tek çarem var..

bi beraberlik olmadan karşıdakinin kıymeti.anne olmadan evladın kıymeti bilinmiyorumki.evet rabbim dert veriyor bizi sınıyor ama iradem zayıfmış.asilik yapıyorum bununda farkındayım.şimdi bana kaldıramayacağım tek yük bu geliyor.yaşayıp öğrencem bişeyse bu acı çekiyorum.bi yanım git ona diyor.ama durmalıyım bu gitler ortasında yaşamak her gün öldürüyorki.buraya yazmasam içim içimi yiyecek bi sırdaşım burası oldu.desteğin için sanada tşk ederim.çok tşkler.

Ben de bunu diyorum zaten.
Yaşamadan yapılabilecek bir şey değil.
Atlatabilmek için o acıyı çekeceksin, bu işin kuralı bu.
Ama geçeceğinin bilincinde çekersen en azından kendini çok yıpratmazsın.

bak ilgi görmek istediğini biliyorum bu intihar olayı da içten içe karşındakinden ilgi görmek istemekle olan bişey. hatta karşındaki bile olmasa ailen senin daha çok üstüne düşüceki burda herkes sana bişeyler anlatabilmek için yırtınıyor fln. oh ne ala..
ama kendini kandırma öyle olmuyor, bundan sonra erkek arkadaşını zaten kaybediceğin kesin bu kadar zayıf karakterli biriyle kimse birlikte olmak istemez. ben açıkçası acıdığımdan giderim yanına 1 gün sonra eyvallah.
ailen sana karşı hep şüphe duyucak sana güvenemicekler üstelik psikiyatrlar fln filan başın üşüşücek
etrafın seni yargılıcaklar içten içe yaklaşamıcaklar sana.
kendine bunu yapma. bak sana sevgimin büyüklüğünü anlatamam erkek arkadaşım yanında kız arkadaşıyla gelsin ama yine de onu göriyim onla konuşayım bu bana yeter. bu saf sevgiden başka nedir ki?
ölmek istemek çok kolay, kolaysa zorunu yap. ağla ağla vur kendini yerlere. herkese anlat, herkesi bıktır onun adından. iç iç şaraplar, biralar... ağlamaktan uyuyakal bu da hayatın kendisi. ben bu kadar sevebildiğime şükrediyorum ya hiç bunları tadmadan bu dünyadan gitseydim bir yanım eksik kalıcaktı. en azından bunları da gördüm diyorum şuan. umudunu da yitirme o geri dönerse diye güçlü durmaya çalışıcam artık. geldiğinde güçlü bir ben görsün, beni ilk tanıdığı gibi görsün aşık olduğu sevdiği beni tekrar bulsun bende istiyorum.. sen de öyle yap bitanem, olur mu?

bak ilgi görmek istediğini biliyorum bu intihar olayı da içten içe karşındakinden ilgi görmek istemekle olan bişey. hatta karşındaki bile olmasa ailen senin daha çok üstüne düşüceki burda herkes sana bişeyler anlatabilmek için yırtınıyor fln. oh ne ala..
ama kendini kandırma öyle olmuyor, bundan sonra erkek arkadaşını zaten kaybediceğin kesin bu kadar zayıf karakterli biriyle kimse birlikte olmak istemez. ben açıkçası acıdığımdan giderim yanına 1 gün sonra eyvallah.
ailen sana karşı hep şüphe duyucak sana güvenemicekler üstelik psikiyatrlar fln filan başın üşüşücek
kendine bunu yapma. bak sana sevgimin büyüklüğünü anlatamam erkek arkadaşım yanında kız arkadaşıyla gelsin ama yine de onu göriyim onla konuşayım bu bana yeter. bu saf sevgiden başka nedir ki?
ölmek istemek çok kolay, kolaysa zorunu yap. ağla ağla vur kendini yerlere. herkese anlat, herkesi bıktır onun adından. iç iç şaraplar, biralar... ağlamaktan uyuyakal bu da hayatın kendisi. ben bu kadar sevebildiğime şükrediyorum ya hiç bunları tadmadan bu dünyadan gitseydim bir yanım eksik kalıcaktı. en azından bunları da gördüm diyorum şuan. umudunu da yitirme o geri dönerse diye güçlü durmaya çalışıcam artık. geldiğinde güçlü bir ben görsün, beni ilk tanıdığı gibi görsün aşık olduğu sevdiği beni tekrar bulsun bende istiyorum.. sen de öyle yap bitanem, olur mu?

Ne güzel anlatmışım arkadaşım bende daha yeni ayrıldım daha yaram çok taze 3,5 yılımı geçirdim çok şey ama çok şey yaşadım kendi ailesi bile yeri geldiğinde ona laf ederken ben ettirmedim... insanın zoruna giden tüm bunlara rağmen en ufak bi hatanda seni bırakıp gidebilmesi konu sahibi arkadaşım biliyorum ne desek ne anlatsak hepsi boş sana şuan sadece o iyi gelir ama sakın isyan etme hiçbişeye tek ayrılan biz değiliz ki bu acıyla başa çıkanların bizden farkı ne dayanıcam de yapıcam de kendine meşgale edin ama sakın canına kıymayı düşünme Allah yardımcın olsun

desteğin için tşk ederim biliorum asilik yapıyorum.zamanla toplarım kendimi.ama sevmekten vazgeçmiycem içimin tek uhtesi o kalacak.can yarim faruğum kalıcak.saolun arkadaşlar

desteğin için tşk ederim biliorum asilik yapıyorum.zamanla toplarım kendimi.ama sevmekten vazgeçmiycem içimin tek uhtesi o kalacak.can yarim faruğum kalıcak.saolun arkadaşlar

ne demek canım hepimiz bunun için birbirimize tutunmuyor muyuz burda herkes aynı yollardan geçti, geçiyor, geçicek.. iyi ya kötü sonlar elbet olucak bu hayat hiç belli olmaz ne olcağı. iyi anlamda da kötü anlamda da.. öptüm güzelim

Canından çok sevdiği insanı toprağa gömenler ve yine de hayatına devam edenler olduğunu anımsa...

Hayat o kadar ucuz değil...

kesinlikle katiliyorum. insanlara sevdiklerinden sadece bir mezar tasi kaliyor da yine de hayata tutunabiliyolar.
bu kadar mi kolay kendinden vazgecmek?.. sorumluluklarin ailen ne olucak peki...

Back
X