- Konu Sahibi femmepetal
-
hoşbulduk. inşallah:) bu arada bu vücut sıcaklığını ölçünce nooluyomuş? iyi bişiyse bende ölçeyim:)
sabah yine 36.7 cikti canim
yumurtlama takibi yapıyoruz.....ama hergün düzenli ölçmek lazım sabah yatakdan kalkmadan hemen ölçmek lazım birde uyanır uyanmaz...bunu düzenli yapınca 0,6-0,4 arası yükseldiği gün senın yumurtlaman gerçekleştiğini anlıyorsun....ve dereceyi dil altına koyuyorsun elinlede tutuyorsunn..
adet olduğundaki sabahları ateşin kaç çıkıyorrrdu....
bebeklik cnm anladigim kadariyla bunu sadece yumurtlama gununu bulmak icin yapiyoruz yani hamileligi boylece ogrenemiyoruz degilmi yoksa?
yumurtlama takibi yapıyoruz.....ama hergün düzenli ölçmek lazım sabah yatakdan kalkmadan hemen ölçmek lazım birde uyanır uyanmaz...bunu düzenli yapınca 0,6-0,4 arası yükseldiği gün senın yumurtlaman gerçekleştiğini anlıyorsun....ve dereceyi dil altına koyuyorsun elinlede tutuyorsunn..
36.1 falanla basladim yani o civarlardi
dil altına mı? kol altı daha sağlıklı olmaz mı? bide yani şimdi ateşin yüksekse o gün ilişkiye girmen lazım demek mi oluyor? doğrumu anladım?
eğer adetine 3-4 gün kala ateşin düşmezse şüphe edebilirsin....hamile olup olmadığınıda anlayabilirsin.. ama dediğim gibi sabahları yatakdan kalkmadan olacak.....
dil altına mı? kol altı daha sağlıklı olmaz mı? bide yani şimdi ateşin yüksekse o gün ilişkiye girmen lazım demek mi oluyor? doğrumu anladım?
bebeklik canim benim ya cok tesekkur ederim bana umut veriyorsun benim adete iki gun kaldi en gec 6sinda olmam gerek ama isi hala dusmedi cnm hayirlisi artik
teşekkür ederim. bi derecede ben alıp deneyim. hamilelerinde mi vücut ısısı yüksek oluyo? biraz acemiyimde
benım adettime 5 gün kala düşmeye başladııı sonrada adet oldummm..bunu bu ay yaşadım baris bir şekilde gördüm....
tabii canım hayırlısı allahh hepimize ilk sağlık sonrada bebiş versin:))
ayy karnımız büyüyecekmi yaaa..aslında korkuyorum da ama istiyorumda yaaa...çok garip duygudayım...
a.s.selam kızlar bende aranıza dün katıldım bende bugün yumurta takibine gittim klomenden 2 gün sonra 3 adet 22 mm çapında yumurta görüldü bende ama çatlaması için iğne yapmıycaz dedi dr kendi halinde çatlasın ve gün aşırı ilişki dedi cumartesi günü kontrolüm var ve bu arada geçen ay ki takipte 1 tane bile yumurtam yoktu bilmiyorum ama çok heyecanlıyım kızlar benimle paylaşmak isterseniz sevinirim:teselli::teselli:[/QU
canim butun bunlari sabirla takip etmek cok zor eminim ben suan normal yollarla hamile kalmaya calisiyorum sadece hamilelik icin turkcede folik asit sanirim ona benzer bisey kullaniyorum umarim sende bu ay hamile kalirsin aramiza hosgeldin
a.s.Hoş bulduk LORA cım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim hepimiz bişeyleri en başından yaşayıp kademe kademe ilerliyoruz işte folik asit bende kullanıyorum bu bebeğin belindeki keselerin oluşmaması için bir önlemmiş eşim doktor olduğu için biliyorum.Umarım doğal yoldan en kısa zamanda hamiş kalırsın haberlerini bekliyorum...Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?