Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklısın aslında ama.tüm ilgimi sevgimi kızıma vermek istiyorum.2.çocuğumla ilgilenirsem 1 .çocuğumu üzerim diye çokk korkuyorum.
kanlı bıçaklı kardeşleri de unutmayalım, mesela babam ve büyük amcam 15-16 senedir bir kere görüşmediler
kanlı bıçaklı kardeşleri de unutmayalım, mesela babam ve büyük amcam 15-16 senedir bir kere görüşmediler
aynısını babamla-amcam da yaşadı ama bunlar çok rastlanır olaylar değil..
Eğer böyle düşünürsek o zaman çocuk da yapmasın kimse çünkü sapkın düşünceli insan da çok.
O yüzden çocuk olayı başlı başına cesaret işi zaten.en iyisi ikiz olmaları,bi taşta iki kuş :)
ben de ikiz istiyorum isimleri de hazır biliyosun :)
muhtelif konularda yazdım benim panik atağım var ve elimde değil en önce kötü olasılıklar geliyo aklıma, allah nasip ederde ikizlerim olursa süper olur yoksa 2.ye ben de cesaret edemem gibi geliyo
ben kardeşi hayatta bi garanti olarak görmüyorum.bu tamamen aile bağlarınızın ne kadar güçlü olduğuyla alakalı.ne kardeşler var yıllardır birbirinden kopuklar ayda bir anca telefonda konuşurlar belki o da yok..böyle olduktan sonra kardeş neye yarar?
bu şekilde birbirine güçlü bağları olan çocuklar yetiştirebileceğinize inanıyorsanız doğurun, en önemlisi de aradaki yaş farkını çok açmamak.benim ablam benden 9 yaş büyük ve tek çocuk gibi büyüdüm.birbirimizi gerekmedikçe aramayız ve uzaktan görseniz muhabbetimizi hiç de kardeş gibi değiliz.aramızda hiçbi zaman kötü şeyler olmadı ama ondan çok daha yakın olduğum arkadaşlarım bile var..