Hayirlisi boyleymis sakin uzulme ikincide daha saglam dur canim.zamani degilmis de şükret..ben iyiyim çok sukur cuma gun gordum bitanesini digeride arkasinda buyuk ihtimal dedi dr. Bu cuma tekrar gidicez tekmi ikizmi gozukecek Allahn izniyle.bi sorun yok gayet guzel dedi.Allahm sanana yasatsin biran once insallh canim
Aynen oyle cnm bnm nasip degilmis ne diyelim hayirlisi olsunÇok üzüldüm canım yaşadıklarıni yeni yaşamış biri olarak seni anliyorum ama neyazikki elimizden bişey gelmiyo bidahaki sefere demekten başka
höööööyt karamsarlık yassaaak herşey güzel olucak
Ben de tek embriyo ile hamile kaldim.Su an 6 haftayi biraz gectik.Umarim saglikla devam eder.Umarim okuyan,dileyen ,isteyen herkese Allah nasip eder.8 embriyodan sadece bir tane kalmisti 3. Gune o da 10 hucreli ve 2. Kaliteydi.Cok ihtimal vermesem de tuttu ve diger hamileliklerdeki gibi hicbir belirtim olmamisti.Benim duam Allahim hic kimseye hayal kirikligi yasatmasin insallah bekleyen herkes hayirli haberler alir,bizler de saglikla devam ettiririz insallah bu sureci.
Benimde olmadı;( adet günüm ve kanama başlıyo
Gercekten hic belirtim olmadi,7.gunu de idrar testi yapmistim haliyle cikmadi.12.gunde kanda cikti.Ben de buralarda gezinip ,okumaktan helak olmustum da ondan yaziyorum.İnsallah seninki de tutmustur.Canim bende transferin 5. Gunundeyim ve hic bir belirtim
Yok. Nasil yani seninde hic mi belirtin olmadi
Gercekten hic belirtim olmadi,7.gunu de idrar testi yapmistim haliyle cikmadi.12.gunde kanda cikti.Ben de buralarda gezinip ,okumaktan helak olmustum da ondan yaziyorum.İnsallah seninki de tutmustur.
nasıl yani nedenki değerin mi düştü canım çok üzüldüm şimdi yaaa
Benim 2 tane konuşmuştu biri öldü biri tutu ölen vucut atarken digerinide oynatmış kanamam ondanmış
anladım canım biri hala senle demi ay ikisi de gitti diye korktum bende aman sakın iş falan yapayım deme yat dinlen iyice tutunsun sana
Oda malesef oynatmış ölen şuan oda gidiyo olabilir cok kanamm var
Canim nasil oldun test yaptin miKizlar merhaba biliyorsunuz c.tesi negatif sonuc almistim adetimde 3 gun gecikti. Hala kanamam yoktu ki bugun bir kahverengimsi 2 damla lekelenmem oldu bir dahada gelmedi bircok konu basliginda bunu arastirdim negatif cikip daha sonra pozitif olan varmis acaba tutunma lekelenmesi bu mu? Bu kadar gec tutunur mu? Sonuç degisebilir mi? Yoksa bu ilaclar ile alakali mi bilgisi olan var mi?
2 embriyo tranfer oldu fakat 2 side tutunamadı
Kizlar merhaba biliyorsunuz c.tesi negatif sonuc almistim adetimde 3 gun gecikti. Hala kanamam yoktu ki bugun bir kahverengimsi 2 damla lekelenmem oldu bir dahada gelmedi bircok konu basliginda bunu arastirdim negatif cikip daha sonra pozitif olan varmis acaba tutunma lekelenmesi bu mu? Bu kadar gec tutunur mu? Sonuç degisebilir mi? Yoksa bu ilaclar ile alakali mi bilgisi olan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?