- 27 Ağustos 2015
- 1.835
- 2.411
- 133
Bu konuyla ilgili bende topik açmıştım
Hala kararsızlığıma çare bulamadım. gerçekten bende bilgi almak istiyorum. 23 yaşında anne oldum. şuan 28 yaşındayım. Başından şu zamana kadar tek çocuk istiyordum. Çokta zor çocuktu çevrenin hem allah kolaylık versin deyip hemde 2. Düşünmelisin sözlerini çok duydum. Şimdi bu sene anaokuluna başlayacak büyüdü tabi daha sakinledi rahatım. Şimdi tam rahatlamışken başa dönmek zor geliyor. Eşim çok istiyor yaş farkı açılmasın tek çocuk olmasın diye. Hatta yardımcı alıcam diyor. Ev işini o yapsın sen bebeğimizle ilgilen diye. Benimde kafama yavaş yer ediyor ama hala kararsızım. Kendim 4 kardeşim ama tek gibiydim. Aramda en az 15 yaş var onlarla. Eşimin ailesinide onlarda 4 kardeş görüyorum eşim seferber oluyor birşey olduğunda ha yine bi durum olunca bir aradalar o ayrı. Bebek özlemi tabi ki birazda olsa var önceden allah olmayana versin aman aman derdim. Şimdi yardımcı fikriyle sıcak geliyor. Aslında en çok yapmazdam ileride pişman olurmuyum. Oğlumda bana neden kardeş yapmadın dermi diye düşünüyorum. Şuan bile o kadar mutlu bir çocukki dışarıda her gören oğlumu çok seviyor hayran kalıyor ama anne dertli