• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tek cümle..

aldatma dediğim eski sevgilisine benle olan problemlerini döküp rahatlaması..
beni onla çekiştirmesi..
kıza sevgi sözleri vs..
günlük hayatta görüşmediler kızla..sanalda kendini öyle rahatlattı bi nevi..
ben aldatma sayyorum, başkası ne derse desin..
o zamanlar babam hastaydı, üzülmesin, hastalığı ilerlemesin diye ayrılmadım..
sonra bi daha yaşamadık öyle nişey ama yaşatırsa kıçına yer tekmeyi..

resimdeki sen misin

şimdi nickimin neden ümitli olduğunu anlamışsınızdır..
hala ümidim var o listelediğim sorumlarıma bir gün halloldu diye tik atcam...
bugüne kadar bi çok noktada adam ettim onu..
-ayrı yatıyodu başlarda şimdi izinsiz ayrılamaz..
-ev işlerine yardım etmiyodu artık paşa paşa ettiriyorum..
- işe gelip giderken bırakmıyodu..şimdi hala dolmuş kullanıyorum ama yarı yarıya azaldı bu tavrı..kendimi aldırıyorum..

diğerleri de düzelcek..
adam etcem onu....
görceksizniz.....

burada hiç bunu diyen çıkmamıştı :KK19:

evlilik çok kötü bişey mi ya nerdeyse sitede çoğunluk evlilikten dert yanıyo :KK43:
Yok canım inan ki değil; yalnız burada yalnızca dertli olanlar konu açtığından ve de kimin derdi daha büyük daha çetrefilliyse en çok o üyenin konusu dikkat çektiğinden, tüm yorumlar o konuya yazıldığından ve o konu akışta en tepede durduğundan sanki bütün kadınlar şiddet görüyor, aldatılıyor vs gibi bir algı oluşuyor forumu okuyanlarda. Bunları yaşamayan da dolusuyla üye var ama onlarınki dert olmadığından Bir Derdim Vara yazamıyorlar. Bir de yazsalar da konunun reytingi olmaz, hem millet 'Eee ne güzel de bundan bize ne? der.Yani sen içini ferah tut.:KK66:

aşk evliliği..
oyüzden tüm zıtlıklara rağmen evlendim..
dışardan bakanlar imreniyolar..
ama işte kopuğuz birbirimizden..
sözlü şiddete başvuruyorum sürekli..
iğnelemeden duramıyom adamı..
haliyle soğukluk giriyo araya...

cnm ben on senelik evliyim. Allaha şükür mutluyum.
benim naçizane tavsiyem laf vurma iğneleme yapmaman. bunlar iyice adamı uzaklaştırır. sana karşı yaptığı şeyden dolayı laf vurmak yerine ona ne kadar üzüldüğünü ben dilini kullanarak anlat

ve aranızda ki saygıyı hiçbir zaman kaybetmeyin karşılıklı. birde hiçbir zaman boşanma lafını anma. ve küsme eşine

Siteye bir sure girmedim ben, bu sure zarfinda evlenenler olmus…senide anlattigin zorluklardan hatirliyorum…cok uzulmustum o zamanlarda sana…seni hamile gorunce cok sevindim…insaAllah Rabbim saglicakla kucagina almayi nasib eder.. ben gene cok mutlu oldumki onca acidan sonra hayatinin insanini bulmana…Rabbim bahtinizi acik eylesin.

hayatının insanını bulmamış cnm eski kocasıyla yeniden evlenmiş

Back
X