- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
- Konu Sahibi femmepetal
-
Selamlar,
Ben her ay,adet günüme henüz 10 gün varken başlayıp olana kadar hemen hergün yaptığım idrar testleri sayesinde psikolojisi alt üst olmuş ne yapacağını bilmez bir anne adayı adayıyım...
yaklaşık 2 yıldır evliyim ve 8 aydır korunmuyoruz,her ay o testlerde tek çizgiyi görünce yaşadığım hayal kırıklığını paylaşmak istedim.
ama umudumu asla kaybetmiyorum,allah sesimizi duysun bize de burdan bangır bangır hamileyim diye bağırmayı nasip etsin inşallah.:1hug::teselli:a.s.
Loracım bir düşük bir bebk dermiş eskiler,
düşükten sonra hamilelik çok kolay olurmuş diye biliyorum ben,benim bir arkadaşım da düşük yaptı 2 ay sonra hamile kaldı,yakındır hamiş olman inşallah merak etme...
ben 7 aralıkta adet olacaktım ama bugün test yaptım
tabiki tek çizgi off offf
bu testlerin 2 çizgi çıkaranı yokmu kızlar yaaaa...
anneme ne cevap vereceğimi şaşırıyorum her ay,o benden çok
istiyor bebeğim olmasını
testi yapmadan önce yanına kırmızı bır kalem al :))))))))))))
naniknanik:roflol:
hiç güleceğim yoktu bebeklik
allahta seni güldürsün
momy canım hergün yapınnn off bende istiyorummm ben öyle deneyecem.....
artı salgının olduğu günlerr özelikle çok önemlii o salgıda 6 günn yaşıyormuşş spermeler...
bırde akşamları kocana kahve yap iki saat önceden bak spermleri hızlandırıyormuş:)
yatakdan kalkma sabaha kadar yat...
ben bu ay bunları deneyecem daha iki günüm varr :)))) ayy inşallaahh bu ay tutaarrrr
alllaaahımmmm nee olurrrrrrr......
momy canım hergün yapınnn off bende istiyorummm ben öyle deneyecem.....
artı salgının olduğu günlerr özelikle çok önemlii o salgıda 6 günn yaşıyormuşş spermeler...
bırde akşamları kocana kahve yap iki saat önceden bak spermleri hızlandırıyormuş:)
yatakdan kalkma sabaha kadar yat...
ben bu ay bunları deneyecem daha iki günüm varr :)))) ayy inşallaahh bu ay tutaarrrr
alllaaahımmmm nee olurrrrrrr......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?