Benimde oğlum 6 yaşında yaşım oldu 36 ikinciyi düşünmüyorum InşAllah ilerde pişman olmayız.Bir tane kızım var 4,5 yaşında başlar da bu yaşlara gelince ikinciyi yaparız diye düşünüyordum ki şimdi acabalarla dolu. Acaba pişman olur muyum diye de düşünüyorum yaş 33 bu arada
İnşallah olmayızBenimde oğlum 6 yaşında yaşım oldu 36 ikinciyi düşünmüyorum InşAllah ilerde pişman olmayız.
Ben evli değilim çocuğum yok ama ablamın tek çocuğu var ikinciyi istemiyor. Komşusu var yaşı vardır 70 üstü oğlu 50 yaşındayken kaza yaptı. Ölmesini bekledi belli bir süre o zaman asansör önünde ablama ben yapmadım çok pişmanım kimsem yok şu an dedi. Anlamı tembihledi falan. Ben ileride 2 çocuk üstü istiyorum bu hikaye beni çok etkiledi. Allah herkesin çocuğunu bağışlasınBir tane kızım var 4,5 yaşında başlar da bu yaşlara gelince ikinciyi yaparız diye düşünüyordum ki şimdi acabalarla dolu. Acaba pişman olur muyum diye de düşünüyorum yaş 33 bu arada
Tercih meselesi, sonuçta bir tane evladınız var. 2. İstememek hakkınız.Bir tane kızım var 4,5 yaşında başlar da bu yaşlara gelince ikinciyi yaparız diye düşünüyordum ki şimdi acabalarla dolu. Acaba pişman olur muyum diye de düşünüyorum yaş 33 bu arada
Yani tam olarak şundan dolayı diyemem ama nedense acaba ilerde keşke bı tane daha yapsaydım der miyim diye düşünüyorumTercih meselesi. Mesela neyden dolayı pişman olacağınızı düşünüyorsunuz? Bence tek çocuk en güzeli
Şu an hamileyim ilk bebek olucak Allah kısmet ederse ama ilerde isterim bi kardeşi olsun ben tek büyüdüm biraz aile bağlarıyla da alakalı benim kendi ailemin de eşimin ailesinin de bağları kuvvetli değil bize bişey olduğu zaman birbirlerine destek olsunlar istiyoruzBir tane kızım var 4,5 yaşında başlar da bu yaşlara gelince ikinciyi yaparız diye düşünüyordum ki şimdi acabalarla dolu. Acaba pişman olur muyum diye de düşünüyorum yaş 33 bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?