Öyle bir şehir var mıdır bilemiyorum,varsa evli kadın kalmaz,boşar boşar gider yerleşir millet.
Gelir durumunuz nedir? Özel okula mı vereceksiniz çocukları? Ev kirasına ne kadar ayırabilirsiniz,bunlar önemli. Ben Bursada yaşıyorum,yalnız olsam tek oğlumla çok rahat yaşarım şahsen ama bana ucuz gelen belki size pahalı geliyordur bilemem ki.
Kendimden örnek vereyim,yalnız yaşasam 10bin kira veririm, asgari ücretli bir yardımcı tutarım yatılı, tatil parasıyla beraber herhalde 10bin de ona veririm. Faturalar 6-7bin gelir. Mutfak masrafı da 8bin diyelim. Oğlumun okulu servisle beraber aylık 8bin. Benzin okul ev iş yakın diye 5bin diyelim. Bunlar harcanır zorunlu ihtiyaç olarak. Kıyafet gezme vs koymadım bakın. Bursa pahalı bir şehirdir ama Nilüferde yaşarsanız güvende olursunuz,sanayi bölgesinde çalışırsanız,evi de yakın yerden seçerseniz zorluk yaşamazsınız ama bu paralar da cebinizden çıkar benim fikrim. Siz önce nereye ne kadar ödeyebileceksiniz,maaşınız ne durumda buna göre değerlendirin. Şehri sonra düşünürsünüz.