• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TEK CAREM KADİN SİGİNMA

pudra sekeri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2015
53
49
3
31
Slm kızlar eşim beni açık bi şekilde aldatiyo benden habersiz batuma gitmiş günahlar şehrine MSN si hayat kadınlarıyla dolu eski actigimm konuya bakarsanz orda anlattım zaten yediği pislikler şimdi uzu uzun o s........ Zi anlatıp zamanınızı boşa harcamiyim boşanmaya karar verdm ama aileme gidemem çünkü kızımı benden alıp pislik babasına verirler şimdi kadın sığınmaya gitmeyi düşünüyorum ne olur kızlar yardımedin kkadın sığınma hakkında hiç bilgim yok nasıl bi yer ne kadar sure kalabilirim kizim içinnnasıl olur lütfen bilgisi yada tecrübesi olan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum

Tebrik ediyorum, herkes keske sizin kadar cesur olsa.

Kadin siginma hakkinda fikrim yok lakin is bulursaniz uzun sure kalmak zorunda kalmazsiniz diye dusunuyorum. Nasilsa barinma masrafi olmayacagi icin, birkac ay sabreder paranizi biriktirir, ondan sonra kendi evinize gecersiniz diye dusundum.

Ailenizden emin misiniz, kendi agizlariyla sen gel ama cocugun gelemez gibi bir sey dediler mi?

Sizin icin hayırlısı bu bencede bosanin cocugunuzla yepyeni bi hayat kurarsiniz insallah

Tebrik ediyorum, herkes keske sizin kadar cesur olsa.

Kadin siginma hakkinda fikrim yok lakin is bulursaniz uzun sure kalmak zorunda kalmazsiniz diye dusunuyorum. Nasilsa barinma masrafi olmayacagi icin, birkac ay sabreder paranizi biriktirir, ondan sonra kendi evinize gecersiniz diye dusundum.

Ailenizden emin misiniz, kendi agizlariyla sen gel ama cocugun gelemez gibi bir sey dediler mi?
Evet cnm daha oncede

Back
X