- 3 Ekim 2013
- 359
- 40
- 68
- Konu Sahibi catlamismisir
-
Bakalım bir yolunu bulmam gerek bunun icin doğru Zaman lazımpes valla o zaman kv yanında da trip yapmıssınız daha artık utanıp gelmemesi lazım
yüzsüz şey
bence konusun kaynananızla baska care yok
konusun ya ben bunaldım artık deyın
etrafta el ele dolasanları goruyorum ımrenıyorum deyın bu mılletın anası yok mu onlar nasıl gezıyor deyın
ben olsam derdım dayanamam ben
kavga edersenız de edın
İste bunlar hep vitaminsizlikten!!!Nerdeyse tum yaziyi okuma gibi eylemde bulunuyodum.
Iyiki asaga dogru goz gezdirmeyi akil etmisim.
Cok uzun abi yaa.
Yarida kestim.
Nasıl koyabilirim bunun yolunu arıyorum ya zaten! Koymaya çalıştığımda her turlu haksız oldum farklı çözümler arıyorumO bu kadar net tavir koyabiliyorken siz nasil koyamiyorsunuz?
Evet başka ailesi olduğunun farkında değiller herşeyimize o koşsun istiyorlar hayır esimde yoruluyor o farkında degil ama ben görebiliyorum iki evin reisi gibi planımız programımız onlara gore hep. Onların isi olursa bizim programımız varsa bile iptal olurKötü alıştırmışsınız. Kavgaysa kavga valla tavrınızı koyun
en fazla 1 ay surat asarsınız ama en azından birlikte sürü halinde birşeyler yapmaktan vazgeçerler.
Oğlunun evlendiğini başka bir aile kurduğunu anlayamamış kv, daha doğrusu işine gelmemiş.
Zor büyütmüş olabilir, sonuçta kendi egosu için çocuk yapıyor kimse alnına silah dayayıp çocuk doğur demiyor. Oğlu büyüdü ve başka aile kurdu bu kadar basit.
Deneyeceğim teşekkür ederimsadece hissettikleriniz üzerine yoğunlaşırsanız ve bunun da dozunu iyi ayarlarsanız, eğer size değer veren bir eşse muhtemelen sizi anlayacaktır. ama zamanı ve üslubu iyi ayarlamanız lazım. ayrıca o kadar abartmayın neden acı olsun? bir çok evde, çok farklı sorunlar oluyor. ayrıca bu aşılmayacak bir sorun değil. eşiniz merhametli biri, annesine kıyamıyor demek ki. ama siz de kendinizi yeterince ifade edememişsiniz. en azından bana öyle geliyor. bir de bunu deneyin, zamanla her şey yoluna oturur.
Bey bu söylediklerinizi seziyorum zaten oğlunu uzaklaştıracagimdan korkuyor. Evet ondan daha güzel yemek yaptığımı hep söyler, benim aldıklarımı oğlum giymezdi sen cok zevklisin senin aldıklarını bak giyiyor muhabbetleri sanırim ondan Öne geçişimi kabullenememesi sıkıntı ve evet huzursuz oluşumu seviyor Mutlu olduğumda yorum bile yapmıyor sormuyor konuşmuyor ama huzursuz oldugumu anlarsa bisey mi var seni uzuyor mu der. Ben bunu hep iyiye yordum bugüne kadar Aslinda beni düşünüyormuş gibi gelirdi hep. En son konuşmamızı kocama yanlışlıkla ağzından kacirmis gibi yaparak bunu aldı götürdü bendenben buna inanmıyorum ya, sözde hayalimiz diyorlar da icraatte öyle değil,gelinleri sevmiyorlar .
ilk kadın olduğu için daha genç alımlı ve oğluna daha fazla şey sunduğu için sevmiyorlar,
onun dışında oğlunu alıp götürüyor diye sevmiyorlar sanki kızı evinden ailesinden ayırmamış gibi...
birde oğlan eşi ile mutluysa bundan gerçekten rahatsız oluyorlar, eşi ve çocuğu olan bir arkadaşım ;kocası karım ve çocuğum benim ailem dedi iye kv sinin kriz geçirdiğini bayıldığını anlatmıştı.aynı koltuğa oturmak istemiyor, aynı yatağa yatırmak istemiyor.
bizde de vardı evlerimiz 5 dk ve heryer kalorifer sıcak kayınpeder orda yatırmak için kırk takla atardı, ha evi de müsait değil ayrıca rahat da edemiyorum.
kv de olsa sonuçta kadın ve gelinini rakip olarak görüyor her türlü. çünkü artık ilginin çoğu gelinin üzerinde oluyor. daha genç ve güzel....
buna benzer birçok nedenden dolayı kv ler gelinlerini sevmezler.
birde kendileri küçük yaşta evlenmiştir ve yaşı küçük olduğu için kv yönlendirmiş ve kv sözü geçmiştir evliliğinde , aynısı onlarda yapmak istiyor.
ama yeni nesil eğitim ve donanımlı ayrıca yaşça da oldukça geç evleniyorlar.
İste bunlar hep vitaminsizlikten!!!
kendı annesı sag anneannesı yoksa bu tup erkek annesını yanına alırdı kı ıllerde olacagı bu.konu sahıbı bız tatılerde bol bol sevısırız cumbur ceöaat ne o oyleBeterin beteri var. Eşiniz annem tek yaşamasın, yanımızda otursun da diyebilirdi Belki vicdan yapıyordur,annem de tek başına yaşıyor O da bizimle gezsin sıkılmasın istiyordur.Sonuçta O da bir evlat,annesini düşünmesi ,önemsemesi takdir edilecek bir davranıış.İçinde merhamet varmış.Allahım o merhametin birazını huzur evinde yaşayan annesini görmeye gitmeyen,gözü yaşlı annelerin evlatlarına versin inşallah
Herseye sus pus değil konuşuyorum söylüyorum beni rahatsız eden sürekli olması zaten. Ayrıca baba olmadıgı icin gel biz kaçalım olamıyor malesef. Kaçsak da önünde sonunda geri geleceğimiz yer yine aynı yer yanı! Yılbaşı diye özellikle değil 3 gün var bu gitmesek onlar gelecek ve ben daha fazla yorulacağım ben de ne zamandır çıkmıyorum bir yere degsiiklik olacak. Ama bundan sonraki yılbaşlarında kv eminim ki bu sene nereye gidiyoruz muhabbeti yapacak! Her sene tatil beklentisi olduğu gibi. Eşim onlara hayır diyemiyor. Benim kv ile konuşmam gerek sanırım yanlış anlar mı diye düşünüyorum. O da konuşulmayacak kadın değil. Ama inanın üzmekten o kadar korkuyorum ki ve ters teknesinden ağzında laf tutabilir mi esime anlatır mı darılıp gücenip herseye ben istemiyorum gelmek siz başbaşa gidin muhabbeti yapar mı böyle imalarda bile bulunsa gözünü kaçırarak eşim anlar çünkü benim sıkıntımı biliyor. Anlar ve onu üzdüğüm icin daha fazla daha fazla üzüleceğim. Esimle yeterince konuştuğumu düşünüyorum. Herseyi göze alarak onlardan biri ile konuşmalı miyim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?