Tek çizgiyle yıkılanlar...

Ne zamandır bebek istiyorsunuz?

• Ankete Katılan
    79
  • Anket Kapalı .
hoşbulduk. inşallah:) bu arada bu vücut sıcaklığını ölçünce nooluyomuş? iyi bişiyse bende ölçeyim:)

aslinda tam olarak bende bilmiyorum canim bende bunu bu siteden ogrendim bu ay isimi hep olctum ama sonucunu bende bilmiyorum birkac kez sordum ama kimse cevap vermedi belkide yoktur boyle bisey ama yinede ben olctum iste

bebeklik cnm anladigim kadariyla bunu sadece yumurtlama gununu bulmak icin yapiyoruz yani hamileligi boylece ogrenemiyoruz degilmi yoksa?

bebeklik cnm anladigim kadariyla bunu sadece yumurtlama gununu bulmak icin yapiyoruz yani hamileligi boylece ogrenemiyoruz degilmi yoksa?

eğer adetine 3-4 gün kala ateşin düşmezse şüphe edebilirsin....hamile olup olmadığınıda anlayabilirsin.. ama dediğim gibi sabahları yatakdan kalkmadan olacak.....

dil altına mı? kol altı daha sağlıklı olmaz mı? bide yani şimdi ateşin yüksekse o gün ilişkiye girmen lazım demek mi oluyor? doğrumu anladım?

dil altına mı? kol altı daha sağlıklı olmaz mı? bide yani şimdi ateşin yüksekse o gün ilişkiye girmen lazım demek mi oluyor? doğrumu anladım?

cerencim koltuk altindan yapinca dusuk isi veriyor ben denedim dil altindan daha dogru sonuc cikiyor cnm

eğer adetine 3-4 gün kala ateşin düşmezse şüphe edebilirsin....hamile olup olmadığınıda anlayabilirsin.. ama dediğim gibi sabahları yatakdan kalkmadan olacak.....

bebeklik canim benim ya cok tesekkur ederim bana umut veriyorsun benim adete iki gun kaldi en gec 6sinda olmam gerek ama isi hala dusmedi cnm hayirlisi artik

dil altı sağlıklısı....evet sabah ölçtüğünde yüksekse hemen ilişkiye girmek en doğrusu çünkü yumurta ertesi günde salınmış olabilir..yani kızlar hergün çalışınca ay kaçırdıkmı ne oldu demek yerine çalışacazzz bunu deneyeliimm üşenmeyelim...kocalarımızda bebek istiyorsa üşenmeyecek.....

demi ama:??

bebeklik canim benim ya cok tesekkur ederim bana umut veriyorsun benim adete iki gun kaldi en gec 6sinda olmam gerek ama isi hala dusmedi cnm hayirlisi artik

benım adettime 5 gün kala düşmeye başladııı sonrada adet oldummm..bunu bu ay yaşadım baris bir şekilde gördüm....

tabii canım hayırlısı allahh hepimize ilk sağlık sonrada bebiş versin:))

ayy karnımız büyüyecekmi yaaa..aslında korkuyorum da ama istiyorumda yaaa...çok garip duygudayım...

canim benim ya o kadar iyi niyetlisinki eminim yuce rabbim sanada en kisa zamanda bir bebek nasip edecektir senin icin dua edecem canim

a.s.selam kızlar bende aranıza dün katıldım bende bugün yumurta takibine gittim klomenden 2 gün sonra 3 adet 22 mm çapında yumurta görüldü bende ama çatlaması için iğne yapmıycaz dedi dr kendi halinde çatlasın ve gün aşırı ilişki dedi cumartesi günü kontrolüm var ve bu arada geçen ay ki takipte 1 tane bile yumurtam yoktu bilmiyorum ama çok heyecanlıyım kızlar benimle paylaşmak isterseniz sevinirim:teselli::teselli:

a.s.Hoş bulduk LORA cım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim hepimiz bişeyleri en başından yaşayıp kademe kademe ilerliyoruz işte folik asit bende kullanıyorum bu bebeğin belindeki keselerin oluşmaması için bir önlemmiş eşim doktor olduğu için biliyorum.Umarım doğal yoldan en kısa zamanda hamiş kalırsın haberlerini bekliyorum...Şeniz

tesekkur ederim canim benim icin buyuk gun yarin ondan sonra geri sayim baslayacak aslinda hic umudum yokcunku belirti hic yok tek kasiklarim ve belim agiriyor ama iste bebekligin dedigini hala uyguluyorum yani isi olcumunu ne kadar dogru bilemem artik bugunde isimi olctum daha yataktayken 36.8 cikti yani hala yuksek artik bakalim hayirlisi

mrb ben yeniyim ama bu 5 ay doktorum aşılama uyguladı 12 gün sonra test yapmam laızm negatifi görecem diye gitmememiyi bilie düşünüyorum
offfffffff ne zor yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…