Kızım 10 yaşında. Kardeşi olmasını çok istiyor. Biz de 4 yaşına gelince istedik ama kısmet olmadı. Birkaç kez tüp bebek tedavisine mı baslask diye niyetlendik onu da ben yapamadım. Yeterince istekli değilsen tüp bebekle de olmaz diye düşünerek vazgeçtim hep. Gerçekten o gücü kendimde bulamıyorum. Yaklaşık 2 yıl önce kızımla cinsiyet öğrenmeye gittiğimizde bebeğin kalbinin durduğunu öğrendik. İkimiz için de çok zor oldu. O hamilelikten her gün kan sulandırıcı iğne kullanmam gerektiğini biliyor kuzum. Onun için ses çıkarmıyor. İlerde pişman olur muyum bilmem. Umarım olmam.
Yakın bir zamanda kızını kaybeden bir teyze "iki bile çok
Kac yaşındasınız kesinlikle doktor kontrolünde hamile kalınKızım 10 yaşında. Kardeşi olmasını çok istiyor. Biz de 4 yaşına gelince istedik ama kısmet olmadı. Birkaç kez tüp bebek tedavisine mı baslask diye niyetlendik onu da ben yapamadım. Yeterince istekli değilsen tüp bebekle de olmaz diye düşünerek vazgeçtim hep. Gerçekten o gücü kendimde bulamıyorum. Yaklaşık 2 yıl önce kızımla cinsiyet öğrenmeye gittiğimizde bebeğin kalbinin durduğunu öğrendik. İkimiz için de çok zor oldu. O hamilelikten her gün kan sulandırıcı iğne kullanmam gerektiğini biliyor kuzum. Onun için ses çıkarmıyor. İlerde pişman olur muyum bilmem. Umarım olmam.
Yakın bir zamanda kızını kaybeden bir teyze "iki bile çok azmis" dedi
EgerBenimde oğlum 6 yaşında yaşım oldu 36 ikinciyi düşünmüyorum InşAllah ilerde pişman olmayız.
Yani tam olarak şundan dolayı diyemem ama nedense acaba ilerde keşke bı tane daha yapsaydım der miyim diye düşünüyorum
Yaşınız cok musait gec kalmayın Eger böyle düşünüyorsanız hemen yapın 10 yaşında oğlum var Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin yavrularimiza 39 yaşında tekrar oğlum oldu ben eşim ve hele abisi cok cok sevindik cok hayaller kurduk ilk çocuk gibi heyecanliydik 25 ekimde 1 aylıkken kaybettik meleğimi cok üzgünüz cok acı o yüzden geç kalmayın ve doktor kontrolünde hamile kalın ve bir kardeşi olsun evladınızın.5 yasinda bir kizim var 31 yasindayim konuyu takipteyim ... simdilik dusunmuyoruz ama ileride keske 1 tane daha olsa der miyiz diye dusunmeden edemiyor insan sizi cok iyi anliyorum
Kac yaşındasınız kesinlikle doktor kontrolünde hamile kalın
Eger
Yaşınız cok musait gec kalmayın Eger böyle düşünüyorsanız hemen yapın 10 yaşında oğlum var Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin yavrularimiza 39 yaşında tekrar oğlum oldu ben eşim ve hele abisi cok cok sevindik cok hayaller kurduk ilk çocuk gibi heyecanliydik 25 ekimde 1 aylıkken kaybettik meleğimi cok üzgünüz cok acı o yüzden geç kalmayın ve doktor kontrolünde hamile kalın ve bir kardeşi olsun evladınızın.
Amin Allah razı olsunYaşım 40 elbette doktor kontrolündeydi.
Başınız sağ olsun çok acı bir kayıp, çok üzüldüm. Allah sabır versin
Eger Yaşınız müsaitse biraz daha bekleyin oğlunuz çok küçük olan ilk bebeğe oluyor 4 yaşına gelene kadar çok ilgiye ihtiyacı var hatta 4 yaş bile küçük ama 4 ten sonra daha farklı oluyor en azından anaokuluna da başlamış olur.Benimde 11 aylık oglum var eşim 3 aylık oldugundan itibaren 2. yi istedigini söylüyor şu sıra daha çok ısrarcı ama ben istemiyorum ya önceden kız olacaksa hemen yaparım bi kızım olsun çok istiyorum diyordum ama artık onu da istemediğimi düşünmeye başladım bri tanesini hakkı ile büyütsek yeter modundayım ama bazen de küçük bebekleri görünce içim eriyor oglumun küçüklüğü gözümün önüne geliyor olsa nasıl olur diye düşünüyorum yaşım daha çok genç ama bende de polikistik over var kolay hamile kalamıyorum
Ben de öyle düşünüyorum yegenlerimde gördüm çünkü ilk çocuk çok zorlanıyor bende bu yüzden hep eşime 2. Yi geç yapalım diyorum yaşım genç daha zaten ama şu zamanlarda hiç istemiyorum da kendimi 2 çocuklu hayal edemiyorumEger Yaşınız müsaitse biraz daha bekleyin oğlunuz çok küçük olan ilk bebeğe oluyor 4 yaşına gelene kadar çok ilgiye ihtiyacı var hatta 4 yaş bile küçük ama 4 ten sonra daha farklı oluyor en azından anaokuluna da başlamış olur.
Basiniz sag olsn cok uzuldumEger
Yaşınız cok musait gec kalmayın Eger böyle düşünüyorsanız hemen yapın 10 yaşında oğlum var Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin yavrularimiza 39 yaşında tekrar oğlum oldu ben eşim ve hele abisi cok cok sevindik cok hayaller kurduk ilk çocuk gibi heyecanliydik 25 ekimde 1 aylıkken kaybettik meleğimi cok üzgünüz cok acı o yüzden geç kalmayın ve doktor kontrolünde hamile kalın ve bir kardeşi olsun evladınızın.
Amin Allah razı olsunBasiniz sag olsn cok uzuldum
Bir tane kızım var 4,5 yaşında başlar da bu yaşlara gelince ikinciyi yaparız diye düşünüyordum ki şimdi acabalarla dolu. Acaba pişman olur muyum diye de düşünüyorum yaş 33 bu arada
Benimde oğlum 6 yaşında yaşım oldu 36 ikinciyi düşünmüyorum InşAllah ilerde pişman olmayız.
benimde tek çocuğum var 5 yaşında, yaşım 37. kendimde tek çocuğum. Şartlardan dolayı ikinciyi düşünmüyorum. Şuan tek çocuğu büyütmekte bile zorlanıyorum.
5 yasinda bir kizim var 31 yasindayim konuyu takipteyim ... simdilik dusunmuyoruz ama ileride keske 1 tane daha olsa der miyiz diye dusunmeden edemiyor insan sizi cok iyi anliyorum
Yaşlarınız ilerlemeden ikinci çocuğu düşünebilirsiniz kızlar, ben 36 oluyorum, kızım 2 yaşında oluyor, oğlum 3Uncu ayında çok şükür6 yasında oglum var. Yasım 32. Önce düsünmüyordum simdilerde bi tane dahamı yapsak diyoruz. İkilemdeyiz.
Kimseyi bilemem bu durum ekonomik olarak ne durumdasınız.Fakat sizinle aynı yaşta bir kadın olarak soyluyorum tek cocuk olarak yasanması gereken birçok duyguyu yaşamadığımı fark ettım.Bir tane kızım var 4,5 yaşında başlar da bu yaşlara gelince ikinciyi yaparız diye düşünüyordum ki şimdi acabalarla dolu. Acaba pişman olur muyum diye de düşünüyorum yaş 33 bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?