+1Sağlığınız yerinde olsaydı kesinlikle burada cırlar ne münasebet neden kardeşsiz bırakıyorsunuz çocuğu derdim.
Ama çevremde Ms hastası olduğu için ne melem bişey olduğunu biliyorum.
Önce siz,,, siz sağlıklı olursanız inanın O ev de herkes iyi olur siz evin direğisiniz.
Allah size sağlıklı bir ömür nasip etsin yavrunuza ve eşinize bağışlasın..
Bence tek çocuk..
Çocuğunuzu ileride kendine yeten bir birey olarak yetiştirdikten sonra hiç sorun olmaz.
Ileride evlenirsem bende tek çocuk düşünüyorum..
Önemli olan çocuğunuzu bilinçli bir düzeyde yetiştirmektir.
Merhaba kizlar
31 yasinda MS hastasi olan bir anneyim. Oglum 1,5 yasinda. Cok sukur hastaligim kac yildir cok iyi hic atak gecirmedim. Ama son zamanlarda cok yoruldugumu hissediyorum, cunku ogluma tek basina bakiyorum,esim butun gun calisiyor, geldiginde cok yardim ediyor ama cok gec geliyor eve.
Ikinci cocugu simdilik dusunmuyoruz, bazende konustugumuzda baska cocuk dusunmuyoruz. Baska cocuk yaparsam cok yorulurum ve hastaligimkotuye gider diye korkuyorum. Ama bazende oglum tek cocuk olmayi belki de istemiyecek diye dusunuyorum.
Lutfen tek cocuklu anneler, ya da tek cocuk olanlar cevap verebilir mi, bu karar yanlis mi?
benım bır abım var kardes nedır bılırımMerhaba kizlar
31 yasinda MS hastasi olan bir anneyim. Oglum 1,5 yasinda. Cok sukur hastaligim kac yildir cok iyi hic atak gecirmedim. Ama son zamanlarda cok yoruldugumu hissediyorum, cunku ogluma tek basina bakiyorum,esim butun gun calisiyor, geldiginde cok yardim ediyor ama cok gec geliyor eve.
Ikinci cocugu simdilik dusunmuyoruz, bazende konustugumuzda baska cocuk dusunmuyoruz. Baska cocuk yaparsam cok yorulurum ve hastaligimkotuye gider diye korkuyorum. Ama bazende oglum tek cocuk olmayi belki de istemiyecek diye dusunuyorum.
Lutfen tek cocuklu anneler, ya da tek cocuk olanlar cevap verebilir mi, bu karar yanlis mi?
Bence bebeğinizin kardeşe değil sağlıklı mutlu bir anneye daha çok ihtiyacı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?