Kendimi bazı zamanlar şanslı bazı zamanlar şanssız hissediyorum. Yalnızlık çekiyorum genelde.
Beraber gülebileceğim, kavga edebileceğim kardeşim yok. Hep bir yanım eksik. Kardeşi geçtim hani
etrafımda dostum diyebileceğim kimse yok. Zaten başkalarıyla arkadaş olmakta biraz zorlanıyorum
dışarıdan çok sert, soğuk gözüküyorum. İki üç tane arkadaşım! var onlar da işi düşünce ararlar
işlerini halledince de arkandan konuşmayı da bilirler.
İlk defa konu açıyorum bir yanlışım olursa kusura bakmayın.
Şimdiye kadar burada yazılanları okumayı tercih ettim ama o kadar yalnızım ki artık
birileriyle konuşmaya ihtiyacım var.
Hep içime atarım bazı şeyleri kimseye anlatmam sıkıntımı ama bakıyorum da
halime evde yine yalnızım ve arayabileceğim sohbet edebileceğim kimsem yok. ve ben
kolay kolay ağlayamayan insan şu an göz yaşlarıma engel olamıyorum iğrenç bir duygu.
karışık yazdığım için kusura bakmayın birden yazmak istedim.
Beraber gülebileceğim, kavga edebileceğim kardeşim yok. Hep bir yanım eksik. Kardeşi geçtim hani
etrafımda dostum diyebileceğim kimse yok. Zaten başkalarıyla arkadaş olmakta biraz zorlanıyorum
dışarıdan çok sert, soğuk gözüküyorum. İki üç tane arkadaşım! var onlar da işi düşünce ararlar
işlerini halledince de arkandan konuşmayı da bilirler.
İlk defa konu açıyorum bir yanlışım olursa kusura bakmayın.
Şimdiye kadar burada yazılanları okumayı tercih ettim ama o kadar yalnızım ki artık
birileriyle konuşmaya ihtiyacım var.
Hep içime atarım bazı şeyleri kimseye anlatmam sıkıntımı ama bakıyorum da
halime evde yine yalnızım ve arayabileceğim sohbet edebileceğim kimsem yok. ve ben
kolay kolay ağlayamayan insan şu an göz yaşlarıma engel olamıyorum iğrenç bir duygu.
karışık yazdığım için kusura bakmayın birden yazmak istedim.