tek embriyo 5.gün blastosist transferi ile çoğul gebelik...

cigdo zor günler geçirmişşsin basın sağolsun öncelikkle..

benim tedavimdede bi bayan vardı aynı şikayetle naptı merak ediyorum...

çok sevindim yaa... maşallahhhhh.... artık eşinin seni bırakıp gece uyuma ihtimali yok ne güzel :))

Canım sen nerde tedavi gördün?

Bu arada eşim bensiz uyuyamaz ki zaten tatlım?

canım çizeşgen süper olmuş inşallah 38. haftalara kadar beraber ilerleyişini izleriz.kocaman öpüyorum seni

tek embriyo 5.gün blastosist transferi ile çoğul gebelik mümkünmüdür arkadaşlar. dr sordum olabilir dedi ama böyle bi durum yaşayan varmı acaba..

5. gün transferin yapıldı. 20 gün sonra ilk doktor randevuma giittim. senin tek ebriyo tranfer edildiği için ikiz olma durumu yok dedi. ben de bu yüzden hiç aklıma böyle bi ihtimal getirmemiştim. Ultrasonda aaaa iki kese iki bebe:) şok oldum ve çok duygulandım. Bilerek iki embriyo transfer ettirsem belki de korkardım nasıl doğuracam nasıl bakacam diye. ama Rabbim nasip etti. çok mutluyum. onların kalp atışlarını ayrı ayrı dinledim , çok duygulandım. Allahım, 4 mm lik bebişlerden nasıl bir kapl sesi geliyor. İçimizde bir fabrika çalışıyor, Rabbimin Mucizesi... :38:

5. gün transferin yapıldı. 20 gün sonra ilk doktor randevuma giittim. senin tek ebriyo tranfer edildiği için ikiz olma durumu yok dedi. ben de bu yüzden hiç aklıma böyle bi ihtimal getirmemiştim. Ultrasonda aaaa iki kese iki bebe:) şok oldum ve çok duygulandım. Bilerek iki embriyo transfer ettirsem belki de korkardım nasıl doğuracam nasıl bakacam diye. ama Rabbim nasip etti. çok mutluyum. onların kalp atışlarını ayrı ayrı dinledim , çok duygulandım. Allahım, 4 mm lik bebişlerden nasıl bir kapl sesi geliyor. İçimizde bir fabrika çalışıyor, Rabbimin Mucizesi... :38:

exel hayirli ugurlu olsun allah tamamina erdirsin insallah benimde dun transferim gerceklesti bastan 2 embriyo transfer edilecek diye konusuldu fakat ohss oldugum icin 2 embiriyo transfer edilmedi 1 tane 5. gun transferi yapildi insallah bende rabbimin mucizesini yasarim insallah.

benimde tek emriyo tranferi sonucu iki oğlum oldu şuan 6 aylıkk kaliteli yumurta sperm ve emriyo transferi bölünme devam ediyormuş ve tek yumurta ikizi oluyormuş tıpa tıp beniyen ğaşalarım 6 aylık oldu bileee erken doğum yaptım ama:)

Benım de dun transferım 5.gunu bıtınce oldu grade 2ymıs embrıyo.Ben fragmantasyonu nedır bılmıyorum sormadım kagıtlardada yazmıyor.
Aşılmayla elde edilmiş bir gebelikte bebeğimin 10.haftada kalbı durdu,kurtajla aldılar.
Dr dun grade2 dedı embrıyo ıcın çok çok ıyı degıl ama ıyı dedı .yalnız bıraz yavas bolunuyorlarmıs sanırım.Oncekı bebegımızde 1 hafta gerıden buyyyordu acaba bızde genetık bır problemmı var:(
2.kalite olup da sağlıklı hamıleliği olan kucagına alan varmıdır kı?
kagıtta 2bb yazıyor başka dabırşey yazmıyor gorebıldgım kadarıyla.

Benım de dun transferım 5.gunu bıtınce oldu grade 2ymıs embrıyo.Ben fragmantasyonu nedır bılmıyorum sormadım kagıtlardada yazmıyor.
Aşılmayla elde edilmiş bir gebelikte bebeğimin 10.haftada kalbı durdu,kurtajla aldılar.
Dr dun grade2 dedı embrıyo ıcın çok çok ıyı degıl ama ıyı dedı .yalnız bıraz yavas bolunuyorlarmıs sanırım.Oncekı bebegımızde 1 hafta gerıden buyyyordu acaba bızde genetık bır problemmı var:(
2.kalite olup da sağlıklı hamıleliği olan kucagına alan varmıdır kı?
kagıtta 2bb yazıyor başka dabırşey yazmıyor gorebıldgım kadarıyla.

merhaba sonucun ne oldu merak ettim.

Canım tekrar selam,

Bizde eşimin dondurulmuş spermleri vardı, tümör olduğu için testisi alındı diğeride küçükken inmememiş testis ameliyatı olduğu için hiç üretmiyordu, elimizde sadece 2 tüp sperm vardı, ve ilk denemede benden de hiç oldun yunurta çıkmamamıştı ve yıkılmıştık, arada bir sürü kötü şey yaşadım, babamı teyzemi trafik kazasında kaybettim, annem ölümlerden döndü, neyse gücümüzü toplayıp nisanda tekrar başladık ama benim yumoşlar dengeli büyüymediğinden tedavimiz iptal oldu, mayıs ayında yeniden başladık, ve allahım izini ile kendiliğinden (normalde dr bile umutlu değildi ve yumurtalar lab ortamında olgunlaştırılıcaktı) 8 olgun yumurtam çıktı, hepsi döllendi, ve 4.ü 5.güne kadar gitti ama transfer saatinde sadece 1 tanesinin durumu iyi olduğu için o transfer edildi.
Zaten diğerleride dondurululamadı bile, neyse transferden sonra 9.gün idrarda silik çizgi çıktı ve 12.gün kan değerim 517 14.gün değerim 1365 çıktı, dr ikiz olması ihtimali düşük dedi amaaaaaaaaaaaaa
ilk ultrasonda 2.bir kalp atışı daha duyduldu:nazar:

Allahım isterse herşey olur, sakın umudunuzu kaybetmeyin ve hep dua edin, allah hepimizin bebklerini kucaklarımıza almayı nasip etsin.

Biraz uzun oldu ama idare ediverin canlarıma.s.

İnanamıyorum ya tam bir mucize.Bende şuan da tüp tedavisindeyim.İkizi sakın aklından bile geçirme dedi doktor.Ama ben yıllardır ikiz deyip durdum.Benim için tehlikelide ikiz olması.Ama rabbim isterse herşey oluyor demekki.Bilemiyorum canım valla Allah rsmen mucizesini sende göstermiş.Rabbim çok büyük.

5. gün transferin yapıldı. 20 gün sonra ilk doktor randevuma giittim. senin tek ebriyo tranfer edildiği için ikiz olma durumu yok dedi. ben de bu yüzden hiç aklıma böyle bi ihtimal getirmemiştim. Ultrasonda aaaa iki kese iki bebe:) şok oldum ve çok duygulandım. Bilerek iki embriyo transfer ettirsem belki de korkardım nasıl doğuracam nasıl bakacam diye. ama Rabbim nasip etti. çok mutluyum. onların kalp atışlarını ayrı ayrı dinledim , çok duygulandım. Allahım, 4 mm lik bebişlerden nasıl bir kapl sesi geliyor. İçimizde bir fabrika çalışıyor, Rabbimin Mucizesi... :KK19:
Mrb çok eski bu yazunız sma belki görürsünüz benimde tek embiryo ama değerim yüksek çıktı ve ikix olabilir diyolar sizin değerlerinizi hatırlıyomusunuz

benimde tek emriyo tranferi sonucu iki oğlum oldu şuan 6 aylıkk kaliteli yumurta sperm ve emriyo transferi bölünme devam ediyormuş ve tek yumurta ikizi oluyormuş tıpa tıp beniyen ğaşalarım 6 aylık oldu bileee erken doğum yaptım ama:)
Pgt yapıldı mı acaba size

Back
X