- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
- Konu Sahibi femmepetal
-
:))) yok kız karanlık çımışş çok saol canım o senınnn gönül güzelliğin:)))
benım yaş 27 di yazdan beri istiyoruz ama en son ağustos 19 da oldum adet sonra 29 kasıma kadar olamadımm dr gittim ilaç verdi ilaçla oldumm çalışmalara devam edecem uzun ir süreden sonra:))))))
bu ay çok çalışacam bilmiyorummm bakalım tuturacakmıyımm :)))
canim bu gidisle denemedigimiz sey kalmayacak ben artik oluruna biraktim hersey denedim yok isi olcme yok ayak kaldirma olmuyor iste olacagi varsa olur bebeklik iki gunum kaldi derken adetinemi demek istemissin cnm cunku benimde adete iki gun kaldi hayirlisi ne diyleim( sozde kafaya takmiyorum)fisfisfis
stersten olamamışsındır belki canım,bu stres varya kız benimki her ay gecikiyor sanki hamileymişim gibi,inanmıyorum artık gecikmelere zaten artık testte yapmicam 10 gün geçsin anasını satim,öyle yapacam test psikolojim alt üst oldu...
momy bak kalçanın altına yastık koy ....kalçan kalkıyormuşş akmıyormuş.... sonra dizlerini karnına çek öyle dur sonrada sabaha kadar yat banyoo yapmaaa......özelikle o salgının olduğu günler bu sabaha kadar olanı dene....burda bı kız var sabaha kadar hep yatmışşş ..bende yapacamm ayy ne yapam.....
yok devam ediyorum canım bugün 6. gün 36,3 çıkdı.:))
aa demek bu sorun bir tek bende yokmuş:) duyduğuma çok sevindim:) bende bi sorun olduğunu düşünmeye başlamıştım. ha bu arada aranıza yeni katıldım,herkese merhaba!:dance:
bebklik cnm sen bilirsin o zaman benim olcumlerimde yumurtalama gunlerimde en yuksek 36.7 cikti sonra 36.5e dustu ve son haftalarda tekrar 36.7 ye yukseldi az once yine atesimi olcegim dedim 37.1 cikti adetime 2 gun kaldi sence boylece hamile olma ihtimalim varmidir
lora bu saatde ateş ölçmek doğru değil...sabahları yatakdan kalkmadan hemen ölçülecek....doğru sonuç ooymuşş...ben adet olmadan 4 gün önceden ateşim düşdü...ve adet oldum.. bu sabah kaç çıkdı ateşin......
güle güle momyy bende sevindim görüşürüz byee
hoşbulduk. inşallah:) bu arada bu vücut sıcaklığını ölçünce nooluyomuş? iyi bişiyse bende ölçeyim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?