diyet ve spor yapabilirsin canım bir 5-6 kilo fazlan var onuda bir kaç ay içinde verebilirsin
Ben 15 yaşındayım google da kızsal bir şey arattığımda her zaman karşıma bu site çıkıyordu bugünde bir derdim var kısmını keşvedip üye oldum .
Boyum 1.62 kilom 60
Her zaman şişkoydum ama bu sene takmaya başladım . Ailem bu konuda özellikle ablam ve annem sürekli dalga geçer sumo güreşçisi , tonton ayı gibi ... bu laflardan artık o kadar bunaldım ki onlar yüzünden kilosuna takıntılı bir kız oldum . Zayıflamak istiyorum ama onların haberleri olmadan kendi kendime . Bunu nasıl yapabilirim ? Lütfen yardımcı olurmusunuz. Artık kusmayı bile düşünüyorum . Yazacaklariniz için şimdiden teşekkür ederim
Merhaba canım ,
Kusmaak gibi gerksiz bir yönteme ki sağlığını bozabilir başvurma sakın. Abur cuburu çok tüketiyorsan ya da kola meyve suları öncelikle o alışkanlıklarından kurtul , çok fazla ekmek pilav vs tüketme , normal beslen. Kendini öncelikle sağlıklı beslenmeye alıştır. Bir iki hafta böyle geçir eminim kilonda değişim olur , sonra sana uygun bir rejim programıyla verirsin. Daha bilgili arkadaşlar yardımcı olurlar. Bir de burdaki diyet ile ilgili bölümlere göz gezdir, kendine uygun olanı seç :)
Yanlış okumadım dimi kilonuz 60 ama size sumo güreşçisi diyorlar :44: 4-5 kilo fazlan olabilir ama şişman denilecek kadar kilolu değilsin. Sakın öyle kusmaya kalkma hastalanırsın. Eğer zayıflamayı çok istiyorsan spor yapabilirsin. Abur cuburu da kesersen 1-2 ayda istediğin kiloya ulaşırsın.
Diet ailemin anlaya bilceği birşey
Ben abur cuburdan hoşlanmam tatlıyla aram yok kola vs gibi şeylerde içemem asit rahatsiz ediyor çok fazla ve sık ayran tüketirim ekmekden de hoşlanan biri değilim ama yemek olarak ne varsa yiyorum
Onlarin haberi olmadan istiyorum amma bunlarda olur
Canım bak kendin demişsin yemek ne varsa yiyorum diye :) o zaman azaltacaksın canım yediklerini :) Bir de sürekli bi yerlere yürüyerek git madem ailem bilmeyecek :)
Canım aynı evde yaşıyorsunuz nasıl '' haberi olmadan '' zayıflayabilirsin ki ! Sakın kusma olayına girme '' For the love of Nancy '' filmini izle bakalım neler oluyor ...
Ne olursa olsun haberleri olsun istemiyorum, bakarımm
öncelikle şu kusma işini kafandan bir çıkar. Ne kadar sağlıksız birşeyden söz ettiğini bir bilsen. En en en basit haliyle reflüye yol çar bu kiii bu en basiti olur. vücudunda geri döndürülemez sorunlara yol açarsın. Zayıf ama sağlıksız bir bedeni asla istemezsin emin ol. Daha 15 yaşındasın. Vücudun tam gelişim döneminde. Ağır diyetler yapmana gerek yok zaten. Biraz karbonhidratlı yiyecekleri azaltabilirsin. Ekmek, pirinç, hamur işleri... Bunları azaltmakla başla. Öğün kaçırma. Ve öğünlerinde tıka basa yeme. Bunun yolu da ara öğün. Az ve sık yemek yemek kilo vermenin sırrı. Ara öğün yaparsan ana öğünlerde çok acıkmamış olursun ve daha az yersin. Spor yap. Hiçbirşey yapamıyorsan çık dışarıya ya da bir parka hızlı tempoda yürü. Daha genceciksin ağır diyetlere ya da ağır sporlara gerek kalmadan kilo verirsin zaten. Ama tekrar söylüyorum sakın kusarak kilo vermeye kalkma.
Zayıflayacağım diye sakın sağlığını tehlikeye atacak bir şey yapma tamam mı ? Zaten fazla kilon yok senin bir kaç ayda rahatça halledersin ... Düzenli yürüyüş yap , akşam 7den sonra hiçbir şey yeme , masadaki porsiyonlarını biraz düşür , odanda mekik çek ... Ama öyle kusma olayına falan sakın bak sakın ! Sakın girme tamam mı ?
oncelikle annen ve ablana hayret ettim insan henuz 15 yasinda bir genc kizin kilosuyla dalga gecermi ya. neyse sen kendini uzme canim kafanada takma herseyden azar azar ye bol su ic ve yuruyus yap.
sakin kusma gibi sacma bir yontemi deneme sagligin daha onemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?