aminnn cnm benim çok tşk ederim rabbim sanada böyle güzellllll bir fıstık versin inş mevlam tez zamanda kucagını bebekle doldursun yeminle bak o kadar içten diyormki sana hep dua edicem allahın izniyle inş mevlam peygamber efendimizn yüzü suyu hürmetine saglıklı bir evlat verir sanaa şuan sanki ben geçmişime döndümmm gecen sene bu zamanlar bende d.r araştırıyordum cnm nerde oturuyorsun ve hangi d.r gideceksin allahım ne olur bu kulunu sevindirrr aminnn
canımmm allah senden kat kat razı olsun ben anatoliada tüpbebek yaptırdım ve transferimin 8.günü cuma günü test yaptırcam dr um hakan yaralı.3.denemem inşallah bu kez olucakk inanıyorumm rabbimeeee ve sizlerin dualarınaaa.
ama ben bu meleği yerimmmmpek tatlı maşşallah nazar değmez inşallah allahımmmmmm ben de bir tane istiyorum hatta 3 e tamamlamak istiyorum ilerde inşallahhh
inşallahh canııımm inşallahhhhh.yarın birincisinin haberini alıyosun ve başlıyosunnn zaten hayırlısıylaaaa..
ay bu zilli ne tatlı bişiiii yazmadan edemiycem vallahi.
ay bu zilli ne tatlı bişiiii yazmadan edemiycem vallahi.
allah analı babalı uzun mu uzun bir ömür versin bahtı açık olsun. heh bide öğretmenlerinin gözdesi olsun işallah:) maşallah
:)))))))) yerim ben onu bitanem benim valla bende şimdi bir yandan sallıyorm bir yandan yazıyormm tatlı kız canım bak bu topigi acan arkadaşımız tüp bebek yaptırıyor tek embriyoyla hamile kalanlardan destek istiyor tatlım seninde tekti demi şimdi hamdolsun cadı büyütüyorz rabbim onlarada nasip etsin inş emeklerini boşa çıkarmasın allahım aminn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?