Tek çizgiyle yıkılanlar...

Ne zamandır bebek istiyorsunuz?

• Ankete Katılan
    79
  • Anket Kapalı .

femmepetal

when There is better,good is not enough
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2007
4.782
865
688
Selamlar,
Ben her ay,adet günüme henüz 10 gün varken başlayıp olana kadar hemen hergün yaptığım idrar testleri sayesinde psikolojisi alt üst olmuş ne yapacağını bilmez bir anne adayı adayıyım...
yaklaşık 2 yıldır evliyim ve 8 aydır korunmuyoruz,her ay o testlerde tek çizgiyi görünce yaşadığım hayal kırıklığını paylaşmak istedim.

ama umudumu asla kaybetmiyorum,allah sesimizi duysun bize de burdan bangır bangır hamileyim diye bağırmayı nasip etsin inşallah.:1hug::teselli:a.s.

canım doktora gittin mi yengem de senin gibiydi kist problemi varmış ilaçla tedavi oldu ondan bir ay sonrada gebe kaldı
ama doktora gittinse ve problem yoksa allah dualarının bekleyişinin karşılığını verecektir sabret tatlım

canim bencede umudunukaybetme bende heray boyle yapiyorum hepte test yapiyordum ama bu ay inat ettim ve hic test yapmayacam anlayacagin testlere kustum artik hamile olsam bile test yapmayacagim 1 hafta belkide 2 hafta bekleyecegim cok hirs yaptimumarim tez zamanda hamile kalabiliriz cnm

canım benim teşekkür ederim
ama doktora gittim hiçbir problem yok,klomen kullanmıştım o kist yapmış
ama doktor onun için ilaç falan vermedi kendiliğinden geçer dedi,üstünden 2 adet dönemi geçti bakalım...
bende artık böyle sizin gibi yazılarımın altına bebişli takvim koymak istiyorum...
bana dua edinbenneyaptımki:1no2:

loracım siz ne zamandır bekliyorsunuz bebiş için?

canım sanki bu testler insanı bunalıma sokmak için yapılmış gibi...

inşallah lalecim inan dua ederken
bu sitedeki bebiş isteyenlerede dua ediyorum hep
siz ne zamandır istiyorsunuz bebişinizi?

canim ben agustosta hamile kaldim ama malesef dusukle sonuclandi doktor hemen hamile kalabilecegimi soylemisti ama 4 aydir hic korunmamamiza ragmen hamile kalamadim bu ay iki gunum kaldi bakalim artik hayirlisi

Loracım bir düşük bir bebk dermiş eskiler,
düşükten sonra hamilelik çok kolay olurmuş diye biliyorum ben,benim bir arkadaşım da düşük yaptı 2 ay sonra hamile kaldı,yakındır hamiş olman inşallah merak etme...

ah cnm ahhh hic sorma evet bende duydum onu ama sonuc ortada iste beklemek hakikaten cok zor gerci sen benden daha uzun suredir bekliyormussun seni cok iyi anlayabiliyorum canim benim ben 1 yillik evliyim ama sadece 4 aydir korunmuyoruz

ben 7 aralıkta adet olacaktım ama bugün test yaptım
tabiki tek çizgi off offf
bu testlerin 2 çizgi çıkaranı yokmu kızlar yaaaa...

anneme ne cevap vereceğimi şaşırıyorum her ay,o benden çok
istiyor bebeğim olmasını

momy canım hergün yapınnn off bende istiyorummm ben öyle deneyecem.....

artı salgının olduğu günlerr özelikle çok önemlii o salgıda 6 günn yaşıyormuşş spermeler...

bırde akşamları kocana kahve yap iki saat önceden bak spermleri hızlandırıyormuş:)

yatakdan kalkma sabaha kadar yat...

ben bu ay bunları deneyecem daha iki günüm varr :)))) ayy inşallaahh bu ay tutaarrrr

alllaaahımmmm nee olurrrrrrr......

testi yapmadan önce yanına kırmızı bır kalem al :))))))))))))

canım benimki durmadan kahve ister zaten akşamları ben kafein zararlı diye adama bitki çayı yaparım hep ,dur bu ay deneyim bakalım,hergün deneyince de çok monoton oluyor canım ya benim o kadar yüreğim dayanmaz ama deniyecem bu ay artık,canıma tak etti artık bebek özlemi.

Birde adaçayı gebeliği kolaylaştırıyormuş kızlar,hergün bir fincan için,
ben deniyorum bu ay,denemekte yarar var.

bebeklik yaş kaç canım?
bir de bu senin fotografınmı?gerçekten bebek gibi yüzün var
allah güldürsün hep böyle.

:))) yok kız karanlık çımışş çok saol canım o senınnn gönül güzelliğin:)))

benım yaş 27 di yazdan beri istiyoruz ama en son ağustos 19 da oldum adet sonra 29 kasıma kadar olamadımm dr gittim ilaç verdi ilaçla oldumm çalışmalara devam edecem uzun ir süreden sonra:))))))

bu ay çok çalışacam bilmiyorummm bakalım tuturacakmıyımm :)))

ben de bu ay hırs yaptım,
hadi yarışalım kim daha önce hamile kalacak ))

ay bebeklik sorma kimi duysam hamile yaaa,
ben bebek istiyom ya sanki duyan hamile kalıyor çatır çatır,
seviniyorum ama itiraf edeyim kıskanıyorum da için için...

canim bu gidisle denemedigimiz sey kalmayacak ben artik oluruna biraktim hersey denedim yok isi olcme yok ayak kaldirma olmuyor iste olacagi varsa olur bebeklik iki gunum kaldi derken adetinemi demek istemissin cnm cunku benimde adete iki gun kaldi hayirlisi ne diyleim( sozde kafaya takmiyorum)fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…