Tek bir soru..

lonelybuthappy

always alone never lonely
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2018
2.804
4.508
53
28
Tek bir sorum var kızlar hayatınızda hep olacak, asla geçmeyecek(örneğin sağlık, aile, doğuştan olan şeyler) gibi bir durumla nasıl baş ettiniz? Ömür boyu var olacak yani bu durum. Acısı benimle mezara gelecek. Kadere inancım tam, her şeye şükür çok şükür ama bazen kördüğüm oluyor içinden çıkılmaz katlanılmaz hale düşüyorum bazen de kendime çok kızıyorum isyan ediyorum diye. 22 yaşındayım bu arada. Bunu sonradan söylediğim insanlar bana üzgünce bakıyor dışarıdan bakınca hiç belli etmediğimi söylüyorlar. İçime çok atıyorum sonra da bedensel olarak sorunlarım ortaya çıkıyor psikolojime bağlı olarak. Bazen minicik şeyleri dert ediyorum buraya konular acıyorum en büyüğünü unutarak ama hep var ve olacak. Ne olduğunu ne olur sormayın
Not: Ne olur ne bu diye üzerime gelmeyin, yöneticiler sorarsa söyleyebilirim ispatıyla onlara inanmanız için

Ne söylesek havada kalacak.

Sorununu söylemeyince nasıl çare üreteceğiz.

Genel olarak konuşulacak.

Derdinle yaşamayı öğreneceksin.Başka denecek birşey yok.
Şöyle ki bu durumun çaresi olsaydı ben tabi ki fikrinizi de isterdim yapmadığım şey değil buraya çok konu açtım nasılsa. Ömürlük ve geçmeyecek bir şey nasıl başa çıkabilirim derdim bu

Kardeşimin bir gözü aniden görmedi. MS şüphesi vardı ama sonuçlar temizdi. Yine de kortizon tedavisi aldı bir süre ve iki yıl bir şekilde geçti. O göz yüzde 40 görüyor. Böyle olunca nişanlısı ayrıldı. Geçen ay diğer gözü daha beter şekilde kapandı. Yine aynı olaydan kaynaklandığını düşündük. Dünyamız yıkıldı. Tüm sonuçlar temizdi. Nedeni yok çaresi yok derken bel sıvısı yüksekliğinden kaynaklandığını beynin yalancı tümör algıladığını öğrendik. Ya beyne şant takılacak ya da ilaç tedavisi ile düzelecek dendi. İlaç ile göz biraz açıldı. Şimdi diyoruz ki varsın diğer göz yüzde 40 görsün. Diğer göze ne olduğu hala tam bilinmiyor.
Hayatının kıymetini bilmelisin. Seninle mezara gelecek şeylerle yaşamaya öğrenmelisin.

Kardeşimin bir gözü aniden görmedi. MS şüphesi vardı ama sonuçlar temizdi. Yine de kortizon tedavisi aldı bir süre ve iki yıl bir şekilde geçti. O göz yüzde 40 görüyor. Böyle olunca nişanlısı ayrıldı. Geçen ay diğer gözü daha beter şekilde kapandı. Yine aynı olaydan kaynaklandığını düşündük. Dünyamız yıkıldı. Tüm sonuçlar temizdi. Nedeni yok çaresi yok derken bel sıvısı yüksekliğinden kaynaklandığını beynin yalancı tümör algıladığını öğrendik. Ya beyne şant takılacak ya da ilaç tedavisi ile düzelecek dendi. İlaç ile göz biraz açıldı. Şimdi diyoruz ki varsın diğer göz yüzde 40 görsün. Diğer göze ne olduğu hala tam bilinmiyor.
Hayatının kıymetini bilmelisin. Seninle mezara gelecek şeylerle yaşamaya öğrenmelisin.
Derdimiz çok benziyormuş. Bununla yaşamayı öğrendim sonuçta kendimi bildim bileli var ama gün geçtikçe daha da zorlaşıyor sanki. Kadere imanım ayakta tutuyor beni

Derdimiz çok benziyormuş. Bununla yaşamayı öğrendim sonuçta kendimi bildim bileli var ama gün geçtikçe daha da zorlaşıyor sanki. Kadere imanım ayakta tutuyor beni
İş hayatını aşk hayatını etkileyen şeyler ise insan ister istemez üzülüyor. Şu an kardeşim işini yapamıyor ona bir çare bulunacak. Ama hayatında öyle biri var ki ummadığımız güzellikte başarılı bir üst düzey çalışan.
Ben inançlı biri değilim ama sizi anlıyorum. Bir şeye tutunmak lazım bu sizin için dua ise dualar sizinle olsun, bu mutluluğu yakalamaksa mutluluk sizinle olsun.
Derdinizi daha açık yazarsanız dertleşeceğiniz daha çok kişi bulabilirsiniz. Çekinecek birşey yok bazı ayrıntıları atlayın isterseniz.

Allah sabırını veriyor ya kimseye kaldıramayacağı yük yüklemez diye düşünenlerdenim , bu da benim imtihanım sonuçta bu dünyaya gülüp eglenmek için gelmedik Allaha kulluk etmek için geldik benim inancım böyle ölümlü dünyada takmamak lazım öyle şeyleri.

Canim dert etsende yaşıyorsun.dert etmesende yaşıyorsun fark nedir dersen birinde berbat cekilmez bi yasayisla diğerinde ise güçlü hayatini duzene koymuş şekilde.herkesin derdi var.bardagi dolu tarafından görmeye çalış eger yasiyorsak dertlerimizle beraber bari kafaya takarak degilde duzgunce yasayalim ama degil mi.daha cok gencsin farkinda degilsin ama ilerde kafana taktiğin tum sorunlae hastalik olur cikar sende.

İş hayatını aşk hayatını etkileyen şeyler ise insan ister istemez üzülüyor. Şu an kardeşim işini yapamıyor ona bir çare bulunacak. Ama hayatında öyle biri var ki ummadığımız güzellikte başarılı bir üst düzey çalışan.
Ben inançlı biri değilim ama sizi anlıyorum. Bir şeye tutunmak lazım bu sizin için dua ise dualar sizinle olsun, bu mutluluğu yakalamaksa mutluluk sizinle olsun.
Derdinizi daha açık yazarsanız dertleşeceğiniz daha çok kişi bulabilirsiniz. Çekinecek birşey yok bazı ayrıntıları atlayın isterseniz.
En güzel şeyler kardeşiniz için olsun çok geçmiş olsun
Çekinmek değil de burası internet yazdıklarımız silinmiyor ilerde kendime kızarım internette de şikayet ettim diye. Yoksa yazardım buraya 2373626 konu açmışımdır

Canim dert etsende yaşıyorsun.dert etmesende yaşıyorsun fark nedir dersen birinde berbat cekilmez bi yasayisla diğerinde ise güçlü hayatini duzene koymuş şekilde.herkesin derdi var.bardagi dolu tarafından görmeye çalış eger yasiyorsak dertlerimizle beraber bari kafaya takarak degilde duzgunce yasayalim ama degil mi.daha cok gencsin farkinda degilsin ama ilerde kafana taktiğin tum sorunlae hastalik olur cikar sende.
Son cümleniz en çok korktuğum şey bedensel olarak çıkıyor çünkü şimdiden. Öyle de yaşayacağım böyle de çok haklısınız

Back
X