tek derdim kilom lutfen okuyun

anennler sevimli buldukları için dıyorlardır belki 60 kılo fazla bı kılo değilki snaırım ideal kılon 52 falan yanı öyle abartılacak bı durumun yok 2 ay dıkkat etzsen hareket etsen bişi kalmaz zaten yaşın ufak olduğundan hızlı yakarsın

Tatlım günde 2 litre su tüket ve bolca yürüyüş yap ayrıca neden ailen bilsin istemiyorsun ki bence tam tersi bilsinler ki yaptıklarının ne kadar yanlış olduğunu anlasınlar.Nasıl bir anne yada baba çocuğuyla dalga geçerki sen henüz gelişim çağındasın ve normal bunlar yemeği ekmeksiz ve az tüket Kusma işini tamamen aklından çıkar ve ayrıca acıktıkça meyve tüketmeye bak

Seneler once 20li yaslarimda kusarak 2 haftada 20 kilo vermis birisiyim..

İlk onceleri hosuma gidiyordu
hayvan gibi istedigimi yiyip gidip cikartiyordum...

Sonralari gozlerim alti mosmor
hastalikli birseye dondum..

Tamam cok zayifladim ama sagligim gitti..

Ve o verdigim kilonun kat kat fazlasini aldim cikartmayi birakinca...

Yani isin ozu spor ve sagliklikli kilo vermeyi cok buyuk bir aptallikla ogrendim..

Bu tecrubeden ders cikar ve bu yola hic girme...

bence kilon normal boyundan fazla değil.boyun 162 kilon 60 normal standartlarda.4,5 kilo verirsen biraz daha zayıf olursun onuda sporla,az yiyenerek yapabilirsin.kafaya takılacak gibi değil.

Hastalığa dönüşen ve ölüme kadar götüren bir şey bu '' kusma '' olayı ... Kendi hayatınızdaki örneği paylaşmanız çok iyi olmuş umarım genç arkadaşımız bundan kendine bir pay çıkarır ... Sizi de Allah korumuş daha beteri olabilirdi çok geçmiş olsun ...

Sevgili zozan;
Kusmak seni sadece anoreksiya hastası yapar . Çok güzel şekilde diyetisyene git . Seni sen anlamadan verdiği beslenme listesiyle zayıflatacaktır . Böylece sorun da ortadan kalkar . Sakın kendi başına diyetler vs .. Uygulama . Bu sadece sağlığını elinden alır . Hem dengesiz beslenme cildi yaşlandırıp saçları döker .

Canım daha çok küçüksün ben de 20 yaşıma gireceğim yakında o dönemde insanın vücudu gayet biçimsiz geliyor insana.Göbek ya da basen filan.Bana göre çok şişman değilsin 5-6 kilo fazlan var gibi.Bunun için kusma gibi ağır yollara başvurmana gerek yok ki.Her gün yürüyüş yap hamur işini kes beslenmene biraz dikkat edersen 3-4 kiloya yakın verirsin.Benim boyum daha kısa 1.58 gibi 52 kiloyum çok zayıf da değilim sorun haline de getirmiyorum o kadar.Kafana takma bu kadar.Elin ayağın sağlam mı sağlıgın yerinde mi şükret yeter ki.

Merhaba canım biliyormusun hemen hemen herkez aynı dertten muzdarip ailen bilsin istemiyorsun sanırım yanlış okumadıysam ama ailen destek verecektir emin ol sana spora gitmeni tavsiye ederim ben hap ta çayda gereksiz birçok alet kullandım önce verdirir gibi oluyo sonra duruyor spora başlayalı 3 gün oldu haftada 4 gün pazartesi tekrar başlıyorum önce sıkılıyorsun ama sonra keyifli ilk agrın oluy ama geçiyor senin yaşında çok kız vagittiyim yerde ki senin okadarda çok kilon yok bence dene spor acayip ter attırıyor bize tavsiyesi günde 2.5 lt su iç ve yemeklerden önce 1 bardak ılık su iç içebilirsen 3 bardak kadar bitki çayı tabi kola cips uzak dur ben çikolata çips pek deyil kola tüketen bir insanım ama azimliyim 2 gündür kola içmiyorum içmiyeceyim inşallah başaracaksın eminim

Canım cok kilolu değilsin, sakın ama sakın kusmayı falan düşünme , anoreksiya,bulumia hastalıklarını ve buna yakalananları biliyorsundur, Allah korusun...

Ben de 1.60 boyundayım 55 kilo falanım , bana da kilo almışsın vs diyenler cok oluyor ama takmıyorum, nasipse bu sene universitede spora baslayacagım veririm gider :) Bak yürüyüs cok onemli her gün minimum yarım saat tempolu yürüyüşle 2-3 aya( hatta o kadar bile olmaz) kalmadan 5-6 kilo olan fazlalıklarından kurtulabilirsin :) Üzülme bunun için..

boy ve kilo bakımından aynıyız.galiba seninde göbek problemin var.yorumlardan okuduğum kadarıyla tatlıya düşkünlüğünde yokmuş.ekmekte yemiyormuşsun.ve göbeğin var :)ben bunları yediğim için göbeğimin var olduğunu düşünüyordum.sen yemiyormuşsun ve hala göbeğin var :) ama sen takma kafana daha küçüksün.ve ergenliğin verdiği şeyler bunlar.boy atarsın daha sen.gider kilolar.annenler de tuhafmış hani.bu kadar abartılacak kilon yokken.bu lafları söylemeleri hoş değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…