• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek derdimiz bu mu olsun?

Ben yokken talibin çıkmasın ne demek? Çıkarsa çıksın size guvenmiyor mu? Her şey usulüne uygun olmalı bence adam gibi gelip istesin ler yuzugunu taksin.
Benim taliplerimi değerlendirmcegimi biliyor, talip çıkmazsını kimsenin böyle birşeyi düşünmesini istemiyor benimle ilgili. o zatrn aile arasında istiyor ben erteliyorum şuan

Pıff, tapulamaya çalışan bir kafa daha.
İçi rahat olsun istiyorsa alır bir tek taş, diz çöker evlenme teklif eder zaten aileler tanışır.
Ama hem aileler tanışsın hem sizin başınız bağlansın ama kendi rahat olsun bir sorumluluğu olmasın, yok öyle bir dünya.
Dediğiniz gibi sakın böyle ergence triplere girmeyin.
O yüzüğü takacak adam, gerçeğini takar çiçeğiyle teklifiyle.
erkek arkadasi bunu istiyormus zaten bayan istemiyor suan bu durumu erken oldugunu dusundugu icin

Bunları daha doğuya gitmeden yapmaya başladı benden izin almadan adımını atamazsın ben ne dersem o modunda. Dışarı çıkmama genelde izin vermiyor izin verdiği zamanlarda da çıktığıma pişma ediyor bende bu kıskanc ve takıntılı halleri yüzünden daha aileleri devreye sokmak istemiyorum
Bu durumda tek derdiniz, yüzük değil, hatta bu saydıklarınızın yanında dert bile değil.
Ah ah daha okurken niye başınızı yakıyorsunuz?

Bu durumda tek derdiniz, yüzük değil, hatta bu saydıklarınızın yanında dert bile değil.
Ah ah daha okurken niye başınızı yakıyorsunuz?
Belki düzelir umuduyla.. :KK14:doğuya gideceği için psikolojisinin normal olmadıgını ve aramıza mesafeler gireceği için şuan böyle oldugunu düşünmek istiyorum :110:

Gümüş yüzük ne ya cafe nişanı mi yapacaksiniz bu yasta :olamaz: bence siz bu adamin yüzüğünü takmak isteseniz zaten ailelerin tanışmasını da istersiniz. Erken oldugunu düşünüyorsaniz ya da emin degilseniz (yani henüz istemiyor olmanizin sebebi her neyse) arkasinda durun ve hicbir sey takmayin. Tektaş 'aldirmak' da tuhaf bir düşünce yani. O da karşıdakinin icinden gelir, alir teklif eder vs. Boyle mudahalelerle bu süreçlerin heyecanini kaçırırsınız.

Belki düzelir umuduyla.. :KK14:doğuya gideceği için psikolojisinin normal olmadıgını ve aramıza mesafeler gireceği için şuan böyle oldugunu düşünmek istiyorum :110:
Bdv deki eşim kıskanç konularını okumanızı tavsiye ediyorum, düzelir mi düzelmez mi o zaman karar verirsiniz.
Ayrıca doğuya giden ilk ve son insan da değil, hepimiz ailesinde var neredeyse doğuya göreve giden.
Hepsi böyle hem kendi psikolojisini bozsaydı, hem de yakınlarının hayatlarını kısıtlasaydı ülkenin yarısı doktorluktu.
Bunu bahane olarak öne sürmesini kabul etmeyin yani, daha 8 aylıkmışsınız zaten iyice tanıyın, aklınızın bir köşesinde şüphe daima dursun, yüzük de takmayın bence şimdilik ne tektaş ne de diğerinden.
Not: Aslında direkt ayrılın diyeceğim ama bunu yapmazsınız biliyorum, o yüzden en azından temkinli olun.

Gümüş yüzük ne ya cafe nişanı mi yapacaksiniz bu yasta :olamaz: bence siz bu adamin yüzüğünü takmak isteseniz zaten ailelerin tanışmasını da istersiniz. Erken oldugunu düşünüyorsaniz ya da emin degilseniz (yani henüz istemiyor olmanizin sebebi her neyse) arkasinda durun ve hicbir sey takmayin. Tektaş 'aldirmak' da tuhaf bir düşünce yani. O da karşıdakinin icinden gelir, alir teklif eder vs. Boyle mudahalelerle bu süreçlerin heyecanini kaçırırsınız.
Durum aslında şöyle ki ben bu adamı seviyorum yüzüğünün parmağımda olması tabiki mutlu eder ama şuan ikimiz için erken oldğunu aramızdaki problemleri aştıktan sonra aileler devreye girmesinin gerektiğini düşünüyorum. Aramızdaki sorunlar için ayrı bir konu açıcam. Ailelerin şuan devreye girmesi için erken olduğundan parmağının boş olmasını istemiyorum doğuda huzursuz olurum dedi ve bana yüzük almak istediğini söyledi. ben bu adamı seviyorum. aileler içinde erken en mantıklısı yüzük almasını kabul etmek gibi geldi. Bu yüzük olayından annemin haberi olacak.

Size güvenmesini sağlayın bence. Yüzük takılacaksa kendi aranızda olmamalı siz de hazır olduğunuzda ailelerle birlikte yapılmalı. Ya da bu şekilde değil size evlenme teklif edebilirdi o şekilde henüz aileler girmeden bir şey yapılabilirdi.
Siz hazır değilseniz sizi beklemeli. Yüzük takmayın size güvenmesini söyleyin.

Bunları daha doğuya gitmeden yapmaya başladı benden izin almadan adımını atamazsın ben ne dersem o modunda. Dışarı çıkmama genelde izin vermiyor izin verdiği zamanlarda da çıktığıma pişma ediyor bende bu kıskanc ve takıntılı halleri yüzünden daha aileleri devreye sokmak istemiyorum
Sen de buna müsade mi ediyorsun?

Haberdar et çok heyecanlı :KK49::KK9:
Gümüş yüzük takmak ergence mi oluyor ben pek anlamıyorum bu işlerden dedi evet liseli bebeler takıyor dedim olucaksa tektaş olsun parmağımda dedim. Hem erken diyorsun hem tektaş istiyorsun bu yüzüğü takma nedenimiz sen istediğin için değil benim içim rahat etsin diye zamanı gelince daha güzeli alınır geçici olarak gümüş almak istiyorum dedi . verdiği değeri de böylelikle görmüş oldum. Şu saatten sonra ne beştaş ne tektaş hiçbir yüzüğü istemiyorum dedim.

Gümüş yüzük takmak ergence mi oluyor ben pek anlamıyorum bu işlerden dedi evet liseli bebeler takıyor dedim olucaksa tektaş olsun parmağımda dedim. Hem erken diyorsun hem tektaş istiyorsun bu yüzüğü takma nedenimiz sen istediğin için değil benim içim rahat etsin diye zamanı gelince daha güzeli alınır geçici olarak gümüş almak istiyorum dedi . verdiği değeri de böylelikle görmüş oldum. Şu saatten sonra ne beştaş ne tektaş hiçbir yüzüğü istemiyorum dedim.
Ayy iyi demişsin. Öyle saçmalık mı olur ben istediğim için takacaksın ama gümüş takacaksın oldu canım düşünceye bak !

Sonuçta polis değil mi istese 200 TL bile bir tektaş var gönlün olsun diye alırdı en düşüğü.

Geliri olmasa anlayabilirim de, sonuçta bir kazancı var. Pırlanta olması şart değil sonuçta 200liraya da tektaş var. Ben istediğim için takıyoruz, gümüş olacak demek hoş değil. Sen istediğin için, ben istediğim için vb. ayyy bayıldım valla bayıldım :mad:

Tam olarak oyle yapıcak gibime geliyor. Çünkü bu yüzüğü yüzük takma olayı olarak gormuyoruz doguya gidicek içi rahat etsin die sadece:silah: fazla takıntılı. onun yanındayken bana bakan birilerini gördükçe daha da deliriyor doğuya gidince ben düşünmekten ölürüm yüzük olursa bir nebze içim rahat eder diyor yüzüğü görür de uzak dururlar diye.
Ya bu adam evlenecek kadar olgun değil. İyi tanıdığınıza emin misiniz?

Sizin sadaketinizi bir yüzük sağlayacak, ve size zarf atanlara karşı kalkan olacaksa, ben kendime altın yüzük alır takarım, aileleri karıştırmayalım diyin.

Back
X