Tek çizgiyle yıkılanlar...

Ne zamandır bebek istiyorsunuz?

• Ankete Katılan
    79
  • Anket Kapalı .

stersten olamamışsındır belki canım,bu stres varya kız benimki her ay gecikiyor sanki hamileymişim gibi,inanmıyorum artık gecikmelere zaten artık testte yapmicam 10 gün geçsin anasını satim,öyle yapacam test psikolojim alt üst oldu...

:)))))) yok benım adetimin 6 . günü bugün yarına biterim öbürsü güne çalışmalara başlayacam bunu demek istemişdim:))))

sende çalışmalara devam et ne olur ne olmazz tutacak enınde sonundaaa....:)))))))

bacaklarıda 1 saat havada tutmak gerekiyormuş,ben 10,15 dk zor dayanıyordum,ama bu ay denicem 1 saat ööööyle yatacam...

evet evet streess yaa somaa.....

çıkanın çıkıyor ama herzemşah 8 gün kalayaptı çııkdı bi kaç kişi daha varr 2-3 kala yapanların çıkıyor enteresan yaaa ..ben bu işi pek anlamış değilim...

ayy inşallaah hamile kalırız bende kıskanıyorum sormaa hamilelerii ....

eşim bi çocuğu severken bile o bebeği kıskanıyorum yaa..ben öyle bir insan değildimm....ne oldum ben diyorum.....ama bu ay biraz düzeldim...adet olunca rahatladımm...adet olamadığım için kafama vurduyduuu..:))))))

momy bak kalçanın altına yastık koy ....kalçan kalkıyormuşş akmıyormuş.... sonra dizlerini karnına çek öyle dur sonrada sabaha kadar yat banyoo yapmaaa......özelikle o salgının olduğu günler bu sabaha kadar olanı dene....burda bı kız var sabaha kadar hep yatmışşş ..bende yapacamm ayy ne yapam.....

bende yattım canım benim,hafta sonları özellikle
ama yok işe yaramadı bende ama bacakları uzun süre kaldırınca
ihtimal yükseliyormuş,tecrübeyle sabittir denemiş ark.lar var.

canim inan bana bunu bende denedim gecen aylarda ama olmadi gerci kismet kimisinde tutar kimisinde tutmaz kismet meselesi bebeklik daha once isi olcumu yapiyodun sen ne oldu biraktinmi olcmeyi artik

ben çıkıyorum arkadaşım,sonra görüşürüz yine
çok memnun oldum tanıştığıma,öpüyorum..

aa demek bu sorun bir tek bende yokmuş:) duyduğuma çok sevindim:) bende bi sorun olduğunu düşünmeye başlamıştım. ha bu arada aranıza yeni katıldım,herkese merhaba!:dance:

yok devam ediyorum canım bugün 6. gün 36,3 çıkdı.:))

bebklik cnm sen bilirsin o zaman benim olcumlerimde yumurtalama gunlerimde en yuksek 36.7 cikti sonra 36.5e dustu ve son haftalarda tekrar 36.7 ye yukseldi az once yine atesimi olcegim dedim 37.1 cikti adetime 2 gun kaldi sence boylece hamile olma ihtimalim varmidir

aa demek bu sorun bir tek bende yokmuş:) duyduğuma çok sevindim:) bende bi sorun olduğunu düşünmeye başlamıştım. ha bu arada aranıza yeni katıldım,herkese merhaba!:dance:

hosgeldin cerencim aramiza umarim sende en kisa zamanda hamile kalirsin cnm

Yaaa kızlar bende bebek ıstıyorum hemde çook.Allahım inşallah isteyen herkezin gönlüne göre ver.Psikolojım çok kötü her ay beklemekten sıkıldım.adet olucakmıyım,yumurtlama zamanımı,vucut ısısı kaç derece kafam çok karıştı uuffff yaaa sıkıldım artık.Artık vücudumu dinlemiycem oluruna bırakıcam...diyorum ama nerde aklımdan bir ata bilsem 24 saat düşünmekten beynim yoruldu artık.tatlicadiarzuBende HAMİLEYİM:teytey:dıye başlık açmak istiyorum.

lora bu saatde ateş ölçmek doğru değil...sabahları yatakdan kalkmadan hemen ölçülecek....doğru sonuç ooymuşş...ben adet olmadan 4 gün önceden ateşim düşdü...ve adet oldum.. bu sabah kaç çıkdı ateşin......

güle güle momyy bende sevindim görüşürüz byee

sabah yine 36.7 cikti canim

hoşbulduk. inşallah:) bu arada bu vücut sıcaklığını ölçünce nooluyomuş? iyi bişiyse bende ölçeyim:)

yumurtlama takibi yapıyoruz.....ama hergün düzenli ölçmek lazım sabah yatakdan kalkmadan hemen ölçmek lazım birde uyanır uyanmaz...bunu düzenli yapınca 0,6-0,4 arası yükseldiği gün senın yumurtlaman gerçekleştiğini anlıyorsun....ve dereceyi dil altına koyuyorsun elinlede tutuyorsunn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…