Üzgünüm ama sonunuz ayrılık gibi görünüyor. Sizi aldatmis siz de affetmissiniz tamam ama kendisini affetyirmeyi de bilmiyor. Konuşmuyor bile diyorsunuz. Böyle bir evliliğin yürümesi işkence olur
kendince hatasını affettirmek için çok şey yaptı..
yani süprizler hediyeler vs..
ama konuşma konusunda donuğum ben böyle kabul et diyo..
ee öyle kabul ediyorum ama sıfır iletişimle de yürümüyo evlilik..
ciddi bi konuda direk kavga küslük ortaya çıkıyo iletişim sağlam olmadığı için..
sabreden dervis muradina ermis.sizi takdir ediyorum.ve inaniyorum ki bu 'ADAMI' yola getireceksiniz :)Allah yar ve yardimciniz olsun..
teşekkürler dualarınızı eksik etmeyin...
allah yard olsun canım
ıns duzelırsınız
ama konusun boyle olmaz burda anca bıze ıcınıızı dokup rahatlarsınız ama onla konusursanız huzur bulcaksınız .
empatı kurmasını soyleyın
defalarca konuştuk, inşallah bir orta yol buluruz..
evlılıkte acele edıldı sanırım
ya da sana gercek yuzunu gostermedı
evlenınce degısır sozu yalan bence
10 numara tespit..
nişanlıyken herşeye olur dedi,kendini yanlış tanıttı..
ee ozaman babam hasta ve düğünde acele etmemiz gerekiyodu..
eşimin de işine geldi tabi..jet hızıyla masrafsız altın yumurtlayan tavuk ayağına geldi..
kız deme öyle.. evlilik düşünen insanlara da kötü örnek olmayalım. her zaman kötü gidecek diye bir şey yok, ben de evliyim ve mutluyum. allah güzel düşüncelerle evlenen herkesi mutlu etsin.
çok güzel düşüncelerle evlendim..
ama artık düşünce mekanizmamda harap oldu...
Allah kimseyi eşiyle imtihan etmesin...
Tatlım profilindeki kız sen isen, evliliğin ilk aylarında aldatılacak kadın değilsin. Çok güzelsin, esprili, pozitif bir insansın. Senin bu kocan sana hacı diyordu dimi. Ben bu kadar sorunlar olduğunu bilmiyordum evliliğinde. Okuyordum fakat hani çok da seviyorsun eşini, o yüzden çok sorun yok sanıyordum. Çok kızdım...

(Senli benli yazdım ama en küçük kardeşim yaşındasın :)
Genel Not: Bu adamlara para yedirmeyin nolur, 11 yıllık tecrübe var burada, eşim bana ve çocuğuna bakmakla yükümlü, bunu hep en baştan aşıladım. Benim parama asla el sürmez. Ben bu kocaları anlamıyorum. Bunlara delikanlılığın kurallarını öğretmiyorlar mı artık.
profilimdeki hintli bi artist..
beni ona benzetiyolar..
oyüzden koydum profilime..
güzellik olarak çok şükür, eşim de çok beğenir..
ama bahsettiğim zaten öyle bir aldatma değil..
eşimin eski kız arkadaşıyla yazışmalarını buldum..
yüzyüze görüşmediler,sadece bi müddet yazıştılar ve yakaladım..
ben bunu aldatma olarak görüyorum..
eşimse aldatma değil sadece dertleşme vs. diyo..
para noktasında son sahnelerini oynuyo beyefendi..
borç harç var diye verdim paramı, bunlar geldi başıma artık görürü gününü..
terapıdekı konuşulanları aktarır mısınız..sonuc nereye kadar gıdebılecek merak edıyorum..takıpcınızım:)
tmm dönüşte aktarabilirim umarım..
Aman canım mastürbasyon kelimesını kullanma yoksa Pro üyeler görürse hemen yetkililere yetiştirirler cocuk gibi sonra engellenme sende biliyorsun durumu ben alıştım hiç sorun değil!
yaa..bilmiyodum..
bidaha dikkat ederim...