• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek çaremiz sabretmek mi?...

banabenigeriver

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
9.337
4.664
123
''Ne yaparsan yap olmaz bazen. Ama o kadar güzel olmaz ki, "Ancak bu kadar güzel olmayabilirdi" dersin. Ve aklına gelir:Kadere iman eden kederden emin olur ...'' Çok yakınım olan biri için bütün imkanlar araştırıldı dua vb. herşey yapıldı kalan tekşey sabretmek sanırım...Konu hastalık değil çok başka...Hiç ümidi yokken çok karanlık zamanlardan çıktığınız oldu mu hiç gerçekten birşeye tutunmak istiyoruz artık güzel hikayelere ihtiyacım var...

Olmasa hz Yusuf zindandan çıkıp ülkenin başına hükümdar olur muydu
Allah büyük , imtihanı bitmişse , birden bitiverir bütün dertleri
Allah yardımcısı olsun yakınınızın
amin inşallah herkesin yardımcısı olsun kimn ne sıkıntısı varsa o bitsin...

Konu ne hiç bir şey anlamadım ama merak etmeyin, Allah kimseye kaldıramayacağı yük vermez. Sabredin, bu yük verilmişse çekecek gücünüz de vardır, artık dayanamadığınız yerde dibe vurup zirveye çıkacaksınız emin olun.

Hastalıkla alakalı değil ama maddi anlamda en dibi görüp sonra sefa süren 3 örnek tanıyorum yakından. Açlığı ciddi anlamda yaşamış, yiyecek bulamamaktan hamileliği 3 kg alarak bitiren ve şuan pasajları yatları katları olan insanlar tanıyorum örneğin. Keşke konuyu açsaydınız daha güzel destek olurduk size. Allah sabır versin her neyse

Ben varım ,ümitsiz imkansız dediğim şey , olmuşta haberim yokmuş..mucizem karnımda....anlatsam roman olur öle bişey yani....merak etme Rabbim ol derse , imkansız bişey yok....

Elinden gelen her şeyin yapıldığına inanıp artık işi Allah'a bırakmak gerekli. Her gecenin sabahı vardır bunu unutmayın.

Senelerce tedavi görüp negatif sonuçlanan tüp bebek sonrasinda hayalime kavuştum ben, anne olacaktım..
Yolun yarısına gelmişken doktor kontrolünde “kalbi durdu” denildi.. Ondan sonrası felaket ..suni sancı .. Doğum. Ve ben lohusaydim artık.. Ama eksik.
Okadar çaresiz bitmiş tükenmiş bir durumdaydim “Allahım canımı al ..” diyordum icimden.
Patoloji sonucu geldiğinde “her şer de bir hayır var” ne kadar doğru olduğunu hatırladım,anladim. Bebeğim dünyaya gelseydi sağlıklı bir çocuk olarak büyümeyecekti.. belki de çocuk denilen yaşa bile gelmeyecekti doktorumun dediğine göre..
Allah kalbimizi feraha kavuştursun

Back
X