen ödün verdim eltim bazı şeyleri bilerek yapıyor kayınvalide de onun ekmeğine yağ sürüyor ,örnek bana kına elbisesi alındı gelinlik alındı sonra eltimde bütçe sormuş kayınvalidede şu kadara kadar demiş ,herşeyi eşit yapmaya çalışan kayınvalide (genelde bana bişey alırken ona hiç alışveriş yapmamış gibi ona da alıyor ) nedense burda eşit davranmayarak peline şu kadara aldım gelin olduğu halde sana da bu kadarlık yapabilirim demeyip istediğini aldı , ben elbise bakarken ne bütçe söylendi ne kafamı rahat etcek bişey ,bende salak gibi insanlara masraf olmasın zaten kınada 1 kez giycem bidaha nerde giycem diye normal bir elbise aldım ,10 yıldır kendine oğluna hayatı zehir eden birini bu kadar tutması bana da böyle davranması eltiminde çulla çaputla bana hava atması çok zoruma gitti o yüzden insan onlardan gelen herşeyi takıyo kafaya, insanın içinde bişeyler yara edince ömür boyu kalıyor maalesef
Canım hepimiz birşeyler yaşadık senin eltinin rolünde benim görümcem mesela onunla kıyaslandım hep ona o olmadı bu yapılmadı üzüldüm oda üzülmesin diye ses etmedim.Emin ol hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz o kadar tanıdık ki okudukça kendimi gördüm.Muhtemelen eltin çirkef biri onları bastırmış benimde görümcem aynen öyle.Bırak yaptıkları yanlarına kalsın zamanı geldiğinde birbir çıkar hepsi...

SURET nedir?

Benimki tam tersi gezin gençken sonra canınız istemez diyor . Ne saçma ya dışarı çıkmanıza karışması ona ne ? Onun kesesinimi yiyorsunuz allah allah .

O surat yaptıkça siz daha keyifli davranın siz neden surat yapıyorsunuz. Sizin surat asmanız onun hoşuna gidiyordur keyfinizi kaçırdığı için. Ballandırarak anlatın hatta çok güzel bi yere gittik canım kocam beni mutlu etmek için neler yapıyor falan deyin. Valla hiç bilmiyorsunuz kayınvalide çatlatmayı he🙄

biz bir yere gitsek kv bana neden demedin diye ogluna trip atiyor geziyorsunuz beni gezdirmiyorsunuz ben evde sikiliyorum diye surekli soyleniyor ama vallah umrumda degil en iyisi takmamak ✌🏻O yuzden salla gitsin

Canım hepimiz birşeyler yaşadık senin eltinin rolünde benim görümcem mesela onunla kıyaslandım hep ona o olmadı bu yapılmadı üzüldüm oda üzülmesin diye ses etmedim.Emin ol hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz o kadar tanıdık ki okudukça kendimi gördüm.Muhtemelen eltin çirkef biri onları bastırmış benimde görümcem aynen öyle.Bırak yaptıkları yanlarına kalsın zamanı geldiğinde birbir çıkar hepsi...
Görümcem olsa yine anlayış gösteririm diye düşünüyorum, kızı derim ,belki ona yapılmamıştır derim de Allah aşkına eltim neden bana takı alıncağı zaman ,gelinlik almaya giderken çıkıntılık yapıp olay çıkarıyo bunu anlamış değilim ailede kimse de sesini çıkarmıyo,bana da fikir soran olmayıp onu kıramam diye geçiştiriyo ama ben aileye yaşattıklarını biliyorum ve soğudum ,annen seni öpmicek sevmicek diye eşine baskı yapan kıskanan birini o böyle onun huyu böyle diyip benim en özel günlerimi bile baltalamasına müsade ettiler, ele karışmak zor gerçekten ,sırf düğün öncesi böyle şeylerden tartışma çıkmasın diye sustum zaten corona vs düğün ertelendi gerginlik var birde böyle şeyler, ama bir daha da hiç bir şeyime çağırmamaya yemin ettim çocuğum olur alışveriş için kayınvalide yine der çağıralım diye evlendikten sonra keskin bir tavır koyucam

İstediği kadar surat yapsın siz niye kafaya takıyorsunuz ki.. Eşinizle gezin dolaşın.

Back
X