• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tek bir soru lütfen yardım

Bence erkek arkadaşın şu an sana çok büyük kötülük yapıyor bile isteye hem de.:KK20:
Ailesinin seni onaylamayacağını bile bile seninle flört etmesi çok yanlış çok.:KK67:
Evlenmesin,temizlik şirketlerinden bir hanım bulsun.:63:
Ev geçindireceği parayla o hanımın maaşını ödesin!:KK14:

bitir ...evlenince bu sözleri unutuyorlar aile etkisi daha çok yıpratıyor aşkı bitiriyor.
ailesini sileceğine asla inanma.. et tırnaktn ayrılmaz.

Ailesine rest çekip seninle evlenecekse devam et bu yolda..
Ama nasıl emin olacaksın?
Daha önce bırakmış yapamamış dönmüş şimdi belki karşısına alır herkesi, dik durur, evlenirsiniz.
Ya da daha önceki gibi yine bırakır..
Bu iki ihtimalden hangisi daha ağır basıyor onu sen bilirsin ancak..
Olmuyorsa zorlama ama.. Bunlar hep sinyal, ilerisi için...
Başını taşlara vurma da..

Ailesi sizi bi kere ayırmış bile..
Borç var para yok..
Araba satıp nisan da nedir.. yapmayın nisan falan..
Nikah yapacak gücü ancak var..
Muhtemelen maddi gücü olmadığı için istiyor Hayır denince Susup oturuyor..
Aileniz ne diyor bu aileye gelin olma cabaniza..
Evlenirseniz burnunuzdan getirme ihtimalleri çok yüksek..

Hadi diyelim evlendiniz o süreçte geçti, sonra ne olacak. Bu aile seni rahat mı bırakacak. Eş gerçekten çok önemli. Senin yaşadığın bir rahatsızlığı sorunu ailesine karşı söyleyebilir mi, yanında durabilir mi bunları düşün.

Çok basit bir örnek vereyim. Bir yıllık evliyim. Eşimin ailesi hepsi çok iyi insanlar. Bazen birlikte yazlık alalım diyorlar veya her hafta maç izlemeye bize geliyorlardı 2gün. Açıkcası her hafta da 2gün çekilmiyor. Eşime söyledim o da haklısın söyliyim onlar da bir üyelik alaınlar dedi. Bu tarz şeyler çok oluyor evlilikte. Ve sana tavsiyem bu veya başkasıyla evlensende ailesine direk çıkışlarda sözlerde bulunma.

İşiniz çok zor. Bir kere bırakmışsa yine bırakır.
Yaqda evlensenizde ailesine dahada baglanır.

Arkana bakmadan kaç canım. Aileler denk değilse geçinilmez çok net.

Yani net bi şekilde sorun yaşacağınız bi aileye gelin olmak konusundan neden bu kadar ısrarcısınız. Bunun evli olmuş olmamakla alakası Yok mantıksız Yani. Evet ayrılık acısı aşk acısı vesaire vesaire ama unutulur yani aşk acısı geçmeyen birini görmedim ben. Ömrünüzü bile göre heba ediyorsunuz

Bence erkek arkadaşın şu an sana çok büyük kötülük yapıyor bile isteye hem de.:KK20:
Ailesinin seni onaylamayacağını bile bile seninle flört etmesi çok yanlış çok.:KK67:
Evlenmesin,temizlik şirketlerinden bir hanım bulsun.:63:
Ev geçindireceği parayla o hanımın maaşını ödesin!:KK14:

+1

Bak 4 senelik evli ve çocuklu olarak yazıyorum. Eşimin ailesi kendi evlatlarından çok beni destekler. Bir sıkıntı oldu mu magicat haklıdır derler. Sen asla bu cümleleri duyamazsın bu aileden. Hep sen haksızsın oğulları da asi evlat olacak.

Ailesine sırt çevirmeden olmaz. Ama evlenince sana dayatmalar getirebilir ailesiyle iyi olmak için senden sürekli alttan alıp kendini sevdirmeni isteyebilir hizmet etmeni isteyebilir.vbunları baştan konuşmalısın . 29 yaşında kendi hayatını kurabileceği bir yaş. Seni ailesinden yzak tutacaksa ezdirmeyecekse olur bu iş. Ama sana da çok iş düşüyor her anlamda yardımcı olman lazım evlenmek ev kurmak kolay değil. İş durumlarınız nasıl senim çalışıyor olman önemli maddi özgürlüğün olmalı

Şuan ki düşüncesi zaten ben ailemin ne olduğu biliyorum on yüzden uzak oturcaz, ve bana sık sık benim ailem cahil onların görüşleri değişmez bu yaşıma kadar onların dediklerini yaptım yine yaranamadım artık bende kendi hayatımı kuracam.. Benim elimde çok şükür mesleğim var çok iyi de işim var kurumsal bir firmadayım. Ama tek korkum işte hala bir adım atamıyor hala benim annemin karşısına geçip konuşamıyor.

Yine bi iki ucu şeyli değnek konusu. Çıldırıyorum böyle ailelere. Zannedersin seveceğin, güveneceğin birini bulmak çok kolay. Onu buluyorsun neymiş "bizi iygin diğil"

Ailenin yetiştirme tarzı ne olursa olsun iş erkek arkadaşınızda bitiyor. Önünüzde olumsuz bir örnek var. Diğer kızla da üç sene görüşmüş ama evlilik yoluna girememişler.

Sana da yapmış aynısını. Şu anda kararlı konuşuyor ama insan ailesine tamamen sırtını dönemez ki. Ne olursa olsun özler, arar, yanında ister. Tamamen göz yumacaklar mı yoksa evlenseniz dahi sürekli imalar, laf sokmalar, gelip gitmemeler, dolduruşlar mı olacak?

Peki ailesi neden ilişkinizi bilmiyor şu an, neden kız bulduk dendiğinde "biz umutluyla birlikteyiz" diyemiyor?

Çok olumlu gelmedi bana. Çocuğunuz olacak, hastalık olacak, vefatlar olacak. Bence ailesiyle konuşmasını isteyin. 29 yaşında adam yahu, nasıl gizler sevgilisini ya da evlenmek istediği insanı nasıl seçemez?

Bizi ayırmak için arkamdan iftira bile atacak bir aile ... Haliyle şimdi oda diyemiyor biz tekrar barıştık diye...
İşte benim de aklımın mantığımın kabul etmediği tek şey bu sen 29 yaşındasın erkeksin nasıl lafını geçiremiyosun nasıl kendi hayatına başkaları müdahale oluyor. Tamam ailesi illaki olacak ama biz birbirizi seviyoruz 2,5 senemizi vermişiz ailesi yanında yokken ben vardım her başı sıkıştığında ilk bana geliyor annemden görmediğim sevgiyi ilgiyi sen bana verdin diyor. Hadi bunları geç 29 yaşındaki bi adama ailesi nasıl saygı duymaz nasıl göz göre göre üzer evlat bu ya. Benim arkadaşlarımın aileleri hep özellikle erkek çocuğu olanlar oğlum kimi severse sevsin ben mani olmam diyor. Allah'ım büyüksün buda bi sinav belki ama benim günahım suçum ne :( benimde bir ailem var benim annem böle olsun ister mi :(

Diğer kızı bırakmış seni niye bırakmasın..üstelik daha evlenmeden iftira yemişsin evlendikten sonra ne yapabileceklerini hayal dahi edemiyorum. Aşk gözünü kör etmesin canım mantıklı düşün kendini önemse evlendikten sonra aşkım cicim bitiyor o kişinin ailesi senin sınavın oluyor onlarla da evleniyorsun çünkü bence ayrıl:KK31:

önceki kızı bırakmış. seni de bi kere bırakmış. e bile bile lades oluyor şu an yaptığın.

evlenene kadar ailesini kötüler evlendiğinde ilk sıkıntıda onları dinlemeliydim diye konuşmaya başlar. yol yakınken ayrılman gerekli kesin ve net. olur yanı yok. evlilikte aileler çok önemli

evlenene kadar ailesini kötüler evlendiğinde ilk sıkıntıda onları dinlemeliydim diye konuşmaya başlar. yol yakınken ayrılman gerekli kesin ve net. olur yanı yok. evlilikte aileler çok önemli
Aynen katılıyorum sonra benim ailemi biliyorsun alttan al, onlar cahil ,yaşlı azcik saygılı ol,onlara kendini sevdir,ara sor demeye başlar....

Back
X