• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tek cümle..

tek cümleyle yazcam derdimi, uzuun uzun sözlere ne hacet...:
"Evlendim ii b.k yedim.."
Nokta.

sizce en büyük eksisi ne evliliğin? ben daha nişanlıyım ama aileler beni şimdiden bezdirdi mesela gelecekten şimdiden korkar oldum :/

sizce en büyük eksisi ne evliliğin? ben daha nişanlıyım ama aileler beni şimdiden bezdirdi mesela gelecekten şimdiden korkar oldum :/

nişanlıyken kendini kandırmıcak insan..
evlenince düzelir demicek..
ertelemicek..
hiç bişi düzelmiyo kimse kendini hayallerle uyuşturmasın..
iyiyse hep iyi gidiyo..
Allah sonumuzu hayretsin..

yaw 3 günüm huzurluysa 4. gün çıkıyo bi çıban..
yani sorunun temel kaynağı iletişimsizlik sanırım bizde...

Bugün bizde de kara bulutlar esiyor. Çok üzerinde durmamak mı lazım acaba ? Bizde erkekler gibi odun mu olsak ? o_O

nişanlıyken kendini kandırmıcak insan..
evlenince düzelir demicek..
ertelemicek..
hiç bişi düzelmiyo kimse kendini hayallerle uyuşturmasın..
iyiyse hep iyi gidiyo..
Allah sonumuzu hayretsin..

25 yaşındayım ve adım attığıma hafiften pişman oldum.gerçi 7 yıllık bir beraberlik benimkisi ama bir nişan yüzüğü resmen 7 yılı sildi attı herkes çok değişti.kendi ailemde bi garipleşti nişanlımın ailesi de.umuyorum kimse 7 yıl rol yapmamıştır bu durum geçicidir yoksa vay halime :/senin daha önce sorununu okumuştum eşim dede ruhlu diye o konuda bir gelişme var mı :)

evlilik çok kötü bişey mi ya nerdeyse sitede çoğunluk evlilikten dert yanıyo :KK43:
evlilikte iyi günler de oluyor kötü günler de
iyiyken kimse gelip de eşimle aramız şöyle iyi, böyle güzel anlaşıyoruz diye konu açmaz
kötüyken konu açılır derde derman aranır
o yüzden bu kadar çok olumsuz konu var

evet...

"ilerde değişir" diye evlenmemek lazım.. (kimse değişmiyor, sadece ezilen bir taraf oluyor)
en ufak bir uyumsuzluk görüldüğünde evlenmek için acele edilmemesi lazım..
ailelerin birbirine yakın kültürlerde olması lazım..
ne o aileye ne bu aileye çok yakın olmamak lazım...
evlendikten sonra oluşan sorunlarda aileleri hemen konuya dahil etmemek lazım..
sorunlar "bebekle düzelir" dememek lazım...
lazım da lazım....

Back
X