Canım tekrar selam,
Bizde eşimin dondurulmuş spermleri vardı, tümör olduğu için testisi alındı diğeride küçükken inmememiş testis ameliyatı olduğu için hiç üretmiyordu, elimizde sadece 2 tüp sperm vardı, ve ilk denemede benden de hiç oldun yunurta çıkmamamıştı ve yıkılmıştık, arada bir sürü kötü şey yaşadım, babamı teyzemi trafik kazasında kaybettim, annem ölümlerden döndü, neyse gücümüzü toplayıp nisanda tekrar başladık ama benim yumoşlar dengeli büyüymediğinden tedavimiz iptal oldu, mayıs ayında yeniden başladık, ve allahım izini ile kendiliğinden (normalde dr bile umutlu değildi ve yumurtalar lab ortamında olgunlaştırılıcaktı) 8 olgun yumurtam çıktı, hepsi döllendi, ve 4.ü 5.güne kadar gitti ama transfer saatinde sadece 1 tanesinin durumu iyi olduğu için o transfer edildi.
Zaten diğerleride dondurululamadı bile, neyse transferden sonra 9.gün idrarda silik çizgi çıktı ve 12.gün kan değerim 517 14.gün değerim 1365 çıktı, dr ikiz olması ihtimali düşük dedi amaaaaaaaaaaaaa
ilk ultrasonda 2.bir kalp atışı daha duyduldu
Allahım isterse herşey olur, sakın umudunuzu kaybetmeyin ve hep dua edin, allah hepimizin bebklerini kucaklarımıza almayı nasip etsin.
Biraz uzun oldu ama idare ediverin canlarıma.s.